[MT İZMİR] "Çevir Tekeri SEZONU AÇALIM,Foça ya Kaçalım" GEZİSİ 22 Nisan PAZAR

Moderatör (forrap)
Hani gönül isterdi eski zamanlardaki gibi "beni de yaz" demek amma yol uzun Tuncerim :D o vakitleri özlüyor insan :(((

Vay vay kimleri görüyorum :)
Dün de Aykut yazdı,bir kaç gün önce de Mustafa..
Yaseminin penceresi gibi oldu maşallah bu hafta,ne güzel eski dostları mesajla da olsa görmek :cat:
Keşke buralarda olabilsen de katılabilsen be Ahmet :) Valla çok güzel olurdu..
İnşallah bir başka sefere denk gelir böyle bir durum,hasret gideririz :wiinkk:
Eski günler güzeldi gerçekten..

Tanıdığımız kimse yok grubunuzda ama sakıncası yoksa zx6r ve virago250 ile katılmak isteriz 2 arkadaş.

Cuma günü yani yarın Bornova Teras cafe de buluşmamız var buyrun gelin :cat:
Etkinlik bölümünde konu ile ilgili başlık var..
Bekleriz.

Değerli dostlar lütfen elinizdeki kameraların fotoğraf makinelerinin tüm pillerini yedeklerini fulleyin.Yolda vay şarzım bitti kablo gitti bulut geldi güneş yedi anlamıyoruz. :cat::thumleft::queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Bugün gökyüzü kapalı yine.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü sayfası verileri de değişmiş.Bir kere de tuttursalar gam yemeyeceğim zaten :farao: İstiareleri yanlış çıkmış heralde..

Pazar günü yağmurlu gözükmüyor şuan için.

Yarın görüşmek üzere :cat:

Hayırlısıyla hepimize Hayırlı yolculuklar ve Hayırlı huzurlu bir gün olması dileklerimle.Bulışma alanında depolar fullensin lütfen :cat: Yol boyunca aralara kaynak almıyalım lütfen :queen:

umarım hava güzel olur gezi ertelenirse çok üzüleceğim uzun süredir bekliyorum:bounce:

Bornovada ikamet eden arkadaşlar, saat 09,30 da karşıyakaya hareket etmek üzere,özkanlar migrosun önünde buluşuyoruz,bilgilerinize sunulur....

Merhaba abilerim ben 17 yaşındayım 150 cc scooter'e sahibim bütün ekipmanlarım var ve yol yapmak istiyorum(ilk uzun yolum olucak ama gerekli olan bütün güvenli eğitim videolarını izledim ve SERHAT KILAVUZ'un eğitimini izleme fırsatım oldu)ama biraz çekiniyorum yaşım sizden küçük,beni tanımıyorsunuz,motorum başlangıç seviyesi eğer benide kabul ederseniz gerçekten çok gelmek istiyorum.Bende Bornova Özkanlar migrosa 2 dakikalık mesafede oturuyorum.Kabul görülürsem saat 9:30 da Özkanlar migrosa gelmek isterim. Saygılarımla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar