Langırt ve sen.... Hiç hayal edemiyorum resminizi.....
Yaparız mini bir turnuva alırız ifadeni..... :wiinkk:
anı diye resmimi başucuna asarsın o zamanmini benim bünyeme küçük gelir.:queen::queen::queen:
yeni gördüm alp tunay söylemese göreceğim de yoktu. siteye epeydir girememiştim. neyse beni etiketlememişsiniz gelip ben sizi etiketlemez miyim? bacak iyileşirse motorla gelirim. iyileşmezse minübüslerim var onlara binerim. halı sahalarda fırtına gibi estiğim bu dönemlerde kendine güvenen delikanlı ihtiyar kim varsa langırtta ifadesini almaya da beklerim
sen kimdin çıkaramadım ? hani kıvırcık saçlı kel bir arkadaş vardı, kirli sakallı temiz yüzlü :queen: hani eskiden ( çok eskiden) çay partilerine katılan ama sonra bizim köylüyken hanım köye taşınan zayıf arkadaşmısın :wiinkk::queen::queen:
Bünye ile bedeni karıştırma.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Görecez bünyeyi bedeni.... :bounce::bounce::bounce:
tamam işte gelcez dedik yaa...gelcez inşallah:queen: sabret neolur gelen mutlaka olur heheee...
3 NİSANDA YAPACAĞIMIZ SEZON AÇILIŞI öncesi tüm izmirli motorcu dostlarımızı bir araya toplayıp güzel bir toplantı yapmak isteğiyle meşhur mekanımız TERAS CAFE de toplanıyoruz. aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızı tanımak kaynaşmak adına faydalı olacağına inandığımız toplantımız SAAT; 19 30 ve sonrasında yapılacaktır.
Cuma görüşürüz![]()
:queen::queen::queen::queen:
aynen o benim işte:queen::queen::queen: selvi boylu fidan gibi göbekli olan. köy hala aynı da havalar ve dersler bazende vücut ve fiziksel şartlar müsade etmiyor. yoksa hanım evden atmak için bahane arıyor:queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
bünye dedim zaten alpim tunayım. bedene zaten külliyen uymaz:queen::queen::queen:
hadi bakalım gelin de görüşelim abicim. afrikadan bana yamyam getirdin mi?:queen::queen::queen:
İzmir MT için GüncelNe KAdar Kuşadasındada Olsam
![]()
![]()
Teras Kafeyi Billmeyenler için Tekrar Güncel![]()