[URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Kendimce bir yol şekli oluşturdum... Uymayan varsa söylesin arkadaşlar.... :cat::cat:
Saat 8 de karabağlar BP de buluşulacak .... Teker dönme saati 8.15..... Çok önemli bir şey olursa haberleşerek teker dönüş saati 15 dakka daha uzayabilir.... :cat::cat:
Burdan salihliye kadar normal hızlarda Yani 80-90 km hızla seyredeceğiz... Malum hem polisler hemde yol kalabalığı....

Ama Salihliden sonra hızımız biraz artıcaktır... Yol ve trafik durumuna göre... :cat::cat:
2 mola vererek ulaşmayı planladım.... Kafamıza uygun bir yer bulunca salihli civarında kahvaltı ederiz.... :cat::cat:
Sonrası zaten Oturakta yeriz yemeğimizi.... Artık ne olur bilmem... Mangal ya da başka bişey...

Toplam yolculuk tahminimce 3-3.5 saat sürecek normal hızda.Ama biraz canlanırsak zamanın kısalacağı kesin....

Tekrar yazıyorum arkadaşlar.....
Tarih: 10 mayıs cumartesi
Saat: 08.00. -
Yer : Karabağlar BP
Teker dönüş saati 08.15..
KAtılmak isteyen yukardaki anketi işaretlesin ki gelecekleri bilelim... :cat::cat:
Büyükoturakta hava sıcaklığı oldukça düşükmüş bugün aldığımız haberlere göre. Ayrıca meteoroloji yağış gösteriyor. 17 mayıs değilde Kampı 24 - 25 mayıs tarihlerine ertelesek mi acaba? Fikirleriniz nedir. Benim için yağışta olsa fark etmez ama artık birazda kuru gezmek istiyorum ne zaman yola çıksam yağıyor :salut:
Bakmadım meterolojiye... Pro ilgilenir sanırım..Yağmur yokk diyordu ama....:silent::silent:
Tüm hazırlıklarımızı ona göre yaptık yawww..... :wiinkk::bounce: