mt kadinlari dayanismasi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni bir gelecek için akparti :p
yakın ışıkları aydınlansın ülkem :p

::lolabove
raflar' Alıntı:
ÇÜNKÜ SPEDY GİBİ ERKEKLER KIZLARA GERÇEKLERİ DEĞİL DUYMAK İSTEDİKELRİNİ SÖYLER. AŞIK OLDUĞUN ADAMLARIN SPEDY GİBİ OLMASI TÜM TEZLERİMİ DOĞRULAR NİTELİKLE....................................ÖMRÜNÜN 3 TE BİRİNİ YİYİP , HALA NEYDEN HOŞLANDIĞINI ANLAYAMIYORSAN O ZAMAN KADINLAR ERKEKLERDEN GEÇ OLGUNLAŞIYOR TEZİMİ DE DOĞRULUYORSUN. 20 KÜSUR YAŞINDA OLUP DA HALA NEYDEN HOŞLANDIĞINI NASIL BİLMEZSİN YA . SEN NEYDEN HOŞLANDIĞINI BİLMEZEN YAŞAMINDAKİ ADAM SENİN HENDİ İSTEĞİNİ NASIL ANLASINDA KARŞILASIN. (BUNU HEM MADDİ HEM MANEVİ ANLAMDA SÖYLÜYORUM) ZATEN BİR SÜRE SONRA DA BEN BUNUNLA MUTLU DEĞİLİM BENİ ANLAMIYOR DER YOLLARSINIZ ADAMLARI.BU NE DOYUMSUZLUK!!!!!!!!!!!.......................................AĞIR BİR YÜKTEN HOŞLANMAN DA KADINLARA RAHATIN BATTIĞI TEZİMİ DOĞRULAR.(benim düşünceme göre hayat müşterektir ve o ağır yükler beraber taşınarak hafifler.)yoksa o adamın kahrını niye çekesin.MESAJIN BANA İLTİFAT GİBİ.TEŞEKKÜR EDİYORUM CEZERYE. HA BU ARADA AŞK EN FAZLA 2 KERE OLUR.BENCE TABİ.

::plus1:: ::sefereee

::biggrinn ::haapppy: ::repci:: ::alkiis:: ::zencii:: ::evil:: :joker: :thumright ::arrow:: ::exclaim: ::sefereee ::asker:: ::plus1:: ::shake2:: ::wish:: ::whip:: ::comico:: ::sorcerer ::stupid:: ::jester::

bende mi bir gariplik var? yani bir bayan olarak bu fıkraları,veya bayanların trafiği altüst etmesiyle ilgili yazıları hiç üstüme alınmıyorum....

ayrıca birsürü trafiği altüst eden erkek var onları hiç görmüyosunuz ben de onlara deli oluyorum!! bayanlara braz daha anlayışş lütfenn!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Erkeklerle ilgili böyle şeyler aranıpta bulunamazken kadınlarla ilgili olanlar neden sürekli heryerde karşımıza çıkıyor. Bu sakın malzemenin kalitesinden olmasın.
Etrafımda Rize'lilerin başrolde olduğu bir sürü fıkra anlatılırken bir Rize'li olarak da kimseye bu fıkralara karşı cephe almak için çağrıda bulunmadım. Bunu yapan başka bir grup da görmedim.

Kadınları aşağılayıcı yazılar, videolar bilmem nelerin büyük bir çoğunluğu gerçekten komik oluyor. Bırakın kalsınlar orada. Okuyup ya da izleyip kahkaha attıklarımızın hemcinsleri biliyoruz ki gezilerimizin tadı tuzu oluyorlar... her erkek onlardan birini zamanı geldiğinde baştacı ediyor kendine.

arkadaşım derdimiz fıkralar falan değilki bende gülüyorum onlara ve üstüme alıyorum çünkü evet ben trafik için tehlikeli biriyim dikaktsizim hız yaparım v.s. ama bazen kastı aşan video ve kelimeler kullanıyorlar bizim !!ya yapmayın arkadaşlar olmuyo !! dediğimizler onlar... biraz içerik cinselliğe ve aşalamaya kaçıyor da )))):pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hunterock' Alıntı:
yani bir bayan olarak bu fıkraları,veya bayanların trafiği altüst etmesiyle ilgili yazıları hiç üstüme alınmıyorum
Tabii ki...
Zaten kimse alınmasın. Hepimiz okuyalım, gülelim. Dediğiniz gibi erkekler için de yazın bir şeyler, bana da gönderin :)

Valla ben bu tür tipler yüzünden asi kız oldum site de...Feminist olmak suç değil, her fırsatta bizi aşağılamaya çalışan erkeklerden nefret ediyorum...

asi kız dişi
muhahahahahaha :p
valla farketmez ben iki taraftan yanayım iki tarafında eksiği çok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Siz aşağalanacak bir canlı değilsiniz ki... Siz bir sanat eserisiniz yav. Mantıklı düşünün kadınların çoğu bir sanat eseridir.
Yanlız hatunlara da bir çift sözüm olacak siz aşağlık kompleksine girince (yani bir bakıma yarısı olan gocunur) erkekler zevk alıyor ama katılıp bizimle bu konularda yorum yapıp gülünce bir bayan bizim saygımızı kazanıyor. O kadının kabullenip yapması değil olay asıl olay onun bizim gibi eğlenmesi. Ha ne olur bir süre sonra zaten o kadınla bu konularda eğleniyorsa yanında rahat olursun bir süre sonrada böyle şakalr yapmazsın. Hemde zorla değil isteyerek yapmazsın
Ama siz ne yapıyorsunuz istemiyoruz diyerek daha körüklüyorsunuz. Kadın problemi değil bu insan problemi....

Siz dayanışın, ben de uğrarım bir ara.

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, en güzel bayan en güzel olandır :mrgreen:

Khutuck' Alıntı:
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, en güzel bayan en güzel olandır :mrgreen:

Khutuck, konuyla bunun alakasi ne? bosuna mi okuttuk olum seni? :queen: :rendeer:

espiriden şakadan hoşlanmıyorsanız durmayın 1 dakka bile
ne şakaya geliyonuz ne espiriye alla alla çok kastı sende aç nedir bu ulaşılamamzlık psikolojisi
sende insansın bende nedir takıntınız sabır ya gidin işinize
biriniz asi imiş biriniz hanım efendi hepinizin halini görüyorum çokta görcem

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
musti81' Alıntı:
espiriden şakadan hoşlanmıyorsanız durmayın 1 dakka bile
ne şakaya geliyonuz ne espiriye alla alla çok kastı sende aç nedir bu ulaşılamamzlık psikolojisi
sende insansın bende nedir takıntınız sabır ya gidin işinize
biriniz asi imiş biriniz hanım efendi hepinizin halini görüyorum çokta görcem

Yaa, rafları dinlemedin böyle oldu işte:pale:

raf kimki ne dinliycem
hepsinin bıktım ben bilirim yada yükseklerde havasından
ama tosladımı öyle tosluyorlar öyle komik oluyorlarki hata bizde işte
yüz vermeyin sürtün burnunu duvara bu hanım kızlarımızın nasıl yola geliyor
mum oluyorlar mum
en güzeli işine takılcaksın bide sağlam dostun boşver kızı bu hale getirdiler
ne teklif etcem be gelsinler etsinler alla alla kimseden ne tel nosu istedim bugüne kadar nede mail bilmem ne dolansınlar peşimde hepsinin sürteceksin burnunu..

heleki kapıldığını belli et heleki bir kere evet de mağlup düş bittin özür dilediysen pislettin cehennemin dibi ya banane joleli kafaya bakanlardan ne bekliyon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar