bak hem yeni üyesin, hem de itiraz ediyorsun:queen::queen:
Şaka bir yana toplanma saati 08:00, teker dönüş 08.15-20 ee yola çık yolda mola ver çay iç sigara iç tekrar dur bi daha çay iç sigara iç sonra çeşmye gel çay iç kahvaltı yap derken saat b bakarsın 11 olmuş tekne kaçmışşşşş:queen:
eskiyince kaprislerimle boğucam sizi söylemedi deme:mrgreen:
Abi sana F1 kaskı alalım bitane su içiyorlarya hortumla aradansana su yerine çay termosu takarız durmadan devam edersin
![]()
gürkay;684752' Alıntı:arkadaşlar bu tekneyemi binecez bizanladınız siz onu:mrgreen:
[
![]()
sen gel bak gör muhabbetleri sonra aman kapris yapıpda şu delilerden uzak kalmayayım diye düşünüp kapris bile yapamayacaksın ki kapris yapmak istesende çeşmede üzerinde kapri olacağı için yaptığın kaprisin kaprissel anlamda kaprs gibi olmadığını herkes bilecek ve kaprisini kapris gibi algılamayıp seni kaprinle denize atacak.
ne dedim ben ya.
Valla ben bişi anlamadın dediğinden ama saygıyla eğiliyorum anlamadığıma göre kesin önemli birşeyler demişsindir:queen:
Teşekkürler.
MT Manisa ve MT İzmir için güzel bir organizasyon olucak gibi :cat:
Kalabalık için tekne size ufak gelebilir :cherry:
Tuncerin süprizleri var :wiinkk:
![]()
Ya iki dakka uslu durun, ben gittim diye inadına mı yapıyorsunuz kardeşim.
Ekim'de görüşürüz.
hepinizin kapısında gaz açacam uyutmayacam sizi. hele bir geleyim oraya, benden yakanızı kurtaramayacaksınız. Alacağınız olsun....
Allah bilir siz benim gidişimi kutluyorsunuzdur...
sen gel bak gör muhabbetleri sonra aman kapris yapıpda şu delilerden uzak kalmayayım diye düşünüp kapris bile yapamayacaksın ki kapris yapmak istesende çeşmede üzerinde kapri olacağı için yaptığın kaprisin kaprissel anlamda kaprs gibi olmadığını herkes bilecek ve kaprisini kapris gibi algılamayıp seni kaprinle denize atacak.
ne dedim ben ya.
Valla ben bişi anlamadın dediğinden ama saygıyla eğiliyorum anlamadığıma göre kesin önemli birşeyler demişsindir:queen:
honeymaker,
o kızıl saçlarını attıra attıra elinde sünger ve köpükle motorları yıkamanı izlemeyi iple çekiyorum eheheh.. :queen:
arkadaşlar, ben honey'in +2 sinin biriyim de benim motorum yok :salut: tam almak üzereydim ki arabayla trafik kazası geçirdim araba pert, sevgili ailem de unut o düşü dedi haliyle. ardçı olmak da güsel be.. pazar günü arabamla iştirak edeceğim bilmiyorum benim gibi arabayla gelecek var mıdır? ha yok gelemezsin derseniz o başka tabir: gerçi bizde motor iki tane gelemezsin derseniz dierini de çıkarttırırım!!!:wiinkk: gelmek isteyip de motoru arızalı olan falan varsa cüzzi bir ücret karşılığı götürebilirim çeşmeye
bilgilerinize...
ne dedim ben ya.
Ya iki dakka uslu durun, ben gittim diye inadına mı yapıyorsunuz kardeşim.
Ekim'de görüşürüz.
hepinizin kapısında gaz açacam uyutmayacam sizi. hele bir geleyim oraya, benden yakanızı kurtaramayacaksınız. Alacağınız olsun....
Allah bilir siz benim gidişimi kutluyorsunuzdur...
Arkadaşlar bende yer ayırtmak için geceden yazmıştım heralde gözden kaçmış iki kişilik yer varmı acaba