[MT İzmirliler-MT Ankara]10-11 Mys Afyon (Kamplı) "Herkesin Sucuğu Kendine" Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok...Yok biz zaten o bozuk yolları biliyor ve Afyon'a Bodrum üzerinden gideceğiz :mrgreen::p
Afyon hangi istikamette yau bende şaşırdım şimdi:silent::mrgreen:

:):),yaw gitmişken bodruma da uğranacak die düşünmüştüm ben:p:p.
İşte idim. Kafamda Söke, arkamda patron önümde iş; ama bilgisayar da da MT olunca böle bi üçlü kombinasyondan Söke çıktı be abicim ya :mrgreen::mrgreen:.

Afyonda Harika Bir Yer Ve Balik

ARKADASLAR YİNE SİZE BİR GÜZELLİK YAPAYİM:) (YİNE DERKEN SANKİ DAHA ÖNCEDEN NE YAPTİM İSE:) )TABİ FORMU TAM OKUMADİM AMA GÖRDÜGÜM CÜMLE ÜZERE YAZİYORUM... AFYONDAN SONRA BİLDİĞİM MÜTHİS GÜZEL BİR YER VAR..
HEM KAMP YAPİLABİLECEK HEM DOGA İLE İC İCE CAMLAR ARASİNDA BİR GÖLET.... AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İCERDE VE ÇAMLARİN ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....
GÖLETE TEPEDEN BAKİLİYOR MÜTHİS KEYFLİ.. BURDA KAMP YAPMAK İCİN HER SEY VAR SANKİ SİZLER İCİN HAZİRLANMIS COK GÜZEL BİR YER VAR CESMESİ MASALARI SEYİRİ DOYULMAZ MANZARASİ WC Sİ FALAN HEPSİ VAR.... GÖLETİ GEZMEK İCİN BEDAVA MOTORLAR BİLE VAR... İSTE BURASİ BENİM BİR KARDESİMİN YERİ VE DSİ DEN KİRALANMİS BİR YER NE ARARSANİZ VAR ÖRDEKLER FALAN VESAİR BİTMEDİ VE GÖÖÖÖÖÖÖÖÖL ALABALİK DOLUUUUUUUUUUUUU BİNLERCE BALIK YETİSTİRİLİYOR BİZDEN PARA ALACAGİNİDA SANMIYORUM KESİNLİKLE AMA ARAMIZDA TOPLARIZ YİNE BİR SEYLER VERİRİZ TABİ BİLMEM UYARMİİ
ARKADASİM OLAN RECEP TURKMEN BU ZİYARETTEN FAZLASİ İLE MUTLU OLACAKTİR.... HİC ENDİSELENMEYİN BİZİ ALMAZSA OTEL MASRAFLARİNİ BEN CEKERİM:cat:HA BU ARADA OLASİ BİR DURUMDA BARİNABİLECEĞİMİZ KONTEYNİRDA VAR VE GECE ATESİ İCİNDE DİLEDİĞİNİZ KADAR ODUN :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARKADASLAR YİNE SİZE BİR GÜZELLİK YAPAYİM:) (YİNE DERKEN SANKİ DAHA ÖNCEDEN NE YAPTİM İSE:) )TABİ FORMU TAM OKUMADİM AMA GÖRDÜGÜM CÜMLE ÜZERE YAZİYORUM... AFYONDAN SONRA BİLDİĞİM MÜTHİS GÜZEL BİR YER VAR..
HEM KAMP YAPİLABİLECEK HEM DOGA İLE İC İCE CAMLAR ARASİNDA BİR GÖLET.... AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İCERDE VE ÇAMLARİN ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....
GÖLETE TEPEDEN BAKİLİYOR MÜTHİS KEYFLİ.. BURDA KAMP YAPMAK İCİN HER SEY VAR SANKİ SİZLER İCİN HAZİRLANMIS COK GÜZEL BİR YER VAR CESMESİ MASALARI SEYİRİ DOYULMAZ MANZARASİ WC Sİ FALAN HEPSİ VAR.... GÖLETİ GEZMEK İCİN BEDAVA MOTORLAR BİLE VAR... İSTE BURASİ BENİM BİR KARDESİMİN YERİ VE DSİ DEN KİRALANMİS BİR YER NE ARARSANİZ VAR ÖRDEKLER FALAN VESAİR BİTMEDİ VE GÖÖÖÖÖÖÖÖÖL ALABALİK DOLUUUUUUUUUUUUU BİNLERCE BALIK YETİSTİRİLİYOR BİZDEN PARA ALACAGİNİDA SANMIYORUM KESİNLİKLE AMA ARAMIZDA TOPLARIZ YİNE BİR SEYLER VERİRİZ TABİ BİLMEM UYARMİİ
ARKADASİM OLAN RECEP TURKMEN BU ZİYARETTEN FAZLASİ İLE MUTLU OLACAKTİR.... HİC ENDİSELENMEYİN BİZİ ALMAZSA OTEL MASRAFLARİNİ BEN CEKERİM:cat:HA BU ARADA OLASİ BİR DURUMDA BARİNABİLECEĞİMİZ KONTEYNİRDA VAR

bir kaç foto felan eklesene yeşili bol ise neden olmasın.

ne demek yesillik harika bir orman icerisinde demistim ya cok güzel
tabi prometheus gelecekse yaparim bu güzelliği diyemde bakalim abisini ne kadar seviyormus :)

bana bunu dedin ya can helal olsun kardesime ama olsun ben yinede severim can dostumu

neyse vaz gectim diğer kardeslerim icin yinede giderim :cyclopsan

Son düzenleme:
bana bunu dedin ya can helal olsun kardesime ama olsun ben yinede severim can dostumu

neyse vaz gectim diğer kardeslerim icin yinede giderim :cyclopsan

hehehe :cherry: yok abi yanlış anladın, gelmiyom derken; diğerlerine güzellik olmasın diye demiştim senle alakası yok :mrgreen: tamamen alp_tunay, murti06, AK47 ve ÖZER'e kıllık yani :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hehehe :cherry: yok abi yanlış anladın, gelmiyom derken; diğerlerine güzellik olmasın diye demiştim senle alakası yok :mrgreen: tamamen alp_tunay, murti06, AK47 ve ÖZER'e kıllık yani :p
lem amma kıvrak bir modsun sen pro :queen: :queen: :queen:

ha .... bu arada eğer buraya karar verecek gibi olursaniz önceden haberim olsun hazirliklari yaptirayim ama su bir gercek hos ve eğlenceli bir yer ve yerin sahibine gideceğiz ... bana nasil ulasacagini biliyor birileri haber versin üzerime ne düserse sizler icin yapmak beni mutlu edecektir.... biliyorsunuz forma fazla yazamiyorum islerimden ötürü ....tekrar herkese güzel bir sezon diliyorum saygilarimla

ha .... bu arada eğer buraya karar verecek gibi olursaniz önceden haberim olsun hazirliklari yaptirayim ama su bir gercek hos ve eğlenceli bir yer ve yerin sahibine gideceğiz ... bana nasil ulasacagini biliyor birileri haber versin üzerime ne düserse sizler icin yapmak beni mutlu edecektir.... biliyorsunuz forma fazla yazamiyorum islerimden ötürü ....tekrar herkese güzel bir sezon diliyorum saygilarimla

bir ara çayını içmeye geleceğiz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İCERDE VE ÇAMLARİN ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....
bence burası olabilir. İzmir mt nin de yolu 50 km daha kısalmış olcak. Diğer gelecek arkadaşlarda fikirlerini yazarsa karar verilebilir

arkadaşlar maddi durum bu aralar sorunlu!ama murti0üstü dikkatinizi çekerim altı değil üstü! abim ordaysa ben neden yokum?(nick kısmı uzun hikaye torneti bilir!)ama aranızda kesinlikle bulunmak istiyorum inşallah!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
Forza250-cygnusL
bence burası olabilir. İzmir mt nin de yolu 50 km daha kısalmış olcak. Diğer gelecek arkadaşlarda fikirlerini yazarsa karar verilebilir

Bencede güzel olabilir.... Daha önce de demiştim... Su kenarı olması her zaman için iyidir diye...:cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Su kenarı olması ayrı bir keyif. Birde Afyon Ankara yönüne doğru kıraçlaşıyor. Ege'ye doğru yeşil fazla. Başkada öneri gelmeyecek gibi sanki

Akdağ Tabiat Parkı'da olabilir. İnternetten bildiğim bir yer gidip görmedim.

atlar1.jpg

geyikler.jpg

kanyongecisi.jpg

http://www.sandikli.com/akdag.asp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar