bazen diktatör olmak geliyor içimden...bir sivil ordu kurup ülkeyi ele geçrmek istiyorum...tabi ki bu kişilerin boğazına ilmiği bizzat ben takmalıyım...
ben pazartesi akşamı 19 itibariyle aldım..bankanında adiliği var...ödeme talimatını mesai bitimi tek tek manuel dağıtıyor hesaplara...sonra bin lira çekip kalanıda bir gün sonra çekiyosun falan...atmden çekiyosan yani...
valla kabus gibi bir 3 gün geçirdim diyebilirim...2 12..2 gece 12..2 of sistemine 2 adamın istifa etmesi nedeniyle üçüncü 12 saatide bugün yaptım ve şaftım kaydı...
perşembe cuma cumartesi 12 saat yaptım...2 gece sonra salı sabahı nöbetten çıkıp perşembe sabahına kadar yatacam...bu off durumunu iple çektiğimden ve geceye gididş azaldığından aslında işime geliyor çaktırmayın..hareketli ortam ama şov tivi kadar değil ve rahat diyebilirim...
bu arada TEMSER aradı beni...randevu saati verdi...maslaktaki bir proje için eleman aradıklarını söyledi..kariyer netde bakmışlar cvme...tamam dedim birde onlarla görüşeyim..belki daha rahat ederim...
TEMSER hakkında veya çalıştığınız başka firmalar hakkında yorumlarınız nedir beyler...maaşı zamaında vermeyen geciktiren veya piyasadaki en kaliteli güvenlik firması hangisi sizce...
birde akdeniz güvenlik ve panter güvenlik belediyenin tüm işlerine bakıyormuş..o firmalar girdinmi sırtın yere gelmez diyorlar...
varmı sağlam firmalarda adamı olanlar...
ulan birde tarikatcı Allah korkusu olan adamlar patronun la...
çok yorgunum beyler yav bana müsaade...
YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş
Bi bak araştır derim. Yalnız elaman alımlarında biraz seçicidir ve disiplinlidir. Ama diğer bütün Ögg şirketlerinden kat kat sağlamdır. 8 senedir aksayan yada eksik yatan maaş görmedim.
Son düzenleme: