raflar' Alıntı:ÇÜNKÜ SPEDY GİBİ ERKEKLER KIZLARA GERÇEKLERİ DEĞİL DUYMAK İSTEDİKELRİNİ SÖYLER. AŞIK OLDUĞUN ADAMLARIN SPEDY GİBİ OLMASI TÜM TEZLERİMİ DOĞRULAR NİTELİKLE....................................ÖMRÜNÜN 3 TE BİRİNİ YİYİP , HALA NEYDEN HOŞLANDIĞINI ANLAYAMIYORSAN O ZAMAN KADINLAR ERKEKLERDEN GEÇ OLGUNLAŞIYOR TEZİMİ DE DOĞRULUYORSUN. 20 KÜSUR YAŞINDA OLUP DA HALA NEYDEN HOŞLANDIĞINI NASIL BİLMEZSİN YA . SEN NEYDEN HOŞLANDIĞINI BİLMEZEN YAŞAMINDAKİ ADAM SENİN HENDİ İSTEĞİNİ NASIL ANLASINDA KARŞILASIN. (BUNU HEM MADDİ HEM MANEVİ ANLAMDA SÖYLÜYORUM) ZATEN BİR SÜRE SONRA DA BEN BUNUNLA MUTLU DEĞİLİM BENİ ANLAMIYOR DER YOLLARSINIZ ADAMLARI.BU NE DOYUMSUZLUK!!!!!!!!!!!.......................................AĞIR BİR YÜKTEN HOŞLANMAN DA KADINLARA RAHATIN BATTIĞI TEZİMİ DOĞRULAR.(benim düşünceme göre hayat müşterektir ve o ağır yükler beraber taşınarak hafifler.)yoksa o adamın kahrını niye çekesin.MESAJIN BANA İLTİFAT GİBİ.TEŞEKKÜR EDİYORUM CEZERYE. HA BU ARADA AŞK EN FAZLA 2 KERE OLUR.BENCE TABİ.
Tabii ki...hunterock' Alıntı:yani bir bayan olarak bu fıkraları,veya bayanların trafiği altüst etmesiyle ilgili yazıları hiç üstüme alınmıyorum
Khutuck' Alıntı:Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, en güzel bayan en güzel olandır :mrgreen:
musti81' Alıntı:espiriden şakadan hoşlanmıyorsanız durmayın 1 dakka bile
ne şakaya geliyonuz ne espiriye alla alla çok kastı sende aç nedir bu ulaşılamamzlık psikolojisi
sende insansın bende nedir takıntınız sabır ya gidin işinize
biriniz asi imiş biriniz hanım efendi hepinizin halini görüyorum çokta görcem