ben varım , daha 1 ay var ama biraz erken açılmış gibi başlık 
Yok...Yok biz zaten o bozuk yolları biliyor ve Afyon'a Bodrum üzerinden gideceğiz :mrgreen:
Afyon hangi istikamette yau bende şaşırdım şimdi:silent::mrgreen:
ARKADASLAR YİNE SİZE BİR GÜZELLİK YAPAYİM(YİNE DERKEN SANKİ DAHA ÖNCEDEN NE YAPTİM İSE
)TABİ FORMU TAM OKUMADİM AMA GÖRDÜGÜM CÜMLE ÜZERE YAZİYORUM... AFYONDAN SONRA BİLDİĞİM MÜTHİS GÜZEL BİR YER VAR..
HEM KAMP YAPİLABİLECEK HEM DOGA İLE İC İCE CAMLAR ARASİNDA BİR GÖLET.... AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İCERDE VE ÇAMLARİN ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....
GÖLETE TEPEDEN BAKİLİYOR MÜTHİS KEYFLİ.. BURDA KAMP YAPMAK İCİN HER SEY VAR SANKİ SİZLER İCİN HAZİRLANMIS COK GÜZEL BİR YER VAR CESMESİ MASALARI SEYİRİ DOYULMAZ MANZARASİ WC Sİ FALAN HEPSİ VAR.... GÖLETİ GEZMEK İCİN BEDAVA MOTORLAR BİLE VAR... İSTE BURASİ BENİM BİR KARDESİMİN YERİ VE DSİ DEN KİRALANMİS BİR YER NE ARARSANİZ VAR ÖRDEKLER FALAN VESAİR BİTMEDİ VE GÖÖÖÖÖÖÖÖÖL ALABALİK DOLUUUUUUUUUUUUU BİNLERCE BALIK YETİSTİRİLİYOR BİZDEN PARA ALACAGİNİDA SANMIYORUM KESİNLİKLE AMA ARAMIZDA TOPLARIZ YİNE BİR SEYLER VERİRİZ TABİ BİLMEM UYARMİİ ARKADASİM OLAN RECEP TURKMEN BU ZİYARETTEN FAZLASİ İLE MUTLU OLACAKTİR.... HİC ENDİSELENMEYİN BİZİ ALMAZSA OTEL MASRAFLARİNİ BEN CEKERİM:cat:HA BU ARADA OLASİ BİR DURUMDA BARİNABİLECEĞİMİZ KONTEYNİRDA VAR
ne demek yesillik harika bir orman icerisinde demistim ya cok güzel
tabi prometheus gelecekse yaparim bu güzelliği diyemde bakalim abisini ne kadar seviyormus![]()
bana bunu dedin ya can helal olsun kardesime ama olsun ben yinede severim can dostumu
neyse vaz gectim diğer kardeslerim icin yinede giderim :cyclopsan
lem amma kıvrak bir modsun sen pro :queen: :queen: :queen:hehehe :cherry: yok abi yanlış anladın, gelmiyom derken; diğerlerine güzellik olmasın diye demiştim senle alakası yok :mrgreen: tamamen alp_tunay, murti06, AK47 ve ÖZER'e kıllık yani![]()
ha .... bu arada eğer buraya karar verecek gibi olursaniz önceden haberim olsun hazirliklari yaptirayim ama su bir gercek hos ve eğlenceli bir yer ve yerin sahibine gideceğiz ... bana nasil ulasacagini biliyor birileri haber versin üzerime ne düserse sizler icin yapmak beni mutlu edecektir.... biliyorsunuz forma fazla yazamiyorum islerimden ötürü ....tekrar herkese güzel bir sezon diliyorum saygilarimla
bir ara çayını içmeye geleceğiz :cat:
bence burası olabilir. İzmir mt nin de yolu 50 km daha kısalmış olcak. Diğer gelecek arkadaşlarda fikirlerini yazarsa karar verilebilirAFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İCERDE VE ÇAMLARİN ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....
bence burası olabilir. İzmir mt nin de yolu 50 km daha kısalmış olcak. Diğer gelecek arkadaşlarda fikirlerini yazarsa karar verilebilir
ee bizimki uzamış olacak ama :cherry:
arkadaşlar maddi durum bu aralar sorunlu!ama murti0üstü dikkatinizi çekerim altı değil üstü! abim ordaysa ben neden yokum?(nick kısmı uzun hikaye torneti bilir!)ama aranızda kesinlikle bulunmak istiyorum inşallah!
bence burası olabilir. İzmir mt nin de yolu 50 km daha kısalmış olcak. Diğer gelecek arkadaşlarda fikirlerini yazarsa karar verilebilir