ne gerenk var sinema biletine o akşam ki güzel sohbet bize yetti de arttı :wiinkk: umarım gereken ilgi gösterilir...:bounce:speedygirl şule;493657' Alıntı:evet arkadaşlar buradan birkez daha burak a teşekkür etmek istiyorum geçen gün kanser tedavisi alan genç bir arkadaşımıza kan gerekiyordu. hiç üşenmeden akşamın bir vaktinde bornova dan çıkıp geldi. kendi yetmiyor gibi birde yanında mustafa arkadaşımı getirmiş. vallahi gözlerim yaşardı. bu olaya bu kadar duyarlı yaklaştığı için tekrar tekrar teşekkür ediyorum iki arkadaşımada :rendeer:
süpersiniz ya sinema biletleriniz bende :queen:
not: zaten ben kayıt tutuyorum 3 ay sonra tekrar aranacak mustafa arkadaşım:mrgreen:
senide unutmadım tabi mayısta görüşürüz :cherry:![]()
arkadaşlar vızem var 23-30 u arası hergunale: artık bıtınce bu çile kendim mutlaka gidecem :cat:
merhaba amongtusArkadaşlar bu hafta sonu şehir dışında olacağımdan ken bağışı kampanyasına katılamıycam.Katılacak olan duyarlı arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu arada Şulecim bende kansızlık var...Eğer burda bi şekilde olabilirsem kan vermem de bi sorun olur mu merak ettim..?:silent: Normalde herhangi bi test bile yaparken kanımı sıktıra sıktıra çıkarırlar ama belkide bu bi engel teşkil etmiyodur.Cevaplarsan çok sevinirim,şimdiden kolay gelsin :cat:
Bu arada tabiki ken bağışı olmaz "KAN" bağışı olur düzeltiyorum,şimdi fark ettim![]()
çok isterdim o listede adımın geçmesini aranızda olamıyacağım için beni affedin 1.si kan şekerim ve tansiyonum düşük olduğu için veremiyorum 2.si 10 günden öncede aranızda olamam mecburen yollardayım gene iş görüşmeleri var gazete ilanlarında bulmuştum kesin değil.istanbuldakl kampanyadada almamışlardı tansiyonum düşük olduğu için marmaristen barışın ordan selam.
selamlar arkadaşlar..ben de 9 eylül de okuyan bi kardeşinizim..Hem tanışmak hem de hayırlı ve son derece önemli bi iş için bu kampanyaya katılmak istiyorum..Nsıl yapacaz bu işi nerde ne zaman buluşacaz..Lütfen cevap yazın![]()