erdem baya bi karıştırdı yolları :mrgreen: kulaya kadar 2 şeritli yollar otoban gibi maşallah bülent arınç sağolsun yaptırdı![]()
Ulus yiba ya gidip 30 liralık çadırlardan aldınmı işini görür. Otomatik şemsiye gibi açılanlardan var onu tavsiye etmem, taşıman zor olur çadırın dışında mat alacaksın adedi 10 ytl ve uyku tulumu 30 lirabi de çadır fln ayarlamak gerekecek öneriniz var mı?
Ulus yiba ya gidip 30 liralık çadırlardan aldınmı işini görür. Otomatik şemsiye gibi açılanlardan var onu tavsiye etmem, taşıman zor olur çadırın dışında mat alacaksın adedi 10 ytl ve uyku tulumu 30 lira
Katılımım olurmu olmaz mı bilinmez ama bizimkiler haberiniz ola İzmir Afyon arası özellikle Sökeden sonra yollar biraz zorlayıcı. Çok fazla çalışma ve bakım var. Aman dikkat diyim :wiinkk::wiinkk:..
Ankaradan katılıyorum diyenlerin anca %25 i katılır ona gore yapım hesabınızı. Aha bende bi ankaralı olarak benide listeye ekleyin diyorum bakalım nolcak...
iyiymiş tşkler. Ben daha pahalı sanıyordum.
Genelde kamplarımızı yazın yaptığımız için, ucuz çadırlardan olabilir. Ancak mutlaka çift kat çadır alın :cat:
çift kata ne gerek var. Ucuz çadırlar mutlaka su alıyormuş çift katta olsa yağışlı havalarda. Yağış ihtimali oluca yanında sera naylonu alanacaksın sorunu çözeceksin. Çift katlı çadıra 15 Lira fazladan vermeye gerek yok yaniGenelde kamplarımızı yazın yaptığımız için, ucuz çadırlardan olabilir. Ancak mutlaka çift kat çadır alın :cat: