[MT-İZMİR] 7 Mart Cuma MAksat Toplaşmak Toplantısı

Moderatör (forrap)
Çerçeveyi belirtme gereksinimi mi duydun:p Tırsıtıyo demi birden seni seviyorum felan diyince :queen:

Moderatör (forrap)
Beni sevmiyo o,biliyorum.O yüzden çok rahatım :queen: Sende dikkatli ol bence :p

Bişi biliosan açık açık söyle korkutma beni bak şimdi, alper abide online bişi demiyor zaten seni desteklercesine susuyor valla kapatırım bilgisayarı modemide kapatırım girmem birdaha internete ::sos::::ranntign

Moderatör (forrap)
Olay senin internete girip girmemen değil,başkasının senle ilgili şeylere girip girmemesi :queen: Devir kötü (yani düşük devir kullanıyosun,makina boğuluyor diyorum yanlış anlama) :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Beni sevmiyo o,biliyorum.O yüzden çok rahatım :queen: Sende dikkatli ol bence :p

Olm sen ne fesat adamsın....Senide seviyom nolcek şimcik..... :queen::queen:

Bu arada acil bi kız arkadaş yap..Aklın kurtulsun bu gibi baskılardan....:cat::cat:

cuma görüşmek üzere arkadaşlar.

1-forrap
2-alp tunay
3-tr tarık
4-ebuşş
5-çhatçhut
6-ak 47
7-kolpa
8-miss kolpa
9-böcek
10-bcoskunsoy
11-EliteXC
12-Wallace+1
13-

bu arada küçük bir ayrıntı güne değil tarihe göre hareket edebilecekler için cuma ayın 7 si millet 7 Mart Cuma toplantı herkez dikkat etmiştir ama ben yinede söliim dedim ::shifty2:
ilerleyen saatlerde katılmaya çalışacağım :cat:

valla muzaffer helal olsun ben de dikkat etmedım yada ilk sazan aranıyordu sen oldun :p 7 mart cuma evet :queen:
tarık'ın açıcağı topic bu kadar olur işte :flower:

Moderatör (forrap)
Haydaaaaaaaaaaaaaaaa :cyclopsanBiz nasıl farketmedik tarihi:silent:Yuh olsun bize :p Düzeltiyorum..

Olm sen ne fesat adamsın....Senide seviyom nolcek şimcik..... :queen::queen:

Bu arada acil bi kız arkadaş yap..Aklın kurtulsun bu gibi baskılardan....:cat::cat:

Abi ne yaptın sen :p Görende abazaların efendisi sanacak beni :p
4 aydır gruba kızla gelmiyorsak,bu kız arkadaşımızın olmadığı anlamına gelmiyor:wiinkk: Gruba getirilecek kız var,getirilmeyecek kız var.Getirilecek olunca getiririm zaten..

Sağol abi beni sevdiğin için :rendeer: Kardeşlik çerçevesinde bende seni seviyorum :queen:

valla muzaffer helal olsun ben de dikkat etmedım yada ilk sazan aranıyordu sen oldun :p 7 mart cuma evet :queen:
tarık'ın açıcağı topic bu kadar olur işte :flower:

sazan mazan kardeşim ben yazayımda sazanlık feda olsun kardeşlerime:rendeer: tarıkta bilerek yapmıştır zaten yoksa koskaca günleri karıştırmaz sanırım :queen:

Başlık değişmiş müdürüm forrapimin etkisi var gibi bu işte :bounce:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende gelebilir -iyi nalet olsun kılavyenin harfibasadı kulanaya kulanaya bozuluş bilin bakiyi hangi harf

bence M harfi basmıyor altına bir şey kaçmış olabilir :mrgreen: kalvyeyi ters çevir tepikle harfler aşağıya gelsin yumruk at yoksa sibop ayarı yaptır oda olmazsa muzoya götür ayar çeksin :queen:

arkadaşlar bende gelebilir -iyi nalet olsun kılavyenin harfibasadı kulanaya kulanaya bozuluş bilin bakiyi hangi harf

:queen: abi boş ver sen yaz biz yadırgamayız analaşılıyor.:queen:

bence M harfi basmıyor altına bir şey kaçmış olabilir :mrgreen: kalvyeyi ters çevir tepikle harfler aşağıya gelsin yumruk at yoksa sibop ayarı yaptır oda olmazsa muzoya götür ayar çeksin :queen:

Cengiz abi tarifleri yumuşatsak biraz yumruk at falan demişsinde cesur abiye tarif ediyorsun :D sallaması yeterli yoksa klavyede tuş kalmaz :D

Son düzenleme:
ya ben karıştırıyoru burda sonra ilet yanlış anlar .ediyo etiyo basıyor nalet şey

:queen::queen::queen: ya gece gece klayven ! beni güldürdü allahda klavyeni güldürsün :p

cesur bak dikkat et pslik okuyo şu anda birazdan sana saracak bak görürsün. :queen:

Son düzenleme:
nerdesin seni gidi pislik :wiinkk:

aha oldu harikasın cengiz abi gerçekten çok sağol yoksa yarın kılavye alcaktım mmmmmmmmmmmmmmmmm. harfim gerigeldi dediyin gibi yaptım pislik varmış içinde seni gibi pislik çık ordan dedim bitane vurdum çıktı pislik ordan sercanım yanlış anlama kılavyaya diyom :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar