[MT-İzmir] 9 Şubat Toplantı Duyurusu

Birisi play station mu dedi??? wining te çok iyiyim bigün turnuwa yapalım bence! Tenten ile oynamışlığımız da war yenilmişti hatta!:p Bu arada akşama görüşmek üzere arkadaşlar!

Amonghtus, Kamberhan, Uglychild

Kardeşler biz sizin hacetinizi kaç metre öteye yapabildiğinizi mi tartışacağız yahu. Akşam toplantıda da böyle yaparsanız benim kız isteme olayı ne olacak? Yeter ama yahu. :):queen:

müzisyen

Kardeşler biz sizin hacetinizi kaç metre öteye yapabildiğinizi mi tartışacağız yahu. Akşam toplantıda da böyle yaparsanız benim kız isteme olayı ne olacak? Yeter ama yahu. :):queen:

saygılar kardeşim gitardando ali.Ben ayvalıktan can sana ve fundaya mutluluklar..Ve tabiki eğlenmeyi çok seven izmir mt grubuna saygı ve sevgiler AYVALIKTAN...:cat: :bounce:

jazzcan valla sule abla hakılı ben basıp gidiyom simdi ızmir'e istiyosan gel benle, gittardando yu yanlız bırakmayacagim boyle bi gunde....

geliyorum ona gore Havran grubuyla birlikte....

arkadaslar su an Rise cafe deyiz ve asırı kalabalıgız ve mutluyuz...:)
weboy nerdesin yaa?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar da benden; akşamın fotoğrafları:

Toplantı çok güzel geçti.Katılan herkese teşekkür ederiz.
Saglıcakla kalın...

Birisi play station mu dedi??? wining te çok iyiyim bigün turnuwa yapalım bence! Tenten ile oynamışlığımız da war yenilmişti hatta!:p Bu arada akşama görüşmek üzere arkadaşlar!

ogün sen yaşıyonmu yaaa yüzünü gören cennetlik bakalım bir dahaki toplantıya gelebilirsem görüşürüz :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu da herkes kolayca download edip seyredebilsin diye güzelim 83 MB'lık *.avi formatından 9.7 MB'lık *.mpeg-1 formatına çevrilmiş düşük çözünürlüklü videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=CT-A27P127s

Toplantımız her zaman ki gibi yine harika geçti.Harran dan gelen MTli dostlara,ümmet abime ve uzun zamandır göremeyip özlediğimiz Onur 2 ve Ogün e katılmları için teşekkür ederim.Bizi mekanında ağırlayan,sıcacık gülümsemesiyle Serçedandoya,gitarıyla bizleri mest eden kadife sesli Gitardandoya ve diğer gitarist arkadaşlarım Tentene,Sercana,Murata çok teşekkürler.sevgi ve saygılarımla..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

ogün sen yaşıyonmu yaaa yüzünü gören cennetlik bakalım bir dahaki toplantıya gelebilirsem görüşürüz :rendeer:
Tabi görüşürüz kardesh. Sen gel de!:)

Toplantımız her zaman ki gibi yine harika geçti.Harran dan gelen MTli dostlara,ümmet abime ve uzun zamandır göremeyip özlediğimiz Onur 2 ve Ogün e katılmları için teşekkür ederim.Bizi mekanında ağırlayan,sıcacık gülümsemesiyle Serçedandoya,gitarıyla bizleri mest eden kadife sesli Gitardandoya ve diğer gitarist arkadaşlarım Tentene,Sercana,Murata çok teşekkürler.sevgi ve saygılarımla..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Rica ederim abicim ya bundan sonra söz özletmicez kendimizi. Akşam mükemmeldi herkese teşekkürleeeee!!!:mrgreen: :cat:

Son düzenleme:
katılan herkese cok tesekurler, ya bu toplanti sonrasi sabahlaması biraz kotu oluyor yine sabah yedi de yattık yaw:)

MR COOL video icin tesekurler...

ben orada onur u gördüm onur da yoktu ortalıklarda :) ben gelemedim burnumun dibindeki toplantıya bir dahaki sefere inş...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Erhancım guc denemesi deme bana sakın.. bilek guresinde yenildiginiz yetmedi galiba hem de iki elinle ben tek elle yendim seni.. kucuk bi hatirlatma...

ya bi git sercan saçmalama...komiksin sadece gülüyorum...tamam heee güçlüsün sen tamam herkülün bebesi seni!

HIRSS HIRSSS HIRSSS HIRSSS..!!! :queen:

TIRSS TIRSSS TIRSSS TIRSS!!!:mrgreen:

kanka beni çekemeyenler çok biliyomusun.herkes çamur atyo işte.kıskaaananlar çatlasın kıskananlar çatlasın!!!:queen:millet çamur şevketse ben napiyim ali kardeş!

Son düzenleme:
arkadaşlar foto ve videolara bakılırsa toplantı güzel geçmiş.aranızda olmak isterdim ama bidahakine inşallah tüm mt izmire selamlar k.i.b

asıl ben çok teşekkür ediyorum... onurlandırdınız... sanırım herkesin bir arada olması yeterli bizim için; mekan hiç önemli değil... ben zaten herkesle iyi anlaşırım da sizin adınıza da samimi ve sağlam dostluklar diliyorum. çıkarsız ve şeffaf ilişkiler adına... tek menfaatimiz iyi şeyler paylaşmak, iyi şeyler aşılamak iyi yolculuklar yapmak olsun... sevgiyle kalın

toplantı harıkaydı arkadaslar erken ayrıldım ama kusurabakmayın barNY de radıvum vardı. guzel toplantıydı organızasyonda emegı gecenlere tesekkurler nıce toplantılara saygılar F.T.T.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar