[mt Izmir]ilk Yardım Toplantısı ( Gurme )18/04/2008

ben ve yumurtam şayet urladan oraya kadar ulaşmayı becerirsek orda olucaz:p

bostanlıdan feribotla geçiçem iniçe sag istikamette sanırım yer arkadaşlar.

evet aynen bahsettiğin şekilde... turkuaza doğru giderken yol üstünde mekanı görüceksin zaten..

maalesef arkadaslar hastaligim nedeniyle bu aksam aranizda olamicam.. hepinize iyi eglenceler

oğuz hocam üçkuyular feribot iskelesinden gir yolu takip et. ana yol üzerinde turkuaz ın hizasında karşı şeritte. yani üçkuyulardan gelirken solunda kalıyor görürsün kocaman levhası var
okey kardeşim doğum gününü en içten dileklwerimle kutlarım:cat:

Çok güzel oldu toplantı.. ilkyardım adına edinebilecek en güzel bilgileri edindik.. başta cengiz abi olmak üzere emeği ve katkısı bulunan herkeze teşekkürler... :rendeer:

anlatılanlardan 10 taneden 2,3 tanesini anlasanız bile belkide bir hayat kurtarabilirsiniz.sagol CENGİZ abi bence iyi oldu.resim falan yokmuydu acaba. çeken arkadaşlar yokmuydu nee gelemeyen arkadaşlar ortamı görürdü en az<ından:queen: yer seçimlerini hangi arkadaşımız yapıyorsa ayrıca teşekkür ederim.hem nezih biryer hemde fiyatı gayet uygun iyiki varsın M.T İZMİR ve M.T dostları:cat:

bu akşam bende ilk toplantıya katılıyorum .:queen:
drinsu tanışabildikmi acaba fark edemedim:)

Son düzenleme:
geç gelip uzakda yer bulabildiğim için dersi dinleyemedim, ama dinleyenlerden târık'a bi özet geçsene diye sorduğumda 112 yi arayacakmışız dedi, konuyu kavradım yani :)

birde herkese ulaştımı bilmiyorum ama bazen havada uçan, bazende el altından verilen şekerler konyadan yeni gelen duyulmaz'ın sizler için getirdiği şekerlerdi, bilgilerinize

geceden resimler

grubun hemşire olacak kadar eğitim almış MELEKLERİ

tamam mekan farklı olabilir ama ORADALARDI:rendeer:

GÖNLÜMÜZDEKİLER

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mix yapmışsın...En az 5 toplantı 2 gezi resimleri mevcut.... :queen:

anlatılanlardan 10 taneden 2,3 tanesini anlasanız bile belkide bir hayat kurtarabilirsiniz.sagol CENGİZ abi bence iyi oldu.resim falan yokmuydu acaba. çeken arkadaşlar yokmuydu nee gelemeyen arkadaşlar ortamı görürdü en az<ından:queen: yer seçimlerini hangi arkadaşımız yapıyorsa ayrıca teşekkür ederim.hem nezih biryer hemde fiyatı gayet uygun iyiki varsın M.T İZMİR ve M.T dostları:cat:

drinsu tanışabildikmi acaba fark edemedim:)

tanıştık abiçim ilerki toplantılarda daha iyi tanışırız inşallah saygılar.:cat:

drinsu merhaba abi nasılsın? senin ismini unuttum yaa..konuştuk bayağı bi ama isim unuttum..ben o ingilizce öğretmenliğinde okuyan kişiliğim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar