[MT Körfez] Ayvalık turu

Gecenlerde Havrandan Muhittin abinin daveti uzerine yaptigim ziyaretin guzel bi cevabi ise bugun onlardan geldi, bence korfezin en hizli ve mutavazi grubu onlar...
gecen sali HAVRAN ZIYARETIMDEN...
photo0055oq7.jpg

photo0056cc1.jpg

Tabi onlar Ayvalık' a geldiklerinde telefonumun kapali olmasi nedeniyle ben hala mısıl mısıl uyuyordum:) surprizlere acik olmak lazim... cok gec olmadan Cunda adasinda bulustuk, guzel sohbetlerden ve Ahmet abinin yeni Hyosung gv 650 aquila sini inceledikten ve tebrik ettikten sonra klasik Ayvalık turu ve Seytan sofrasi turunda hem guzel videolar hem de resimler cekildik...

isin tuhaf tarafi Muhittin abinin tek teker yapma istemesini ciddiye almamamdi, Cunda dan donerken Muharrem1(Honda cbx 250) ile motorlari degistik, tabi Muhittitin Abi de Ayvalıktan Seytan sofrasina kadar benim skyteam i test etti... Ayarsiz 125 nickli İbrahim arkadasimiz da aramiza katilarak ybr siyle biraz teker show yapinca Muhittin abiyi tutmak guclesti, trafigin yogun olmadigi piknik yolu uzerinde teker denemelerinde bizleri sasirtti, gercektende iyiydi...

bu arada ben gezinin bir bolumunu Ahmet abinin artcisi olarak tamamladim, makina(Hyosung gv 650 aquila) tahmin ettigimden cok cok daha iyiydi, trafigin cok az oldugu Ayvalık yollarinda cok kisa surede 130- 140 yapiyordu...

Seytan sofrasinda cay kahve muhabbet derken, saatlerin ileri alindigi ve gunesin daha gec battigi ilk bol gunesli gunu boylece noktaladik... Sarimsakli plajından da bir nefes cekerek hep beraber Ayvalık'a yol alarak hepsini Havran'a yolcu ettik...

Geldikleri icin Ahmet abiye, Muhittin Abiye, Nadir abiye,Nejdet Hocaya, Muharrem1'e, Musteba abiye ve Ayvalık ekurim Ayarsiz İboya cok cok tesekurederim...

photo0001vg1.jpg

photo0002fg9.jpg

photo0003ei6.jpg

photo0004se0.jpg

SEYTAN SOFRASI
photo0006xo7.jpg

photo0007ar7.jpg

photo0008oh4.jpg

photo0009zn2.jpg

KLASİK MT POZUMUZ:)
photo0010rw6.jpg

photo0011xj2.jpg

VIDEOLAR COK GUZEL AMA ONLARI DUZENLEDIKTEN SONRA YUKLEYECEGIM...

sercan kardeşim '' KÖRFEZ-MT '' :cat:

ne diyeyim sana olm sen yorulmazmısın insan bazen bi pause der bişey der...:cherry: ( bu arada körfezdeki bütün abilerime kucak dolusu sevgiler saygılar :rendeer: )

en kısa zamanda görüşelim hasret giderelim...

şeytan sofrasına çıkmışsınız tanıdım orayı.Sarmısaklıya gidip birde denize girseydiniz bari:p :queen: Çivi gibi yapar adamı ne güzel olurdu :)

sercan kardeşim '' KÖRFEZ-MT '' :cat:

ne diyeyim sana olm sen yorulmazmısın insan bazen bi pause der bişey der...:cherry: ( bu arada körfezdeki bütün abilerime kucak dolusu sevgiler saygılar :rendeer: )

en kısa zamanda görüşelim hasret giderelim...

evet Serkan abim yaw. Belki biz KORFEZ grubu olarak EGE mt yi ziyarete geliriz mesir macunu festivali bahanesiyle...
bu arada ben yorulmam, cok zayifliyorum gezmekten ama ne yapayim cingene gibi adamim, zaten kuresel isinma falan dunya yanmadan gezip goreyim istiyorum heryeri:)
nisan in 2. haftasi yine avrupa turuna cıkıyorum geliyormusun?:)

şeytan sofrasına çıkmışsınız tanıdım orayı.Sarmısaklıya gidip birde denize girseydiniz bari:p :queen: Çivi gibi yapar adamı ne güzel olurdu :)

valla dostum, buralari az cok biliyorsun, biz burda bi kac arkadas her mevsim yuzeriz... sen de gel beraber yuzelim:) benim ev zaten sarimsakli da, plaja 70 metre falan... kısın dalga sesleriyle uyuyoruz...

bu arada Ayvalıkta guzel bi arkadas ortamin varsa, huzur verici biryer, dogal guzelligini ve temiz kokusu hic bir yere degismem...
bi de yazin sivrisinek olmasa:)

Çok güzel bir beraberlik ve resimler...Ellerinize sağlık.

sercan kardeşimfotolar cok güzel olmuşkeş ke gün bitmeseydide daha gezebilseydik en kısa zaman da tekrar bulşmak üzere iboya selamlar

ayarsız kardeşim tek tekerde üstünetanımamm biraz daha calışırsan tek teker arifi sollarsın kazasız sürüşler tekrar buluşmak üzere havrana bekliyorum

Son düzenleme:
gezi

Sercan çok güzel cıkmış fotoğraflar çok güzel bir gün oldu
Görüşmek üzere kendine iyi bak tek teker arkadaş ada selem

Paylaşım için teşekkür ederim. Güzel gezi olmuş. Çay içtiğiniz yer çok güzelmiş.

HAVRAN motor dostları olarak keyifli bir pazar günü daha geçirdik .Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Ne güzel eğlenmişsiniz yahu!

Sercan, kop gel bu taraflara alamanyalara gitmeden. Senin motora biraz da izmir dağlarını gezdireyim. Kavacık Yaylası'na çıkar iki de çapa yaparız, sonra orada bizim barakada geceler sabah da ilk ışıklarla düşeriz yollara...

Sen gelmiyorsan da motoru ver ben onu gezdireyim :queen:

Kardesim,
bu hafta sonu izmirdeyim, motor senin olsun... gel de seninle bi Havran gezisi yapalim...

zewkli bi gezi oldugu kesin,:cherry: oofff offf ayvalik ozlemisim be bekle yazin geliomm

sercan kardeşim eline sağlık fotolar çok güzel..
ayrıca bu körfez mt ismi de denk olmuş..
çok güzel bir pazar günüydü havranlı abilerimi tanıdıgıma çok memnun oldum..hepsi çok iyi insanlar..
helal olsun onlara takdir ettim bu yaşta bu enerji...
muharrem abi en kısa sürede ugrayacagım yanına ayrıca iltifatların için sagolasın...bende daha ne numaralar var ama altımızda yokki 600 luk makina..
inşallah bir gün olur...
tüm havrana selamlar kazasız belasız motorlu günler dilerim....

sercan pazar günü iyi gezmişiniz benim işlerim vardı havrana gelirseniz beklerim ÖLMEZ MOTOR YAMAHA.RESİMLER SÜPER

sercan pazar günü iyi gezmişiniz benim işlerim vardı havrana gelirseniz beklerim ÖLMEZ MOTOR YAMAHA.RESİMLER SÜPER

evet Huseyin abi, guzel bi surprizle uyandim o gun... daha devami da gelecek ama senin de olman lazim.. adini da andik abi, ama yenge salmamis diyorlar ne diyorsun bu duruma?:mrgreen:

inşallah olur kardeşimiltifat degil gercek motorla gelde okulda bi gösteri yapalım muhittin abiyide cagırırız ibo oglum daha biz genciz motora binince dahada gecleşiyoruz kendine iyi bak kazasız sürüşler bekliyorum

Vay bensizler vay densizler demek bana haber vermeden;ha siz gezilere çıkarsınız; ha . Bu dünya sanıldığı kadar büyük değil sorarım ben bunun hesabını sizlere . Kardeşlerim sevgili dostlarım çok güzel bin gezi olmuş kafanıza ve motorlarınıza sağlık . Havranlılar (teker teker isim yazmıyorum ) bir gün bir sürpiz de bana yaparsınız diye bekliyorum ama nerdeeee.:bounce:

Ne güzel eğlenmişsiniz yahu!

Sercan, kop gel bu taraflara alamanyalara gitmeden. Senin motora biraz da izmir dağlarını gezdireyim. Kavacık Yaylası'na çıkar iki de çapa yaparız, sonra orada bizim barakada geceler sabah da ilk ışıklarla düşeriz yollara...

Sen gelmiyorsan da motoru ver ben onu gezdireyim :queen:

Alicim Kavacık derken hani şu eski İzmir üzerinde radarların olduğu yermi Payamlı köyüne yakın eğer öyleyse sen Efemçukuru ve çamtepeyi de iyi bilirsin birgün konuşalım bunu .

rahmi abi nasılsın coktandır sitede göremedim seni inşalah havalar düzelince izmire misafir olacagız abibiz 20nisandan sonra canakkale düşünüyoruz sercanda katılacak sizide bekleriz kendine iyi bak hoşca kal motorla kal kazasız sürüşler

RAHMI BABA, sana telefonda da soylemistim dun gerci ama bi de burdan yazayim, heran ani bi baskin yapabiliriz senin yazliga, Havran grubu ve izmirden bi kac arkadasla ...rakı&balık...

gezdik tozduk ama adini sık sık andık Muhittin abilerle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar