- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
- Konu Yazar
Kesene bereket baba yeni motorunu iyi ıslattık...
Güzel bir gündü ama sanki hava birazcık soğuktu yoksa baqnamı öyle geldi:cherry:
Siz bu işi biliyosunuz :cat: mangal da semaver de tam tavında.
İnşallah, her zaman beklerim. Semaverim de mangalımda şöminemde her zaman emrinize amade.Az biraz öğrendik be hocam![]()
Sizin gibi ustaların elinden bir mangal ve semaver ziyafeti çekmek dileği ile görüşmek üzere...:rendeer:
Hayırlısı olsun Cengiz Abi. Kazasız, bol mangallı, bol semaverli sürüşler olsun..:cat:
HAkkatten fotoğrafları görünce keşke orda olsaydım bugün dedim
İnsan haber verirde gelir HAYIRLI ve OLSUN derdik.
HAkkatten fotoğrafları görünce keşke orda olsaydım bugün dedim
İnsan haber verirde gelir HAYIRLI ve OLSUN derdik.
Burayı takip ediyosun görmüşsündür diye düşünmüştük...
Kusura bakma sorumlu hissettim bak şimdi kendimi...
Ama üzülcek birşey yok bize bahane çıktı :cherry:
Millet duydunuzmu erdem abinin haberi yokmuş tekrarını ne zaman yapıyoruz :queen::queen::queen::queen:
Askerlik :salut::salut: Yapılırmı akşam akşam bu
sağolasın erdem kardeş senide bekliyoruz ama önce biz sana geleceğiz galiba macite göre takım düzmemiz lazım ( bot, pantolon,çanta vs)
Burayı takip ediyosun görmüşsündür diye düşünmüştük...
Kusura bakma sorumlu hissettim bak şimdi kendimi...
Ama üzülcek birşey yok bize bahane çıktı :cherry:
Millet duydunuzmu erdem abinin haberi yokmuş tekrarını ne zaman yapıyoruz :queen::queen::queen::queen:
Yaw başlık bilem açtık tı....
Geliceğini bilsem mutlaka çağırırdım... Sizin işleriniz biraz karışık... Size yetişilmez...Genç bekar adamlarsınız.... :queen::queen::queen:
Tarık a çok takılma... :queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
Yaw başlık bilem açtık tı....
Geliceğini bilsem mutlaka çağırırdım... Sizin işleriniz biraz karışık... Size yetişilmez...Genç bekar adamlarsınız.... :queen::queen::queen:
Tarık a çok takılma... :queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------