[MT-İzmir] 9 Şubat Toplantı Duyurusu

@Speedygirl, Abla çiçek-çikolata hazır mı? gelmişken şu benim kız isteme olayını da aradan çıkaralım.:queen: Şu ana kadar katılanlar arasında en büyüğümüz sensin. Yap bir ablalık şu kardeşine :)

canım kardeşim sen iste yeterki çikolata- çiçek hazır bile ayıp ettin. gönüller sevmiş bizde şahit olmuşuz hayırlısı olsun bakalım MUTLULUKLARRRRRRRRRRRR:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: sizi seviyorum ben. çokta yakıştınız yani :cat: NAZAR DEĞMESİN. allah gönlünüze göre versin :queen: :queen: :queen: :queen: sen merak etme ben herşeyi ayarladım bile (şiiiiişt fanta... aramızdaa:wiinkk: )

uh be abı sule anne yazsaydın barı:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ferhatcım kıskanma sende aaaaaa:p senin içinde çiçek- çikolata hazırlattırırım ben merak etme. :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

toplantı var, müzik var, kız isteme de var en iyisi ben kına alıp geleyim. geline kına yakarız adettendir.:queen:

tamam muratcım çiçek çikolata benden kınada senden:thumleft: :thumleft:

Son düzenleme:
ama soz nişan bir arada olsun... agustos sonu dugunde halikarnasta olur, ben organize ederim herseyi:queen:
ama baksaniza bizim kız utandi galiba, hic bi sey yazmiyor... 35.000 uye den 20.000'i kucuk altin taksa kose olurlar valla....:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SElaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

orda oalcagım şu an için izmirriders la konustugumuz üzere haftasonu için streetball turnuvası yapılmasını düşünüyorlar üstelik kapalı ve parke salondaaa liste çıkarsak kimler katılır acaba şölee bi mt basketbol takımını görelim.....bakalım

çağatay kanka takımı kuralım kardeşim bak bende ne cevherler var...

KAmberhan basketinde bowling oynaman gibiyse hiç girme bence turnuvayaa...:p Yok yani benden sölemesi gene karar senin tabi :bounce:

izmir dışındakilerin canı yokmu toplantı cumartesi olsaydı da bizde ayvalıktan gelseydik neşeli bir akşam geçirseydik pazar gününü de izmirde gezseydik fenamı olurdu.yinede hepinize iyi eğlenceler Allah birliğinizi ve dirliğinizi bozmasın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KAmberhan basketinde bowling oynaman gibiyse hiç girme bence turnuvayaa...:p Yok yani benden sölemesi gene karar senin tabi :bounce:

erkut kaşınma masa tenisinde yeniyorum seni,yumruk atmada yeniyorum(heavyweight)playstationda yeniyorum,langırtta yeniyorum.anlamadım sen hala nettemisin?bence çık sen istersen şimdiden.veya üyeliğinin iptelini iste.bu kadar da rezil edilmez ki insan allah kahretsin.napayım dayanamıyorum:mrgreen: :mrgreen:

izmir dışındakilerin canı yokmu toplantı cumartesi olsaydı da bizde ayvalıktan gelseydik neşeli bir akşam geçirseydik pazar gününü de izmirde gezseydik fenamı olurdu.yinede hepinize iyi eğlenceler Allah birliğinizi ve dirliğinizi bozmasın

evet Ali ihsan abi, eger boyle bi niyet oldugunu bilseydik cumartesi olurdu toplanti, ama biz ne zaman cumartesi takılsak pazar aksamina kadar uyuyoruz...
siz yine de gelin biseyler yapilir...

arkadaşlar ben hala istanbuldayım ve o tarihte dönmemiş olacağım. size iyi eğlenceler

arkadaşlar cumaya hepinizi bekleriyorum. protokol yerini hazırlayacağım. ben sizleri çok sevdim :) off ya ya da ben ne bilim işte neyyyse... + şu isteme muhabbetlerini uzatmayın rica ediyorum utandırıyorsunuz beni yahu:joker:
hadi bakalım inşallah toplantımız da iyi geçer geziler gibi
hepiniz sevgiyle kalın...

Arkadaslar bi ekleme yapıyorum... gecen toplanti da aldıgımız karar dogrultusunda uyelerden bazı bilgiler istenmisti, lutfen herkes telefon numaralari ve bi kaza aninda aranılabilecek bir yakınının telefon numarasi, kan grubu vs bilgileri bi A4 kagidina yazip getirsin... ihmal etmeyelim, ertelemeyelim...
Ten Ten lutfen detayları yazar mısın?

Evet, arkadaşlar Sercan kardeşinde de dediği gibi bilgilerimizi bu hafta kayıt altına almaya başlıyacağız. Yanınızda ruhsatınız ve ehliyetinizin bulunması zaten yeterli olacaktır. Fotokopilerini almanız kağıda yazı yazmanızı engeliyceğinden fotokopileri olması sizin için iyi olur. Çünkü kayıtları bilgisayar ortamında tutucaz...Bilginiz olsun

erkut kaşınma masa tenisinde yeniyorum seni,yumruk atmada yeniyorum(heavyweight)playstationda yeniyorum,langırtta yeniyorum.anlamadım sen hala nettemisin?bence çık sen istersen şimdiden.veya üyeliğinin iptelini iste.bu kadar da rezil edilmez ki insan allah kahretsin.napayım dayanamıyorum:mrgreen: :mrgreen:

Masa Tenisi mi?? İyi oynarım oynayalım hatta. benim burda masada var

Hacım şimdi eğri oturup dooru konuşalım...

1)Playstation da her türlü vermişliğim var ayarı susup oturduun olm bi daa oynıyalım dediin günler hala aklımda, toplumu yanıltmayalım.:wiinkk:

2)Pinponda hatunlara ortamda hava yapıcam die 2 kat performans yaptıını göz önüne alırsak adrenalin desteği ile kazandın derim.:p

3)Yumruk atmada omuzdan vurdun, olay direk girişmekti alete onda kaşırız olmassa tekrar ortada o oyun...:farao:

4)Langırtı da hiç sölemiim istersen :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Masa Tenisi mi?? İyi oynarım oynayalım hatta. benim burda masada var

tamam oynayalım muratçım eyvallah.ama beleşe olmaaaaazzzz!!!:p

Hacım şimdi eğri oturup dooru konuşalım...

1)Playstation da her türlü vermişliğim var ayarı susup oturduun olm bi daa oynıyalım dediin günler hala aklımda, toplumu yanıltmayalım.:wiinkk:

2)Pinponda hatunlara ortamda hava yapıcam die 2 kat performans yaptıını göz önüne alırsak adrenalin desteği ile kazandın derim.:p

3)Yumruk atmada omuzdan vurdun, olay direk girişmekti alete onda kaşırız olmassa tekrar ortada o oyun...:farao:

4)Langırtı da hiç sölemiim istersen :bounce:

evet eğri oturup doğru konuşalım erkut:

1)playstationda 4-0 ve 5-0 gibi tarihi yenilgilerini yani(EZİKLİĞİNİ)gördüm.her maçın dörtte üçünü senin sahanda gol atan kaleye oynuyorum ve açıkcası hiç zevkli olmuyor.abiciim bi atak yap yaa!!!

2)yumruk atmada omuzdan vurulacak veya direk önden vurulacak diye bi uyarı yazmıyor.makine YUMRUĞUNUZ İPTAL EDİLDİ diye jetonumu da yemedi.kabul et yumruk atamıyosun şimdi güç konusunda da ben!

3)masa tenisinde 21'e-4 gibi acayip rezil edici bi skor yaptım.bööle sööliceni bilsem sana bile bile yenilirdim.ama seni yenmek ve sinir oluşunu görmek o kadar büyük biir haz veriyor ki bana.hatunlara karizmamı da yaparım aynı zamanda çünkü oynamayı biliyorum ve artsitlik yapıyorum.

4)langırtta kalede kız olunca dedemde atar golleri.yiyosa bana da atsana.şaaaakkkk diye attığım golü unuttun heralde.o sesi çıkarman için(vuruş sertliği)daha 40 firin ekmek yemen gerekecek kankaaaa....

eee bu kadar işte kamuoyuna sunayım ben yorumu onlar yapsın....

Son düzenleme:
2)yumruk atmada omuzdan vurulacak veya direk önden vurulacak diye bi uyarı yazmıyor.makine YUMRUĞUNUZ İPTAL EDİLDİ diye jetonumu da yemedi.kabul et yumruk atamıyosun şimdi güç konusunda da ben!

Erhancım guc denemesi deme bana sakın.. bilek guresinde yenildiginiz yetmedi galiba hem de iki elinle ben tek elle yendim seni.. kucuk bi hatirlatma...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Ummet abim bu sefer de liste olmasin:) gelecem diyenler orda olsun yeter... BALIKESİR'den gecipte bana ugramadin ya, kırdın kalbimi:(
sercan sen ayvalıktasın ben merkezden akhisar yolundan devam ettim oyüzden,yoksa uğramammı zaten özledim:cat: :cat: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar