[mt Izmir] Askeriye'ye Mod Gönderdik

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Artık utanır oldum gelmeye çalışıyorum demeye...:pale:
Ama olur da ayarlayabilirsem...
eksik parçayı dert etmem
acıya dayanırım
mangalda kendim olsam tanımam:p
havuzu solurum affetmem:cherry:
motor arasında cm değil metre uzarım..:wiinkk:

..ama bi' şartım var, semaverde çay yerine de mangalda kahve isterim:p

Oh be, gözümüz aydın... Geçmiş olsun...:)
En kısa zamanda anı dinlemek lazım şimdi...:)

Farketmez, yanınızda olsun yeter...:rendeer:

Yaw böyle duygusal takılınca affederiz sanıyon dimi...... Yemezlerrr... Gelmeden affolmazz...:p:p:p:p

Super Moderator
"Seninki benden kara..." demezler mi adama?:mrgreen:
(sicilin...:p)

Super Moderator
Bir kere bile baktın mı sanki üzümüme:p
Ben boynuz olarak, kulağı geçeceğim, çalışıyorum da, kulak bey benden daha devamsız hala...::yanliss: :cherry:

Super Moderator
Kabul...:cherry:
(Referans için: Ümit, Gürkan, mCk, Halis abi, Seda'ya başvurabilirsiniz...)

Super Moderator
Şu durumda ya Ümit'i İzmir'e ikna etmek, ya Tuncer'le birlik olup ağzınızın payını vermek lazım...:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şu durumda ya Ümit'i İzmir'e ikna etmek, ya Tuncer'le birlik olup ağzınızın payını vermek lazım...:cherry:

Ümit kim lam..... :bounce::bounce: Tanımayız etmeyiz... Sumocu mudur kendisi... :queen::queen::queen:

Tuncere razıyız..En azından kalıbını biliyoruz... :queen::queen::queen:
Ümitin resmini koy bari... :p:p:p

Eee bizede rakip yok zaten..... :queen::queen::queen::queen:

alp rakibi küçümseme referans sağlam bu ekibi bilirim birisi özellikle çok sağlam arkasıda sağlammış diyorlar internet sitesinde yöneticimiymiş neymiş general mi komutanmı ne diye tanınıyormuş camia da :queen: sonra siteyi rüyamızda görmeyelim :cat:

bir diğeri konusunda aldığım bilgiler PATRON muş kocaman motorları varmış

ekibin diğer üyesi bayan olan çok inatçı ve melek yüzlü şeytan :p diye tanınan çok tehlikeli hızlı bir motorcu ve yok ediciymiş :rendeer:

bir daha düşün istersen istanbulu başımıza sarmayalım :queen:

Super Moderator
İstanbul, Ankara ve Bursa'dan katılımlarla Türkiye'yi uluslararası arenada başarıyla temsil etmişliğimiz var..:p
Her kategori ve her meslek sınıfından katılımcı içermekle birlikte, antrenmanlıyız biraz...(düşününnce geçen seneymiş antrenmanlarımız, ama olsun:mrgreen:)

Ümit, deve güreşi aleminde Tencere adıyla da bilinir:p, sumocuyla alakasız ama sağlamlığı su götürmez bir kişidir.:p

Antrenman fotoğraflarımızdan bir demeti size sunmaya çalışıp, arkasından enerji toplamak için yatmayı düşünüyorum ben de...(Yarın sabah erkenden kondisyon çalışmalarına başlamak lazım...:p)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen koy resimleri ben de koyucam antrenman resimlerimizi... Gör.... Belki korkup kaçarsınız... :cherry::cherry:

Super Moderator
Önce ekibimizi tanıyalım:
DSC04446Small.jpg

Sonra da bulabildiğim ufak bir parça; öncesinde uğrattığımız hezimeti diyaloglardan anlayabilir, 3 saniyelik knock-out'u ciddiye bile almadığımızı söylememizle iddiamıza şahit olabilirsiniz.
[gv]5765840588482964915[/gv]

[ek]Fotoğrafları göremedik ama:p havuza atlama çalışmalarından hareketle tahmin edebiliyorum..:mrgreen:
Şu iddianızı bile takdire şayan bularak, sizi rakip olarak kabul edebileceğimizi söylemekten mutluluk duyarım.
5.30'da ayakta olmam gerektiğinden ben kaçarca... Herkese Troy Bayliss...[/ek]

çok sıkı bir kapışma olacak sahamızdamı olacağız deplasmandamı :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu uçuştan biraz korkun.... Daha ne uçuşlarım var...Güreş resimlerim de geliyor..Arıyorum.... :p:p:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------

Son düzenleme:
bu hafta sonu gel işte geçen sene tam bu tarihteki hafta sonu tuncer bir günlükte olsa gelmişti yine aynı ÖZEL gün için bu sene önderde olacağız 4 ve 5 temmuz yine balık yine sohbet

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/46517-5-6-temmuz-turcu-4-5-metre-mangal.html

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
hani hani rakip nerde kalifiyeli deve geldi... :p

Öyle her yerde ortaya çıkma sen..Gizli devemsin... :p:p:p:p:p

Lem adamın topiğini ne hale getirdik.... :queen::queen: Hep bu modlar abi... Geyik adam bunlar... :queen::queen:Bizide alıştırdılar... :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar