(mt izmir) teras kafe toplantısı 25/03/2011

25 Mart da teras cafede buluşmak dileğiyle.Her ne kadar motorumu henüz daha teslim almamış olsamda gelmek için gayret sarfedeceğim.

KBC

cumaya kadar alabilirsem fazer i inş gelmeye çelışıcam , 23:30 gibi gelebilirim heralde orda olursanız :) bi kaç gün içinde kıstırırsam bi fazer inş

nerede bu ekibin geri kalanı :silent: yer gök inlemeli TERAS cafede :rendeer:

yeni gördüm alp tunay söylemese göreceğim de yoktu. siteye epeydir girememiştim. neyse beni etiketlememişsiniz gelip ben sizi etiketlemez miyim? bacak iyileşirse motorla gelirim. iyileşmezse minübüslerim var onlara binerim. halı sahalarda fırtına gibi estiğim bu dönemlerde kendine güvenen delikanlı ihtiyar kim varsa langırtta ifadesini almaya da beklerim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Langırt ve sen.... Hiç hayal edemiyorum resminizi.....

Yaparız mini bir turnuva alırız ifadeni..... :wiinkk:

tamam işte gelcez dedik yaa...gelcez inşallah:queen: sabret neolur gelen mutlaka olur heheee...

yeni gördüm alp tunay söylemese göreceğim de yoktu. siteye epeydir girememiştim. neyse beni etiketlememişsiniz gelip ben sizi etiketlemez miyim? bacak iyileşirse motorla gelirim. iyileşmezse minübüslerim var onlara binerim. halı sahalarda fırtına gibi estiğim bu dönemlerde kendine güvenen delikanlı ihtiyar kim varsa langırtta ifadesini almaya da beklerim

sen kimdin çıkaramadım ? hani kıvırcık saçlı kel bir arkadaş vardı, kirli sakallı temiz yüzlü :queen: hani eskiden ( çok eskiden) çay partilerine katılan ama sonra bizim köylüyken hanım köye taşınan zayıf arkadaşmısın :wiinkk::queen::queen:

KBC

Cuma günü geç saatlere (11-1 ) kadar orada olacaksanız bende geliyorum inş. işten gece 11 de çıkıcam yetişmeye çalışayım. tanışmak nasip olmadı daha sizlerle :(

sen kimdin çıkaramadım ? hani kıvırcık saçlı kel bir arkadaş vardı, kirli sakallı temiz yüzlü :queen: hani eskiden ( çok eskiden) çay partilerine katılan ama sonra bizim köylüyken hanım köye taşınan zayıf arkadaşmısın :wiinkk::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen:
aynen o benim işte:queen::queen::queen: selvi boylu fidan gibi göbekli olan. köy hala aynı da havalar ve dersler bazende vücut ve fiziksel şartlar müsade etmiyor. yoksa hanım evden atmak için bahane arıyor:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------

Bünye ile bedeni karıştırma.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Görecez bünyeyi bedeni.... :bounce::bounce::bounce:

bünye dedim zaten alpim tunayım. bedene zaten külliyen uymaz:queen::queen::queen:

tamam işte gelcez dedik yaa...gelcez inşallah:queen: sabret neolur gelen mutlaka olur heheee...

hadi bakalım gelin de görüşelim abicim. afrikadan bana yamyam getirdin mi?:queen::queen::queen:

3 NİSANDA YAPACAĞIMIZ SEZON AÇILIŞI öncesi tüm izmirli motorcu dostlarımızı bir araya toplayıp güzel bir toplantı yapmak isteğiyle meşhur mekanımız TERAS CAFE de toplanıyoruz. aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızı tanımak kaynaşmak adına faydalı olacağına inandığımız toplantımız SAAT; 19 30 ve sonrasında yapılacaktır.

Mrb Arkadaşlar adım Güner 5 yıldır izmirdeyim Bende aranıza katılmak istiyorum, teras kafe nerede oluyor bir tarif edebilirmisiniz acaba?

Cuma görüşürüz ;)

Erhan Merhaba,
Seni tekrar görmek süper olacak....Cegiz sağ olsun:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------

:queen::queen::queen::queen:
aynen o benim işte:queen::queen::queen: selvi boylu fidan gibi göbekli olan. köy hala aynı da havalar ve dersler bazende vücut ve fiziksel şartlar müsade etmiyor. yoksa hanım evden atmak için bahane arıyor:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------

bünye dedim zaten alpim tunayım. bedene zaten külliyen uymaz:queen::queen::queen:

hadi bakalım gelin de görüşelim abicim. afrikadan bana yamyam getirdin mi?:queen::queen::queen:

Ben yam yamlardan kurtulduğuma dua ediyorum beaa:mrgreen:

İzmir MT için Güncel :) Ne KAdar Kuşadasındada Olsam :)

teraskrokimtzmir0611200.jpg

Teras Kafeyi Billmeyenler için Tekrar Güncel :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar