[MT Konya] Keyifli virajların sonundaki cennet... KİLİSTRA

Birinci videoyu izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Çok komik, fazla yemenin zararlarını anlatıyor :mrgreen:

resimler harika özellikle böcükler çok tatlı yawww :):) elleriniz ve motorlarınıza sağlık

resimler süper gezi süper olmuş.bu arada fotograf makinasının markası ne.?:queen:

resimler süper gezi süper olmuş.bu arada fotograf makinasının markası ne.?:queen:

Fotoğraf makinesi hakkında marka cılık yapmış gibi olmayayım ama SLR olmadıkça SONY den başka makine tavsiye etmiyorum.Çünkü piyasadaki pekçok kaliteli firma Sony nin ürettiği algılayıcıları kullanıyor.Her modeli 640x480 piksel 16-32 kare/saniye (dvd kalitesi) video çekimi yapıyor.Piyasadaki otomatik makinalardaki en kaliteli macro modlarına sahip,gerçek renklere en yakın çekimler yapabilecek marka.

Bu resimler kompakt "T" serisinden T-30 ile çekildi.Normalde kullandığım diğer makina ise manuel özellikleri,ağır kasası ve kaliteli objektifi ile Sony F-828.:cat:

Bir önceki sayfada fotoğraf makinesi hakkında bilgi verdi arkadaşımız:wiinkk:

gezide resimlerde güzel

gezinizde resimlrinizde mükemmel olmuş
resimler hakikaten makro

Ben buna bayıldım. :mrgreen:

Müthiş bi gezi olmuş, ellerinize sağlık. :rendeer: Fotoğrafları çeken arkadaşı da ayrıca tebrik ediyorum :cat:

çok güzel gezi olmuş.. tebrik ederim böyle bi grup oluşturabildiğiniz için.. ::biggrinn bende öğrenciyim konyada nasip olursa yazın ben de katılmak isterim gezilerinize...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar keyifli bir gezi olmuş,fotoğraflar harika.

:bounce:paylaşımınız çok mükemmel,teşekkürler.Allah kazasız belasız sürüş versin.

alkışlar MT Konya'ya :) hayabusa ve asya aynı karede :cat: güzel gezi olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar