[MT- İzmir] 7 Aralık Saat 20.00 Teras mı? - Gurme mi? Buluşması

Gurme mi? -- Teras mı?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sosyete olmak kolay deil ahbap... Daha çok çalışman gerek :queen::queen::queen::queen:

Gurme kırsal alansa Martıya hiç uğramamak lazım.... :queen::queen::queen: Orası çardak.... Gecekondu bilenem diiil....:queen::queen::queen:

İzmirliler çabuk yer söyleyin bana....:queen::queen::queen:

Gurme kırsal alansa Martıya hiç uğramamak lazım.... :queen::queen::queen: Orası çardak.... Gecekondu bilenem diiil....:queen::queen::queen:

İzmirliler çabuk yer söyleyin bana....:queen::queen::queen:

Çeşmeye gidin kuşadasına gidin nie kırsal mekanlara takılıyosunuz ayy ne kadar banaaallll :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çeşmeye gidin kuşadasına gidin nie kırsal mekanlara takılıyosunuz ayy ne kadar banaaallll :queen::queen::queen:

Ay artık boğuyor oralar be.:cherry::cherry:.... Haftada 2 kere gidiyoruz....:pr::pr::pr:

Şööle daha marjinal yerler lazım..... :cherry:

mistik kelimesinde bi pislik var ama , :sunny:
sanırım karabağlar fırınını kastetmeye çalışıyo arkadaş. :p

UglyChild napalım abicim ben yalnız bir kowboyum. her daim tek tabanca gezerim.

Yarın izmir var değilmi.... Sana bi kupon yazdırayım telefonla......:cat::cat:

Evet abi bugün izmir koşuyor.Artık altılı saat 17:30'da başlıyor cuma günleri :pr: Yani artık her cuma toplantılara 1 saat gibi bir gecikmeyle katılcam :salut:

Bakın istanbullu sosyetik ablalarımız bile çeşme ve kuşadası diyor.Kolpa'yla bende diyoruz kuşadası diye :queen:

ne demiş atalarımız: at rakı tatarın hakkı. et rakı tatarın hakkı da olabilir. yani bişeyler bizim hakkımız duyulmaz. hakkını ara. susma sustukça sıra sana da gelir.

topikte kaç konu işleniyor bilen varmı :)
bence referandum yapalım izmir mt kökten çözsün şu toplantı yeri sorununu

at olayına fransızım görüş bildirmeyeceğim
diğerleri beni ilgilendirmiyor tamamen geyik (av yasağı başladı ondan :p )

tabi bu konuları yüzyüzede tartışabiliriz o da ayrı bi konu murat !!! :cherry:

kardeşim gel sen ben sana bu konularda yüzyüze bi brifing vereyim. ikramlarımız mevcuttur yanına bi de ezme haydari flan ayarlarız oof oofff

!!!!!

evet planda bir değişiklik oldu o yuzden amacımıza şimdi ulaşmış durumdayız süperdi teşekkürler mt ahalisi:rendeer:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim teras cafe anlatımı için de ben ne biliyim ozzee ne fırın ne :queen::queen::queen:
Ben istanbulluyum kırsal mekanlara takılmıyorum :cherry:

bi ara gel de Bodrum u gezdireyim sana:) kirsal alanda ki ortamlari gorursun:cat: fotografli anlatirdim ama o zamanda site karisiyor... apv 41 anlatir sana:)

Cesme, Kusadasi demissin ama, hafif geliyor oralar bana, ben o yuzden Moskova, Frankfurt Amsterdam yaparim sıkça:rendeer::rendeer::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi gelmeyenlerde oylama yapabiliomu :silent:

hepinizi çok özledim vizelerimiz yenı bıttı şahsen hala o stresi atabilmiş deilim bu hafta umutus ve benı affedin inşallah en yakın zamanda buluşmak dileğiyle

(bencede gürme:wiinkk:):rendeer:

Bu gün gelen siz değilmiydiniz?..... Yoksa yanlış mı gördük....:silent::silent::silent:

Bizde döndük.... Çok güzel geceydi ...Aktivite olarak çok verimli bir gece oldu..... Sanki spor salonundan çıktık..Acaip ter attık....:queen::queen::queen:

bi ara gel de Bodrum u gezdireyim sana:) kirsal alanda ki ortamlari gorursun:cat: fotografli anlatirdim ama o zamanda site karisiyor... apv 41 anlatir sana:)

Cesme, Kusadasi demissin ama, hafif geliyor oralar bana, ben o yuzden Moskova, Frankfurt Amsterdam yaparim sıkça:rendeer::rendeer::rendeer:

Ben Bodrum a bi kez geldim bu yıl geldiğime geleceğime pişman oldum :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Teras Cafede geyiğin dibine vurmak, bardak çekmek
APV41, Arap Kadri, ayhism, bur-k@, duslemek, extreme1925, heavy_incitement, karmacoma, kolpa, kumita45, mehmetcalli35, OzCaN35, Pınarr, Wallace
14 50,00%
Gurme de Film izleyip nargile pofurdatmak
acress, alp_tunay, miss kolpa, PHAETONW12, technocolik, TrTarık
6 21,43%
Oturun evde kardeşim...Her cuma her cuma nedir bu?..
chatkut, duyulmaz, gittardando, gürkay, hgunarbay, lodos, PIERzig, rots
8 28,57%

Oylama sonuçlarınıda ilan edelim...... Dimi..Herkes naapmış görülsün.....:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar