bu ilk fotograftaki iki motor yolda rast geldik, fotoyu da caner cekti
Önüne bak olm önüne!!! Filli boyaya dogru gidiyorsun
Fotoğraflar güzel,ellerine sağlık :cat:
Benimkilerin devamını müsait bi zamanda alayım![]()
yine resimler DOĞAN da kaldı ( kısaca HAYAL oldu ) demekr:
DOĞAN Sen bizim herşeyimizsinnn, DOĞAN sen bizim herşeyimizsinnnn lay lay lay lommmmm DOĞAN sen bizim herşeyimizsinnnn :flower:
DOĞAN seni çoookkk seviyoruz; Ancak yükleyeceğin fotoğrafları daha da çokkk seviyoruzz,Fakat en kısa zamanda resimleri yüklersen işte o zaman seni hem çokkkk seviyoruzzzz hemde kocamannnn öpüyoruzzzzz (Muck):thumleft::queen::queen::queen:
---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:18 ----------
DOĞAN Özelliklede hani beni altdan,üstden,yandan,ortadan,kenardan vede tepeden çektiğin fotoğrafları merakla bekliyoruz. :queen::queen::rendeer:
Amca ile Emre aynı odada kaldılar otelde,ama ben Doğan a bakışlarını da görmüştüm şimdi anlam kazanıyor herşey :queen: :queen: Amca çok tehlikelisin :queen:
Yok artık daha neler :sunny:
Benim gibi bal şeker bir adamın kötülükle ne işi olur ki :silent:
Tek sıkıntılı taraf parmak TEK buna ben bile dikkat ediyorum kaşıma saçıma takılmasın diye :joker: :queen::queen::queen:
Doğanı ellemeyin sadece beni çektiği 4X4 çekimleride yükle dediydim birde öpüverdim.Fenamı ettik :thumright:thumleft:
DOĞAN, kaç aklın varsa grup senin yüzünden birbirine girecek :santa:
DOĞAN mahvettin bizi valla sabırla ve sabırsızlıkla esas sona sakladığın o muhteşem resimleri yüklemeni bekliyoruz.Bak biz bekliyoruz inan tüm forum üyeleride bekliyor 70 il sabırsızlanıyor :queen::queen::queen:
DOĞAN ın resim sergisinde görürsünüz artık resimleri :queen: