MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

F54

abi güzel bir forum açmışsın.bende güvenlik görevlisiyim ve de motor kullanıcısıyım.şimdilik scooter la idare ediyorum ama imkanlar dahilinde büyük makine ye geçecez inşallah.yaw bide şu güvenlikçi kelimesini kaldırsak ben çok kızıyorum.bizler özel güvenlik görevlileriyiz tanımımız bu.
çağdaş hoş geldin foruma..
sen özel güvenlik görevlisi ol..:)
biz bekçi yiz:queen:

Bizim fabrikada herkes bekçi diyor :p Valla hiç alınmıyorum. Bekçi bi baksana dediklerinde, Hacı o yok akşama gelir diyorum :p

Mete@ dergi erotic dergi :p
Firma sahipleri yalaka adamı, pardon işini yapan adamı seviyor. Ben bu yere tırnaklarımla tırmalaya tırmalaya geldim. Düşün müdür nasıl fantezi seviyor :D
2 yıl gece çalışmıştım. 36 saat nöbet tuttuğumu, 1 hafta eve gitmediğimi bilirim. Sağlam para alırdık. Gerçi kaçamak çok yatmışlığımız var.
Yatmayan bekçi yoktur. Yatalak bekçi vardır :D

Çok şükür 2007 den beri haftaiçi çalışıp, haftasonu tatil yapıyorum. umarım emekliliğe kadar böyle devam eder :D

Öğlen gelirsen yemek yersin. Çay kahve sorun değil. Çengilerde sorun olabilir :D
Kapım her zaman açık, bariyer çalışmıyor :queen: istediğin zaman gel kardeşim :cat:

F54

fatih bana gel, bana geeelll :rendeer:
len adem benim gece bekçileriyle işim olmaz olursa başka işim olur:cherry:

tolga sana da sabah iş çıkışı gelirim zaten bizim sabah iş çıkışı saat 10 30 sana gelene kadar öğlen olur her türlü aktivitasyon yaparız:p

6.5 yıl marinda çalıştım. Günde 8 saat çalışıyoduk. Ayak tabanlarım yazın betonun sıcağıyla su topluyordu, afedersiniz, apış aram sıcaktan pişiyordu. Şimdi öyle bi sorunum yok. Gece serin serin çalışıyom. Yaşasın gece bekçiliği. :queen: marindayken bu kadar giremiyodum nete.mt yi takip ediyodum ama üye değildim. Hatta hızlı imam nick li bi genç vardı. Konu açtımı gülmekten yarılıyodum :queen:

Marina deniz kenarı esmiyomuydu panpa...gece işi evli adama zor ganga...ilerde yenge isyan bayrağını çeker benden söylemesi...yeter la herif dön artık normal düzene diyiverir...:queen:

tolga bu havada kazak giyecek halimiz yok ortalık 40 derece yani:farao:

len metoş fotoğrafların sayfaya sığmıyor insana benzeyen:pl:

insan kılığındaki nadir fotolarımdan biri...:p

Konuyu yeni gördüm bende 1 gündüz 2 gece 2 off şeklinde çalışıyorum

eyvallah viktor...bu nöbet sistemini yeni duydum...1 gündüz çok iyi valla...buralardayız makara kakaradayız bekleriz her daim...

irfan hoş geldin bende 2 gündüz 2 off 2 gece 2 off çalışıyorum :cherry:
amele metoş zoruna gitmesin:queen:

zoruma ve boruma gidiyor...:king:

Hoş bulduk Fatih bu sıcakda moboda ve kravatla çalışmak zorunda olan güvenliklere Allah sabır versin

ben ona değilde bir firma var...securınet galiba...taktırıyor millete şapkaları ..şapkalarda İngiliz Kültürüne ait galiba..İngiliz polisinin şapkasını taktırıyor nokta nokta çocukları...

şu soldakini taktırıyorlar AVM lerde ayar oluyorum...

http://www.tapantekstil.com/uploads...-toren-sapkasi-ve-8-kose-guvenlik-sapkasi.jpg

abi güzel bir forum açmışsın.bende güvenlik görevlisiyim ve de motor kullanıcısıyım.şimdilik scooter la idare ediyorum ama imkanlar dahilinde büyük makine ye geçecez inşallah.yaw bide şu güvenlikçi kelimesini kaldırsak ben çok kızıyorum.bizler özel güvenlik görevlileriyiz tanımımız bu.

eyvallah biraderim...burda ince ince kaynaşıyoruz işte maksar dostluk daim olsun...tanımımız kimin umrunda balım...saygınlığımız yok maaşlar düşüm mesaileri alamıyoruz taşeronların kölesiyiz...bu bağlamda ben modern bekciler olduğumuzu düşünmekteyim...

mete abi direkt bekçi diyo :\

bekhcı halkları kardeşdir kardeş kalacak...:queen:

Bizim fabrikada herkes bekçi diyor :p Valla hiç alınmıyorum. Bekçi bi baksana dediklerinde, Hacı o yok akşama gelir diyorum :p

Mete@ dergi erotic dergi :p
Firma sahipleri yalaka adamı, pardon işini yapan adamı seviyor. Ben bu yere tırnaklarımla tırmalaya tırmalaya geldim. Düşün müdür nasıl fantezi seviyor :D
2 yıl gece çalışmıştım. 36 saat nöbet tuttuğumu, 1 hafta eve gitmediğimi bilirim. Sağlam para alırdık. Gerçi kaçamak çok yatmışlığımız var.
Yatmayan bekçi yoktur. Yatalak bekçi vardır :D

Çok şükür 2007 den beri haftaiçi çalışıp, haftasonu tatil yapıyorum. umarım emekliliğe kadar böyle devam eder :D

peki panpa hafta sonu tükanda kim duruyor...böyle işe can kurban...:p taşeron değilsin şanslısın...ama bişey diyimmi hırsızlık vs bişey olsun hemen gözden düşersin bu işler hep böyledir..

bizim siteye hırsız girmiş o vardiyadaki iki kişiyi hemen postalamışlar mesela...olay bu kadar vahim...

F54

metoş hırsızlık olduğu zaman her kezin işi sakat sadece tolga nın değil eğer güvenliğin ihmali söz konusu ise hırsızlık la itham ediyor ibneler hatta hatta mahkemeye de veriyorlar sadece işten atsalar şükür et yani

peki panpa hafta sonu tükanda kim duruyor...böyle işe can kurban...:p taşeron değilsin şanslısın...ama bişey diyimmi hırsızlık vs bişey olsun hemen gözden düşersin bu işler hep böyledir..bizim siteye hırsız girmiş o vardiyadaki iki kişiyi hemen postalamışlar mesela...olay bu kadar vahim...

Dükkanda evde karı ile kardeş olanlar duruyor :p
Taşeron firma, Allah için fabrika sahipleri 10 numara adam, bugüne kadar hiç bir zararlarını görmedim. Tam aksine hep yarar. Ekmek yediğin yere sahip çıkarsan sana fazlası ile sahip çıkıyorlar. Yalaka adamı hiç sevmezler. Zaten işe ilk girdiğim gün bi lafla gönülleri fethettim. Burda söyleyemem. Çok fazla dııttt geçer :D , Bizim gececi arkadaşları arada bir gece vardiya amiri uyandırıyor. Başlarına bi şey gelmesin diye de ara ara kontrol ediyor. Bu iş valla çekilmez kardeşim. Bayram yok. seyram yok. işin çıksa yedek adam yok. Maaşlara 2 kat zam, 8 saat çalışma istiyorum. Yoksa evlenir. çocuk yapar. sonrada o çocuğu keserim. deli etmeyin beni :pl:

Aboovv bekçi topici ölmek üzere hemen 1-2 resim atalımda canlansın şöyle ahanda buyrun bizim çalışma stilimiz :mrgreen: tabi olay olmadığı zaman
16072012957.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Buda olay varken en son vukuat 16 ağustosda ev eşyası taşıyan bi kamyon yukarıdaki çevre yolundan lastiğinin patlaması sonucu gar havzasına uçtu 1ölü- 3 yaralı vardı
20120816kutahyadatrafik.jpg

vay egelim abim. Kamyonu kim devirdi yahu? :sunny: bende öyle olaylar olmaz. Devrilse devrilse karanlıkta ben devrilirim. :sunny:

Kamyon hemen bizim tren garının karşısındaki çevre yolunda seyir halinde ilerlerken aniden sağ ön lastiğinin gümlemesi sonucu bariyerleri aşıp bizim gar havzasına uçmuştu Ademcim 1 ölü ve 3 yaralı vardı maalesef :salut:
Bizde olay çok olur nerdeyse olaysız nöbet geçmez :pr: hırsızlık,kapkaç,kavga,sarhoş,berduş,tinerci,balici,........ hemen hemen her gün bi olayla uğraşırız :pr: daha demin sarhoş bi yolcuyla trende görevli personel kavga etmiş ona müdahele ettik :pale:
En son büyük olay ise yük treni ticari taksiyi biçmişti 5 ölü vardı :salut:
trenkazastaksi1.jpg
trenkazastaksi2.jpg
en azından sessiz sakin işiniz var şükredin yani :wiinkk:

abi üzüldüm. İşin zor. Dikkat et kendine. Biz ya film bakarız, ya mt ye gireriz, ya faceye. Yoksa gece vakit geçmiyor. Bugün izin. Evdeyim. yarın akşam işbaşı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar