çağdaş hoş geldin foruma..abi güzel bir forum açmışsın.bende güvenlik görevlisiyim ve de motor kullanıcısıyım.şimdilik scooter la idare ediyorum ama imkanlar dahilinde büyük makine ye geçecez inşallah.yaw bide şu güvenlikçi kelimesini kaldırsak ben çok kızıyorum.bizler özel güvenlik görevlileriyiz tanımımız bu.
İyi Tolga başka birşey istiyormusun
peki tolga beyKahvem orta şekerli olsun.
Sabahları camlar açık, yerler paspaslı olacak. Masada toz görmek istemiyorum.
Dağılabilirsiniz :mrgreen:
peki tolga bey
vay be böyle güvenlik elemanı nerde var
tmm bayram sonu bi öğle yemeğini yemeye gelirim çay kahve ikramlarını da geri çevirmem:cherry:Kardeşim tatilde çık gel yanıma, gör nerde var
Hatta ramazandan sonra gel. yiyelim, içelim, eğlenelim. :bounce:
len adem benim gece bekçileriyle işim olmaz olursa başka işim olur:cherry:fatih bana gel, bana geeelll :rendeer:
6.5 yıl marinda çalıştım. Günde 8 saat çalışıyoduk. Ayak tabanlarım yazın betonun sıcağıyla su topluyordu, afedersiniz, apış aram sıcaktan pişiyordu. Şimdi öyle bi sorunum yok. Gece serin serin çalışıyom. Yaşasın gece bekçiliği. :queen: marindayken bu kadar giremiyodum nete.mt yi takip ediyodum ama üye değildim. Hatta hızlı imam nick li bi genç vardı. Konu açtımı gülmekten yarılıyodum :queen:
tolga bu havada kazak giyecek halimiz yok ortalık 40 derece yani:farao:
len metoş fotoğrafların sayfaya sığmıyor insana benzeyenl:
Konuyu yeni gördüm bende 1 gündüz 2 gece 2 off şeklinde çalışıyorum
irfan hoş geldin bende 2 gündüz 2 off 2 gece 2 off çalışıyorum :cherry:
amele metoş zoruna gitmesin:queen:
Hoş bulduk Fatih bu sıcakda moboda ve kravatla çalışmak zorunda olan güvenliklere Allah sabır versin
abi güzel bir forum açmışsın.bende güvenlik görevlisiyim ve de motor kullanıcısıyım.şimdilik scooter la idare ediyorum ama imkanlar dahilinde büyük makine ye geçecez inşallah.yaw bide şu güvenlikçi kelimesini kaldırsak ben çok kızıyorum.bizler özel güvenlik görevlileriyiz tanımımız bu.
mete abi direkt bekçi diyo :\
Bizim fabrikada herkes bekçi diyorValla hiç alınmıyorum. Bekçi bi baksana dediklerinde, Hacı o yok akşama gelir diyorum
Mete@ dergi erotic dergi
Firma sahipleri yalaka adamı, pardon işini yapan adamı seviyor. Ben bu yere tırnaklarımla tırmalaya tırmalaya geldim. Düşün müdür nasıl fantezi seviyor
2 yıl gece çalışmıştım. 36 saat nöbet tuttuğumu, 1 hafta eve gitmediğimi bilirim. Sağlam para alırdık. Gerçi kaçamak çok yatmışlığımız var.
Yatmayan bekçi yoktur. Yatalak bekçi vardır
Çok şükür 2007 den beri haftaiçi çalışıp, haftasonu tatil yapıyorum. umarım emekliliğe kadar böyle devam eder![]()
peki panpa hafta sonu tükanda kim duruyor...böyle işe can kurban...taşeron değilsin şanslısın...ama bişey diyimmi hırsızlık vs bişey olsun hemen gözden düşersin bu işler hep böyledir..bizim siteye hırsız girmiş o vardiyadaki iki kişiyi hemen postalamışlar mesela...olay bu kadar vahim...