[MT İzmirliler-MT Ankara]10-11 Mys Afyon (Kamplı) "Herkesin Sucuğu Kendine" Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence Ankara % 75 katılım oranına ulaşacak bu sefer o kadar da çamur atmayalım yahu

Katılımım olurmu olmaz mı bilinmez ama bizimkiler haberiniz ola İzmir Afyon arası özellikle Sökeden sonra yollar biraz zorlayıcı. Çok fazla çalışma ve bakım var. Aman dikkat diyim :wiinkk::wiinkk:..

erdem baya bi karıştırdı yolları :mrgreen: kulaya kadar 2 şeritli yollar otoban gibi maşallah bülent arınç sağolsun yaptırdı:p

Hadi bakalım kazasız belasız gidip gelin... Pro yu benim icin birer kez daha öpün... r3n Rüçen de geliyo mu?:mrgreen:

Ankara dan İzmir e gelecek arkadaşlara selamlar, hayatınızı ve yaşam tarzınızı degistirme zamanınız gelmis demek ki:) Biz size yardımcı oluruz...
Pazar aksamına bekliyoruz...:rendeer:

erdem baya bi karıştırdı yolları :mrgreen: kulaya kadar 2 şeritli yollar otoban gibi maşallah bülent arınç sağolsun yaptırdı:p

Yaw aklımdan söke geçiodu başka bişi için. Kula olacaktı tabikine o yaw. Sanırsam biraz hatlar karıştı :queen::queen::queen:...

E işteim ama mazur görün artıkın :):):). Patron da burlar da da :p :queen::queen::queen:..

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Katılım artıyor... Artsın.....

Giderken mehter marşıyla gitcez... Dönüşte ankaralı ları alıp İZMİR marşıyla geri dönecez.... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi de çadır fln ayarlamak gerekecek öneriniz var mı?
Ulus yiba ya gidip 30 liralık çadırlardan aldınmı işini görür. Otomatik şemsiye gibi açılanlardan var onu tavsiye etmem, taşıman zor olur çadırın dışında mat alacaksın adedi 10 ytl ve uyku tulumu 30 lira

Aslında çadırda var, motorda var, maksimum heveste var ama acaba o dönemde elimiz boş olur mu?:pale:

Katılımım olurmu olmaz mı bilinmez ama bizimkiler haberiniz ola İzmir Afyon arası özellikle Sökeden sonra yollar biraz zorlayıcı. Çok fazla çalışma ve bakım var. Aman dikkat diyim :wiinkk::wiinkk:..

Yok...Yok biz zaten o bozuk yolları biliyor ve Afyon'a Bodrum üzerinden gideceğiz :mrgreen::p

Afyon hangi istikamette yau bende şaşırdım şimdi:silent::mrgreen:

Ankaradan katılıyorum diyenlerin anca %25 i katılır ona gore yapım hesabınızı. Aha bende bi ankaralı olarak benide listeye ekleyin diyorum bakalım nolcak...

Ben Askerliğimi Ankarada yaptım...biraz Angaralık bulaştı yaani....
eeee ben şimdi ortadamı kaldım yani:silent:
ben nereli olayım sizce hangi tarafta kurayım cadırımı:mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bozuk yol falan yok yaaw... Kim çıkardı... Daha yeni gittim ben...Sadece yol biraz yeni.... Daha çizgileri yok..Kenarda uyarı direkleri yok.... Sadece yolu iyi seçecen..Fıstık fıstık... :p

adszhv9.jpg

325 KM miş yol, burdan temiz görünüyor yollar :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Genelde kamplarımızı yazın yaptığımız için, ucuz çadırlardan olabilir. Ancak mutlaka çift kat çadır alın :cat:
çift kata ne gerek var. Ucuz çadırlar mutlaka su alıyormuş çift katta olsa yağışlı havalarda. Yağış ihtimali oluca yanında sera naylonu alanacaksın sorunu çözeceksin. Çift katlı çadıra 15 Lira fazladan vermeye gerek yok yani

gezi tarihi kesin mi 1 hafta sonra olsa olmaz mı? O hafta sonu ve bi önceki hafta sonu KPDS VE ALES sınavları var da???

1 hafta sonra olursa 19 mayıs da dahil olur. Kamp bir gün uzayabilir. Cumartesi gelemeyenler veya geç gelenler de katılabilir. 19 Mayıs haftası olursa planlayabilirsem ben de gelmek isterim.

Son düzenleme:
imag0014of4.jpg

13012008727nq3.jpg

Hiç kaçar mı yaww :mrgreen::mrgreen:

Yazın beni de yazın. Kamp bilmem ama günübirlik mutlaka ordayımmm :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar