[MT- İzmir] korfez sohbet gurubu Alsancak buluşması

kardesım benım cok tesekkur ederim:) herkese bıralar benden :queen: :queen: :queen: kahveden once tabıııı:wiinkk: :bounce: :queen:

ıyı nıyet

evet arkadaslar normalde cuma gunu yaptıgımız mt ızmır toplantılarının anı bır kararla bırden bıre persembe aksamına alınması nedenıyle persembe aksamı yapmayı dusundugumuz kahve ve sohbet toplantısını ıyı nıyetımızle 12/7/2006 carsamba yanı yarın aksam yapmaya karar verdık emınım sızcede bolesı daha guzel olmustur. mt ızmırın bolunmez bır butunlugu oldugunu herkez bılır bu yuzden gurubun ıkıye bolunmemesı ıcın bole bır karar aldım kımse ıkılemde kalmasın carsamba aksamı kahvelerımızı yudumlayıp sohbetımızı eder persembe aksamıda mt ızmır toplantımıza katılırız carsamba aksam ı herkesı beklıyorum sevgıyle kalın...:rendeer: :rendeer:

SOHBET TARIHI: 12/7/2006 SAAT 20.00
YER:AFİFE CAFE ALSANCAK

cok mantıklı bır karar almısınız gercekten dusuncenıze hayran olduk leventcım burdan tum arkadaslar +100000 yolluo sana:):queen: :queen: :queen:

leventkozcu' Alıntı:
evet arkadaslar normalde cuma gunu yaptıgımız mt ızmır toplantılarının anı bır kararla bırden bıre persembe aksamına alınması nedenıyle persembe aksamı yapmayı dusundugumuz kahve ve sohbet toplantısını ıyı nıyetımızle 12/7/2006 carsamba yanı yarın aksam yapmaya karar verdık emınım sızcede bolesı daha guzel olmustur. mt ızmırın bolunmez bır butunlugu oldugunu herkez bılır bu yuzden gurubun ıkıye bolunmemesı ıcın bole bır karar aldım kımse ıkılemde kalmasın carsamba aksamı kahvelerımızı yudumlayıp sohbetımızı eder persembe aksamıda mt ızmır toplantımıza katılırız carsamba aksam ı herkesı beklıyorum sevgıyle kalın...:rendeer: :rendeer:

SOHBET TARIHI: 12/7/2006 SAAT 20.00
YER:AFİFE CAFE ALSANCAK
abi sizede bu yakışır bak şimdi gönül rahatlığıyla gele biliriz amaç kiseyi kırmadan dostluk abi

Tebrikler

:cat: Tebrikler bence süper olmuş kimse arada derede kalmadı :cat: :rendeer: :thumleft: ::alkiis::

arkadaşlar alemsiniz sizi tanıdığıma bir kez daha şükrediyorum.

ama kötü bir süprizim var bu akşam gümüldüre gitmem gerekiyor

afifede costa rica kahvesi için öneririm :)

asıl alem sensın be:) bu aksam degıl ki yarın ozaman kesın bızlesın yanı:)bu arada önerini dikkate alıcam:)

vallaha zor be kardeş deniz kum şarap eşliğinde gün batımı ve kızlar varken zor

:bounce:

allah içine sindirsin kardesım ne dıyım bızım ıcınde yapıstır ozaman:):queen: :queen: :queen:

beni ne zaman gördünüz bu durumlar için dostlarını bıraktığını

isterse marmariz olsun kahveyle yapılan dostluk muhabbetine asla hayır demem atlar gelirim canınız sağ olsun onlar nasıl olsa kaçmıyor :bounce:

bir kahvenin kırk yıl hatırı kalır kahveyi artık ısmarlarsınız :bounce:

evet arkadaslar hersey ayarlandı afıfeyle de gorustum bıze yeterı kadar yer ayarlıyorlar aksama gorusuruz..

bızzat gelen veya gelemıyeceklerını bıldıren arkadaslara bızzat tesekkur ederım. eglencelı bır geceydı..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar