MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

arkadaşlar bu tekneyemi binecez biz anladınız siz onu:mrgreen:

[
adszdm8.jpg
[/QUOTE]

Son düzenleme:
bak hem yeni üyesin, hem de itiraz ediyorsun:queen::queen:
Şaka bir yana toplanma saati 08:00, teker dönüş 08.15-20 ee yola çık yolda mola ver çay iç sigara iç tekrar dur bi daha çay iç sigara iç sonra çeşmye gel çay iç kahvaltı yap derken saat b bakarsın 11 olmuş tekne kaçmışşşşş:queen:

Abi sana F1 kaskı alalım bitane su içiyorlarya hortumla aradan :) sana su yerine çay termosu takarız durmadan devam edersin :)

eskiyince kaprislerimle boğucam sizi söylemedi deme:mrgreen:

sen gel bak gör muhabbetleri sonra aman kapris yapıpda şu delilerden uzak kalmayayım diye düşünüp kapris bile yapamayacaksın ki kapris yapmak istesende çeşmede üzerinde kapri olacağı için yaptığın kaprisin kaprissel anlamda kaprs gibi olmadığını herkes bilecek ve kaprisini kapris gibi algılamayıp seni kaprinle denize atacak.

ne dedim ben ya.

Abi sana F1 kaskı alalım bitane su içiyorlarya hortumla aradan :) sana su yerine çay termosu takarız durmadan devam edersin :)

doğrusun rots, iyi fikir bir de sigaraya çare bulduk mu inem motordan

Moderatör (forrap)
gürkay;684752' Alıntı:
arkadaşlar bu tekneyemi binecez bizanladınız siz onu:mrgreen:

[
adszdm8.jpg

Aman Gürkay'ım o yatla gitmeyeceğiz,karıştırmayın ortalığı bizimki sandal:cherry:

Wallace:p Süpersin:cat:

sen gel bak gör muhabbetleri sonra aman kapris yapıpda şu delilerden uzak kalmayayım diye düşünüp kapris bile yapamayacaksın ki kapris yapmak istesende çeşmede üzerinde kapri olacağı için yaptığın kaprisin kaprissel anlamda kaprs gibi olmadığını herkes bilecek ve kaprisini kapris gibi algılamayıp seni kaprinle denize atacak.

ne dedim ben ya.

Valla ben bişi anlamadın dediğinden ama saygıyla eğiliyorum anlamadığıma göre kesin önemli birşeyler demişsindir:queen:

Ya iki dakka uslu durun, ben gittim diye inadına mı yapıyorsunuz kardeşim.
Ekim'de görüşürüz.
hepinizin kapısında gaz açacam uyutmayacam sizi. hele bir geleyim oraya, benden yakanızı kurtaramayacaksınız. Alacağınız olsun....

Allah bilir siz benim gidişimi kutluyorsunuzdur...

Teşekkürler.

MT Manisa ve MT İzmir için güzel bir organizasyon olucak gibi :cat:
Kalabalık için tekne size ufak gelebilir :cherry:

Tuncerin süprizleri var :wiinkk:
adszdm8.jpg

arkadaşlar bu yat biraz ufak gibi daha büyügü yokmuydu..:silent:

tuncer kutlarım böyle bir yatla mt üyelerini gezdirmen büyük incelik.:p

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR...

ŞU AN İTİBARİ İLE ;
30 KİŞİLİK PANSİYON(+5 KİŞİ OPSİYONLU)
40 KİŞİLİKTE TEKNEDE YER AYRILTILDI.

TEKNENİN İSMİ PEGASUSÇEŞME'NİN EN BÜYÜK TUR TEKNESİ !
KONAKLAYACAĞIMIZ YER ;FİLİZ PANSİYON
şu an itibari ile hayırlı olsun artık gezi vaktini beklemekten başka yapacağımız bişey kalmadı ALLAH neşemizi ve dostluğumuzu ,birlikteliğimizi bozmasın.

Moderatör (forrap)
Ellerinize,emeğinize sağlık lodosum.

Elint'im Gökhan'ım,öc almak gibi bir huyum vardır haberin ola.

Ekim'de görüşürüz.
hepinizin kapısında gaz açacam uyutmayacam sizi. hele bir geleyim oraya, benden yakanızı kurtaramayacaksınız. Alacağınız olsun....

gitardando kardeşim canım özledik seni be valla. her sohbette bir çınlatıyoruz kulaklarını. sen gel uyutma bizi diyecem ama inan zaten uyumuyoruz.

o yatla italyaya gidilir yaaa ne çeşmesi:queen: :p

kazasız belasız güzel bir gezi ve çoşkulu bir eğlence olmasını temenni ediyorumm:rendeer:

motor yıkama

ne dedim ben ya.

Valla ben bişi anlamadın dediğinden ama saygıyla eğiliyorum anlamadığıma göre kesin önemli birşeyler demişsindir:queen:

honeymaker,
o kızıl saçlarını attıra attıra elinde sünger ve köpükle motorları yıkamanı izlemeyi iple çekiyorum eheheh.. :queen:
arkadaşlar, ben honey'in +2 sinin biriyim de benim motorum yok :salut: tam almak üzereydim ki arabayla trafik kazası geçirdim araba pert, sevgili ailem de unut o düşü dedi haliyle. ardçı olmak da güsel be.. pazar günü arabamla iştirak edeceğim bilmiyorum benim gibi arabayla gelecek var mıdır? ha yok gelemezsin derseniz o başka tabi:pr: gerçi bizde motor iki tane gelemezsin derseniz dierini de çıkarttırırım!!!:wiinkk: gelmek isteyip de motoru arızalı olan falan varsa cüzzi bir ücret karşılığı götürebilirim çeşmeye :p bilgilerinize...

Moderatör (forrap)
mysterieux aramıza hoşgeldin.
Arabayla da gelebilirsin tabi ki...Ama o cüzi miktar karşılığında insan taşıma işini unut,o tür durumlarda vergi vermeniz gerekiyor bana :)
Şaka bi yana da arabayla gelirsen iyi bile olabilir,yük olursa sana veririz:p

yük taşıma

ben de onu dicektim, hani taşımak zor olur diye almayacağınız şeyler varsa alın ben hepsini taşırım, ha belki alıp kaçabilirim de belli olmaz:p
hizmetlerimin karşılığı bi tur attırırsınız artık..:queen:
neyse pazara görüşmek üzere, sabahın 8inde!!!:pr:
öğle saatlerine kadar pek sevimli görünmeyebilirim haberiniz olsun..
sevgileeeeeeer

Arkadaşlar bende yer ayırtmak için geceden yazmıştım heralde gözden kaçmış iki kişilik yer varmı acaba

iki gün koptum siteden yani topicte almış başını gitmiş. Allah muhabbetimizi arttırsın. güzel olacak güzelllllll :rendeer:çok eğlenicez gibi geldi bana:wiinkk:

ne dedim ben ya.

muratcım yine devreler karışmış senin galiba:queen::queen::queen::queen::queen:koparttın beni yine

Ekim'de görüşürüz.

hadi kardeşim sende uzatma gel gari... kaçamak yapamıyormusun arada kop gel buraya özlettin kendini valla:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar