MT - KAN BAGISI KAMPANYAMIZ BASLIYOR..! İstanbul / İzmir / Adana

Ben orda olamayacağım rahatsızım biraz:pale:
Böyle anlamlı bir işe imza atan herkese teşekkürler şimdiden..
Unutmayın birgün hepimizin acil kan ihtiyacı olabilir..

Ben kan verip acilen işe gelmek zorundaydım.Bizim ahali daha oralardadır.Fotolarıda Skullhunter atacaktır diye düşünüyorum.Biraz az olmamız düşündürücü oldu ama gelen gelmeyen herkesten Allah razı olsun.Düşünce yeter.Bu arada Ümmet Abim'lede tanıştım çok sevindim.

şu an iş yerinden bağlandım evde internette sorun var bağlanamıyorum çok gelmek istedim saat 12 15 hala gitme şansım varmı bilmiyorum kan vermeye! bilgisi olan yazsın ve nerede olduklarıyla ilgili teşekkür ederim..

verdik geldik

çok güzeldi

4 saat sonra ehliyet sınavı var :)

bu motor bölümü zormuş yaw. oku oku bitmiyor.. enjeksiyon
dizel
pompa
karbüratör

boaöh

verdik geldik

çok güzeldi

4 saat sonra ehliyet sınavı var :)

bu motor bölümü zormuş yaw. oku oku bitmiyor.. enjeksiyon
dizel
pompa
karbüratör

boaöh

Güzel bi akşamdı kanımızı bağışladık geldik.Sonrasında gelsin çaylar gelsin sohbet.Sonrasında ortaköyde boğaza karşı çay okey tavla kısacası gene süper bi akşmadı....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akşam sultanahmette kan bağığşındaydık zamanı,vakti olan gelmiş hepsi çok duyarlıydı sağolsunlar,kan verme sırası bana geldiğinde dr tansiyonun düşük senden alamıyoruz dedi ,oraya gitme maksadım boşa çıktı ama olsun iatanbul mt ile olmak güzeldi.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Güzel bir gündü İftar ve kan bağışına katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.:cat:
Kan bağışı için Kızılayın şartları baya fazlaydı bu yüzden bir kaç arkadaş kan bağışında bulunamadı artık başka sefere.:pale:
İbrahim Ortaköye gelemedim senle bi tavla oynayalım yaa :p

Telefonla çekebildiğim fotoğrafları ekliyorum;
dsc00440pi5.jpg
dsc00441ek6.jpg
dsc00442dj0.jpg

dsc00443wc3.jpg
dsc00444qq6.jpg
dsc00446kd8.jpg

dsc00449zp2.jpg
dsc00452ol1.jpg
dsc00453wr1.jpg

dsc00459lg9.jpg
dsc00454gc2.jpg
dsc00461mx7.jpg

dsc00465rm5.jpg
dsc00445op6.jpg
dsc00458oa5.jpg

dsc00471ed1.jpg
dsc00474oy5.jpg
dsc00476hg3.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eline sağlık erhan emeğin boşa gitmemiş resimleri paylaşımın için teşekkürler.

katılım az olsada güzel bir akşamdı Skull kan verdi bende bağışını yaptım böylece bu ulvi görevi tamamladık:p katılan herkeze teşekkür ederim :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
katılım az olsada güzel bir akşamdı Skull kan verdi bende bağışını yaptım böylece bu ulvi görevi tamamladık:p katılan herkeze teşekkür ederim :rendeer:

Nasıl yaa sen şimdi benim kanımamı dokundun Ergin ::miiz1::

Tamer Abi ilede hep yan yana oluyoruz allah sonumuzu hayır etsin :cherry:
dsc00463jy4.jpg

İboda kan verirken çok korktu ama kan bağışını yaptı ::stretche
O duduklardan da bi ünite kan çıkar ::dalga::
dsc00475js3.jpg

Son düzenleme:
Gelişim Sürücü Kursu;462836' Alıntı:
Şuna bak ya sanki bitek skull ve kendi kanvermiş biz ne verdik kardeşim:p

ibocum tabiki sizde kan verdiniz ama biz erhanla ortak verdik sayılır kanı o verdi bağışını ben yaptım:p şöyle düşün hani çocuk sünnet olur kirveside ..tutarya o hesap halbuki sünnetçi kesmiştir ama hep kirve anılır sanki kendi kesmiş gibi bizimkide o hesap :mrgreen: :mrgreen:
(yazar burda fena halde kıvırmaktadır):cherry:

Skull bayılan 4 kişi olduğunu söylemişti akşam bana:silent:
Diğer 3 kişi kim:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iftardan sonra katılabildim bu anlamlı buluşmaya yine her zamanki gibi yeme içme ön planda olmadığı için katılım düşüktü ama olsun katılanlar için güzel bir akşam oldu.

he bu arada bişeyi belirtmeden geçemeyecem, akşam hava yağışlıydı malum ve kim tatlısu motorcusu kim tuzlusu motorcusu ortaya çıktı (necdet abi kulakların çınlıyodur umarım) :cherry:

ben de gittim ama benden almadılar gelişmiş ibodan aldığımız yeter herkeşe dediler :p

amma çok soru soruyolar yav elemeleri geçemedik :p

iftarı yaptık sohbet ettik çay içtik her zamanki gibi samimi ve güzel bir akşamdı en kısa sürede tekrar görüşmek ve bir arada olabilmek dileğiyle :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bİzde Bu gün Adana ÇMSK'da Kan vereceğiz. Kana gerçekten ihtiyacı olan Talasemi ( Akdeniz Anemisi) hastaları için. Bu gün Saat 16 - 20.30 Arası...
Eminimki orası Kılıçbalığı kardeşimin organizesi ile bayram yeri gibi olacaktır. Aslında olayı ilk çıkışından beri takip ediyorum. Evet bir fikri sahiplenmek ve uygulamak güzeldir ama bu fikri ortaya atanları es geçmek ve fikri kendi mülkiyetine almak yanlıştır. Güzel fikirler bir tohum gibidir. Paylaştıkça yayılır ancak fikir kaynaklarını belirterek. Bir çok arkadaşımızın güzel fikirleri forumda beliriyor sonra kaybolup gidiyor. Türkiye kocaman bir ülke bunun Adana'sı da var, Hakkari'side...Bizim ülkemiz bizim insanlarımız... Yunus Emre'nin deyişlerini kaynak belirtmeden yaysalardı Yunus Emre'yi tanıyabilirmiydik? Kaynak belirtilerek yaygınlaşan fikirler ve projeler daha net daha dürüst ve daha onurludur.

"Başkalarının Ayak İzlerine Basarak Onların Önüne Geçemezsiniz..." Kaynak Skullhunter

Bu ülkede kan bağışı organizasyonu yapma fikri kişi ya da kişilerin tekelinde de benim mi haberim yok acaba?

Bu ülkede kan bağışı organizasyonu yapma fikri kişi ya da kişilerin tekelinde de benim mi haberim yok acaba? starsilor
Hayır değil tabi ama önemli olan fikirleri öneren kişilere duyulan saygıdır. Kariyerizm tutkusu değil. Muhakkak ki birisi bir kıvılcımı ateşler ve bu bir yangına dönüşür. Önemli olan birlik ve beraberliktir. Ama kişi haklarına kendini ifade etme haklarına saygılı olarak... Tabii ki başkalarının haklarını çiğnemeden... Kırılan bir kalbi nasıl onarabilirsiniz ki? Sevgisizlik insanın fakirliğidir.Bencillikler ise hatalarıdır. Bunu söylemek istemiştim. Sadece yoksa insan için olan her şeye saygı duyar elimden geleni yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar