[MT İzmir - MT Manisa] 27 Ocak Cumartesi Ayvalik Gezisi

Valla tsunami bile çıksa ben gideceğim.
Çok soğuk olursa en kötü denize girmekten vazgeçerim.
Her şartta geziye katılabilecek arkadaşları toplantıda bi görmekte fayda var.:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

Arkadaşlar hava böyle olucak Cumartesi ve Pazar.......

Bizi izlemeye devam edin :bounce: de

Sanırım hava yağmurlu olucak hafta sonu. Cuma akşamı toplantıya kadar gidip gitmiyeceğimizi sanırım belirliyemiycez. Yağmur olursa erteleriz elbette şimdiden bu ihtimalide göz önünde bulunduralım. Tabi işletmecilerde bu ihtimali göz önünde bulundursunlar...

Otel kaçmıyo nasılsa :) bizim sayılır zaten öyle diymi? :)
onurcum şu 5 günlük hava raporunun karadeniz kısmınıda görüntülede bizde trabzonda neyle karşılaşcaz bilelim hep ege bülgesini değil yani birazda bizi düşün ben gurbetteyim.:queen: :queen: :queen: :bounce:

sercan ben gelemiyorum ne yazıkki:pale:
son durumu haber verim dedim
benim full deniz manzaralı odayı kime verirsin artık bilemem :p

Ümmet Abi Sen ayıp ediyon al sana Tarabzon'un 5 günlük hava raporu

Tabi izmrin de hava durumunu unutmayalım.

pazar günü tüm yurt özellikle marmara ve ege fırtınalı yer yer kar yağışlı olacakmış. Aliağa Bergama çatısı arası zaten rüzgarlı olan yol pazar günü aşırı dikkat isteyecek. Geziye katılan üyelerin aşırı dikkatli olmasını dilerim.

arkadaşlar ben geziye katılamaycağım anırım. malum öğrenciyim ve bu aralar maddi durumum çok kötü:salut: :salut: :salut:

üzülerek geziye katılamayacağımı belirtmek isterim.
sizlere bol kahkaha ve eğlence dilerim.
kazasız belasız gidin ve gelin, lütfen dikkat.

Yahu yaprak dökümü başladı son anda...

Tatlısu motorcuları sizi...

Biz gidiyoruz, herkesi de bekleriz. Teker dönüşüne 1 saat 25 dakika kaldı acele edin... :)

katılan herkese kazasız belasız sürüşler hayırlı yolcuklar.umarım beklentilerinizin üstünde bir gezi olur.öpüldünü:queen: z

Arkadaslar su an Ayvalık sarimsakli daki Marine otel deyiz, yemekler yeniliyor, fasil esliginde rakılar, kanun gitar, darbuka vs.
yoldaki maceralarimizi daha sonra aktaracagim, suan otelde 40 kisiyiz... hava yagmurlu ama bizi etkilemiyor, muhabbet cok guzelllllll...
Manisadan ve Havrandan gelen arkadaslara ve abilerime cok tesekur ediyorum burdan....
ARKASI YARIN...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dönüş yolculuğunuz biraz zorlu geçecek. Balıkesir hava tahminine göre soğuk olacak ancak yağmur olmayacak:

her şey mükemmeldi. ömrüm boyunca bu kadar bol kahkahalı bir gün yaşamadım. her şey harikaydı. hepinize teşekkürler. yeni gezilerde görüşmek dileğiyle. sevgiler...

gezimiz sırasında bolca alkol tuketilmistir ama kesinlikle ne araba ne de motorlarimizin lastigi donmustur, gece Sarimsaklidan Cundaya bize kiralanmis bir servis ile hep birlikte gidip, hep birlikte geldik:)

eeevvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeet Arkadasssslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr.
Hayirlisiyla kazasiz belasiz, ama ufak tefek arizali ayni zamanda bol kahkahali, dansli, zaman zaman elektriksiz, zaman zaman gobek atmali, minubus macerali, kanun,gitar, darbuka, calgicisiyla oteden cıkıp saat tam 24:00 de Cunda da bi barda, yada sabahin 5 inde nerde oldugunu bile hatirlamadigimiz bir corbaci da...

geziye katilan, ozellikle Manisa ve Havran dan yagmura ragmen bizi yanliz birakmamak icin gelen arkadaslarima ve buyuklerime cok tesekur ederim...

Guzel sesi ve gitariyla GITTARDANDO ya, darbukasiyla hic durmayan ve hic ritim kacirmayan TEN TEN'E tefiyle WEBOY'a, saksafonuyla JAZZCAN'a ,tsunami ye karsi koyan OKRAM'a(ailesi),
hicbir zaman hic kimseyi yari yolda birakmayan GURELI'ye ve misafirlerine, bize bol kahkaha attiran GURKAY ve minik kardesine:mrgreen: ,
soguga ragmen gaz acan LODOS ve RACINGISKI'ye, kiz arkadasini, annesini ve kiz kardesini de alarak gelen DUSLEMEK'E,
Altinovadan aramiza yeni katilan 59 yasindayim deyipte bizimle sabahlayan ve barda dans eden ALTINOVALI(Ali ihsan abi ve esine) bize katlandiklari icin, abilik yaptigi icin OMER abiye, arabasina atlayip gelen VOLKANCIMEN'e(kiz arkadasina da), grubuna sahip cikan SPEEDYGIRL SULE'ye,
ikinci kez bizimle bulusmaya gelen HAVRAN daki abilerime(muharrem1 keske gelebilseydin) en kucugumuz ve efendiligini hep koruyan hizli kardesim AHMETCEBESOY'a,
gitardandonun yolda arizalanan motorunu arabasina koyup getiren SERÇEDANDO'ya, METIN'e ve kiz arkadasina, danslariyla KARAKIZ'a, herdayim bana katlanan MARINEOTEL OKAN ve HAKAN abime,
kisacasi bu albumumde emegi gecen herkese cok cok tesekur ederim....:)

klipler ve fotograflar en yakın zamanda geliyor:)

az daha unutuyordum GOLDMOTOR, teknik servis hizmetinle ve agresif motorunla bize katildigin icin cok tesekur ederim... izmir de motorumu senden baskasina elletmem artik:)

:rendeer: gidiş yolunda yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen yılmadık ve yine harika bir geziyi paylaştık hep birlikte. çok eğlenceli zevkli geçen ayvalık maceramızdan döndük sonunda. sercan kardeşimiz başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. resimler ve videolar mükemmel. yüklenince tüm mt ailesiyle paylaşırız birlikte. manisa grubundan arkadaşlara ayrıca teşekkürler gülmekten karın ağrılarına tutulduk vallahi. hastada olsa bursadan gezimize katılan bizi kırmayan fatma arkadaşımada teşekkür ediyorum. KISACASI MANİSA İZMİR VE HAVRANDAN GELEN BÜTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN HERKESE TEŞEKKÜRLER.marine oteli ve akşam gittiğimiz barı salladık arkadaşlar. hepsi AZZZZZ SONRAAA FOTO VE VİDEOLARDAAAAAAAA:queen:
İYİKİ VARSINIZ MTTTTTTTTTTTT

Gerçekten de zamanında teker dönüşüyle, öncüsü artçısıyla, fermuar sürüşü ile, iyinin üstünde bir performansın sergilendiği geniş bir yaş yelpazesindeki sürücülerin toplu sürüşü, yolda karşılaşılan motosiklet arızaları, mümkün olanlarının tamiri, mümkün olmayanların varış yerine tam bir birlik beraberlik içinde naklinden, neşesinin ve kahkahalarının bolluğundan, kalınan Marine otelin, gece yarısı gidilen Şımarık barın, hizmet ve malzeme kalitesinin yüksekliğinden, fiyatların ucuzluğundan, alkollü araç kullanılmaması konusunda bir titizlik örneği sergilenerek; mekanlar arasında otobüs servisi verilmesinden, canlı ve gerektiğinde akustik performanslarıyla yöresel elektrik kesintilerini hiç hissettirmeyen muhtelif müzik gruplarından, rehberlik hizmeti ile yapılmış şeytan sofrası gezisinden tutun da avcıların ve tavşan severlerin birlikte söyledikleri kardeşlik türkülerine kadar ,her şeyiyle mükemmel bir gezi oldu.
Tüm katılımcıların ve organizasyondan sorumlu arkadaşların,
benim ve ailemin anılarında yer alan güzel günlerimizi arttırmadaki katkılarından dolayı teşekkür ederim.:rendeer:

abilerim benim de cok hosuma gitti ne zmandır böle eglenmedim kusura bakmayın dönüşün sonunda sizi bıraktım ama benim farlar yanmıordu ve bastırdım biraz ama yesildere yolunda hava karardı ve mahsur kaldım farsız sagdan sagdan gazladı.manisa mt kopardı beni zaten o vişne suyundan içmeye gitcem oraya:) hersey için teşekkürler her zman yanınızdayım.izmir mt üyesi olarak

İlk olarak bu güzel organizasyon için Sercan kardeşime,araba ile katılmamıza rağmen bize tavır yapmayan tüm arkadaşlara(ama biraz işe de yaradık :) ) teşekkür ederiz.Hertürlü arızaya rağmen elbirliğiyle herkesin ayvalığa varması,Oteldeki kahkaha tufanı(manisa mt kopuk yaa :queen: ),kulağımızın pasının silinmesinde yardımcı olan kanuncu amca başta olmak üzre Ali,Ten Ten ,Sercan ve Sedat,kapıdan içeri girişimizde çoşmay başlayan Şımarık bar,akabinde ayılmak için gidilen çorbacı,hava koşulları nedeniyle 10 dk.süren şeytan sofrası gezisi ve bu zor koşullar altında gerçek motorcu kimliğini gösteren tüm MT üyeleri...Hepiniz süpersiniz...Çok eğlenceli bir ve haftasonu geçirdik.Herşey için teşekkürler.(Ben ve FATMA).Ve sercan, Gürkay ile Sedat'ın "Tavşan" adlı rep düetini sabırsızlıkla sitede görmek istiyoruz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar