[
Yok yafs Metecim 24/48 olurmu hiç(denedik o sistemi çok ağır geldi arkadaşlara 12-96 yapıyoz biz) :queen: mesela 29 şubatta gündüzdeydim akşam 19:00 da çıktım taaaa bu gün yani 04 mart ta 19:00 da geldim tekrar vazfeyeeeebu arada motosiklet fuarınıda gezmiş gelmiş olduumm:cat:
Ohooo oh bir de şikayet ediyorsunuz be abicim. İnternetiniz bilem var!... Bizim gene 3 tane karlı tv kanalına baka baka gözlerimiz bozuldu yahu. Sürekli 20-08 hiç çekilir gibi değil, yazın bir derece de kışın psikopat oluyor insan. Bir de kar mar olunca oof of gitsen gelemezsin, gelsen uyuyamazsın, uyusan yemek yiyemezsin...
arkadaşım!Güvenlikciler haric konuya yorum yazılmamasını önemle rica ederim...:cat:
arkadaşım!
nedir bu tarikatleşme, ayrımcılık, kamplaşma ne bileyim bir kendini özel hissetme çabaları?
bak geçen de mt[ayu] diye bi gurup açtın, yalnız kaldın
hem ne demek efendim kimse yorum yazmasın. sen keyfimin özel güvenlik görevlisi misin?![]()
zinhar ben, irkek tuvaletlerinin bile takunyalılar ve iskarpinliler diye 2 ye ayrılmasından yanayımganga senin mantığınla wclerde kadın erkek ayrımı da olmasın...![]()
zinhar ben, irkek tuvaletlerinin bile takunyalılar ve iskarpinliler diye 2 ye ayrılmasından yanayım![]()
İsterseniz silahlardan bahsedelim biraz mesela bizim silahlar klasik çakar almaz kırıkkale 1985 modelr: sizinkiler nedir arkadaşlar? Mete sen ne kullanıyon Mg 3 mü?:queen:

Ben Kırıkkaleden vazgeçmem arkadaş "Gargadan başka guş gırıkvessondan başka dabanca yalan":queen: benimde evde kırıkkale nin yenisi var 13+1 9lu atan cinsten 2002 model :cherry: ama zigana iyimiş yafs :cat:
EEEE hadi bekçiler uyuyonuzmu yafs sizlerde ne var silah olarak :king:
Ben Kırıkkaleden vazgeçmem arkadaş "Gargadan başka guş gırıkvessondan başka dabanca yalan":queen: benimde evde kırıkkale nin yenisi var 13+1 9lu atan cinsten 2002 model :cherry: ama zigana iyimiş yafs :cat:
EEEE hadi bekçiler uyuyonuzmu yafs sizlerde ne var silah olarak :king:
nası usta...12-12 mi...12/24 mü...
12/12 sürekliii, 12/24 olunca bir güncük ''tatilden'' sayıyorlar... Bende K-9 var...
12/12 sürekliii, 12/24 olunca bir güncük ''tatilden'' sayıyorlar... Bende K-9 var...
tangfoglio var sarsılmaz patentli,fakat şuan taşıyamıyoruz kanunlar değiştiğinden beri kasada duruyor.
bendede 5 tane k-9 var. Kapıştıralım![]()
bende silah yok...
kimlik silahlidasilahtasimiyoruz...
nobet basladi sabah 8i bekler bu adam...
12/12 yapmaya kalktı bizim yöneticiler,ya %50 zam yada işi bırakırız dedik.yemedi tabii
12/24'e devam....12/12 canmı dayanır be dostum
12/12 zor gerçekten dolgun ücretle belki katlanılabilir
12/24 cüler el kaldırsın 9 yıl oldu hala aynı 2 gunduz 2 gece 2 of dedik güvenliksin olmaz dediler kız vermedilerişteyim az kaldı yardırıyorum 20:00 ye dogru
![]()