[MT-İzmir] MACİT i Islatma Gezisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel ve soğuk bir gündü... Katılan arkadaşlara teşekkürler.... :cat::cat::cat::cat:

Toplanma Mekanımız...

İyi seyirler... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Dönüşte kısa bir Ada Turu yaptık... O tura ait resimleri arkadaşlar koyacaktır...

:cat::cat::cat::cat::cat:

MaCiT imi kutlamaya gelen onu onurlandıran beni gururlandıran tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum iyiki varsınız :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kesene bereket versin... Güle güle binmek nasip olsun... :cat:

Kesene bereket baba yeni motorunu iyi ıslattık...

Güzel bir gündü ama sanki hava birazcık soğuktu yoksa baqnamı öyle geldi :p:cherry:

Hayırlısı olsun Cengiz Abi. Kazasız, bol mangallı, bol semaverli sürüşler olsun..:cat:

HAkkatten fotoğrafları görünce keşke orda olsaydım bugün dedim :)
İnsan haber verirde gelir HAYIRLI ve OLSUN derdik.

sağolasın erdem kardeş senide bekliyoruz ama önce biz sana geleceğiz galiba macite göre takım düzmemiz lazım ( bot, pantolon,çanta vs)

Burayı takip ediyosun görmüşsündür diye düşünmüştük...
Kusura bakma sorumlu hissettim bak şimdi kendimi...

Ama üzülcek birşey yok bize bahane çıktı :cherry:

Millet duydunuzmu erdem abinin haberi yokmuş tekrarını ne zaman yapıyoruz :queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Yaw başlık bilem açtık tı.... :p:p:p

Geliceğini bilsem mutlaka çağırırdım... Sizin işleriniz biraz karışık... Size yetişilmez... :p:p:p Genç bekar adamlarsınız.... :queen::queen::queen:
Tarık a çok takılma... :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------

Millet duydunuzmu erdem abinin haberi yokmuş tekrarını ne zaman yapıyoruz :queen::queen::queen::queen:

Sen hele bi askerden gel... :queen::queen::queen::queen:

sağolasın erdem kardeş senide bekliyoruz ama önce biz sana geleceğiz galiba macite göre takım düzmemiz lazım ( bot, pantolon,çanta vs)

Sen gel Cengiz Abi ben mangala dalmışken sende eksiklerini tamamlarsın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

Evet bunu bi tekrarlamak lazım Bekir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------

Geliceğini bilsem mutlaka çağırırdım... Sizin işleriniz biraz karışık... Size yetişilmez... :p:p:p Genç bekar adamlarsınız.... :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------

Ben her başlığı okuyacak kadar bilgisayar başında kalsam pazar günü evden çıkamazdım heralde :mrgreen:

Yazmışınız ama ben takip etmedim, bide özel davetmi istiycez olurmu.:p
Sizin bu Tarık'la nası bi telepatik bağlantınız var yahu, ayrı ayrı gelemiyonuz, adam senimi izliyo senmi onu izliyon anlamadım Alper Abi.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

Ben her başlığı okuyacak kadar bilgisayar başında kalsam pazar günü evden çıkamazdım heralde :mrgreen:

Yazmışınız ama ben takip etmedim, bide özel davetmi istiycez olurmu.:p
Sizin bu Tarık'la nası bi telepatik bağlantınız var yahu, ayrı ayrı gelemiyonuz, adam senimi izliyo senmi onu izliyon anlamadım Alper Abi.:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla benim kalbim temiz... Hiç aklıma gelmiyo tarık orda olacak mı diye...
Demekki kafaya yazmışız... Tarık orda nasılsa diye... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar