MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

Ohooo oh bir de şikayet ediyorsunuz be abicim. İnternetiniz bilem var!... Bizim gene 3 tane karlı tv kanalına baka baka gözlerimiz bozuldu yahu. Sürekli 20-08 hiç çekilir gibi değil, yazın bir derece de kışın psikopat oluyor insan. Bir de kar mar olunca oof of gitsen gelemezsin, gelsen uyuyamazsın, uyusan yemek yiyemezsin...

[

Yok yafs Metecim 24/48 olurmu hiç(denedik o sistemi çok ağır geldi arkadaşlara 12-96 yapıyoz biz) :queen: mesela 29 şubatta gündüzdeydim akşam 19:00 da çıktım taaaa bu gün yani 04 mart ta 19:00 da geldim tekrar vazfeyeeee :) bu arada motosiklet fuarınıda gezmiş gelmiş olduumm:cat:

abi devlet demiryollarındasın devletin hiç bir işine şaşırmam...:p

Ohooo oh bir de şikayet ediyorsunuz be abicim. İnternetiniz bilem var!... Bizim gene 3 tane karlı tv kanalına baka baka gözlerimiz bozuldu yahu. Sürekli 20-08 hiç çekilir gibi değil, yazın bir derece de kışın psikopat oluyor insan. Bir de kar mar olunca oof of gitsen gelemezsin, gelsen uyuyamazsın, uyusan yemek yiyemezsin...

nası usta...12-12 mi...12/24 mü...

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Güvenlikciler haric konuya yorum yazılmamasını önemle rica ederim...:cat:
arkadaşım!
nedir bu tarikatleşme, ayrımcılık, kamplaşma ne bileyim bir kendini özel hissetme çabaları?
bak geçen de mt[ayu] diye bi gurup açtın, yalnız kaldın
hem ne demek efendim kimse yorum yazmasın. sen keyfimin özel güvenlik görevlisi misin? :p

arkadaşım!
nedir bu tarikatleşme, ayrımcılık, kamplaşma ne bileyim bir kendini özel hissetme çabaları?
bak geçen de mt[ayu] diye bi gurup açtın, yalnız kaldın
hem ne demek efendim kimse yorum yazmasın. sen keyfimin özel güvenlik görevlisi misin? :p

ganga senin mantığınla wclerde kadın erkek ayrımı da olmasın...:p

İsterseniz silahlardan bahsedelim biraz mesela bizim silahlar klasik çakar almaz kırıkkale 1985 model:pr: sizinkiler nedir arkadaşlar? Mete sen ne kullanıyon Mg 3 mü?:queen:

zinhar ben, irkek tuvaletlerinin bile takunyalılar ve iskarpinliler diye 2 ye ayrılmasından yanayım :p

yav gangam yeni evlisin...get evde hanımla uğraş onla ilgilen yav...:pyav olm manyakmısın sen...:p

İsterseniz silahlardan bahsedelim biraz mesela bizim silahlar klasik çakar almaz kırıkkale 1985 model:pr: sizinkiler nedir arkadaşlar? Mete sen ne kullanıyon Mg 3 mü?:queen:

abi şov tivide Trabzon malı ZİGANA var...evde de Belçika yapımı Brownıng var ...:wiinkk:

Ben Kırıkkaleden vazgeçmem arkadaş "Gargadan başka guş gırıkvessondan başka dabanca yalan":queen: benimde evde kırıkkale nin yenisi var 13+1 9lu atan cinsten 2002 model :cherry: ama zigana iyimiş yafs :cat:
EEEE hadi bekçiler uyuyonuzmu yafs sizlerde ne var silah olarak :king:

Ben Kırıkkaleden vazgeçmem arkadaş "Gargadan başka guş gırıkvessondan başka dabanca yalan":queen: benimde evde kırıkkale nin yenisi var 13+1 9lu atan cinsten 2002 model :cherry: ama zigana iyimiş yafs :cat:

abi fotodaki brownıng...

kırıkkale babamda çok kullandı...diğer arkadaşlar silahsız onların tek silahı çekirdek...:queen:

tangfoglio var sarsılmaz patentli,fakat şuan taşıyamıyoruz kanunlar değiştiğinden beri kasada duruyor.

bende silah yok...
kimlik silahlidasilahtasimiyoruz...
nobet basladi sabah 8i bekler bu adam...

tangfoglio var sarsılmaz patentli,fakat şuan taşıyamıyoruz kanunlar değiştiğinden beri kasada duruyor.

tangfoglio nedir haci...:p senin saçlarda tangfoglio olmuş ganga...:king:

12/12 sürekliii, 12/24 olunca bir güncük ''tatilden'' sayıyorlar... Bende K-9 var...

12/12 nasıl çalışılır anlamam usta...olayın sırrı nedir...iyi maaş aldığındanmı...yoksa huzurlu olduğundanmı...çünkü bu hayat değil bence...

bendede 5 tane k-9 var. Kapıştıralım :)

bizim güvenlik müdürü köpek hastası...dana kadar kangallar var...nası akıllı hayvanlar Allaım ne güzel yaratmış bu hayvancıkları...yeminle zeka var hayvanda...

bende silah yok...
kimlik silahlidasilahtasimiyoruz...
nobet basladi sabah 8i bekler bu adam...

silah taşımak marifet değil hacı inan...sırf stres başka bişey değil...

12/12 yapmaya kalktı bizim yöneticiler,ya %50 zam yada işi bırakırız dedik.yemedi tabii

12/24'e devam....12/12 canmı dayanır be dostum

insan alışıyor hacı 12/12 kaçsa geçim derdi napacan...

12/12 zor gerçekten dolgun ücretle belki katlanılabilir

ben 1750 liraya 12/12 çalışırım valla....

Motosikleti
Honda sh125
12/24 cüler el kaldırsın 9 yıl oldu hala aynı 2 gunduz 2 gece 2 of dedik güvenliksin olmaz dediler kız vermediler :p işteyim az kaldı yardırıyorum 20:00 ye dogru :)

12/24 cüler el kaldırsın 9 yıl oldu hala aynı 2 gunduz 2 gece 2 of dedik güvenliksin olmaz dediler kız vermediler :p işteyim az kaldı yardırıyorum 20:00 ye dogru :)

5 yıl 8 /16...son 6 aydır 12/24 teyim...

aslında 10/14 üm...

sabah 08 akşam 18.00

bir gün sonra 18 den sabah 08 e...

nedeni servise binsin güvenlik diye 2 saat kaydırma yapmış ama gece 14 saat şaft kayıyor...

2 gece of sistemi harika diyorlar dinlendiğini hissediyormuşsun...doğrumu acaba...2 üst üste gece adamı follofoş yapar bence...:p

ben geceden çıktım 8.30 da yatışdaydım 14.30 da kalktım...yarın zabhınan 08 de canım işyerimdeyim...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar