MT İZMİR 6.YAŞINI KUTLUYOR ! 24 Eylül CLUB HOTEL SOLARA - KUŞADASI

dsc0010qk.jpg

bu ilk fotograftaki iki motor yolda rast geldik, fotoyu da caner cekti :)

dsc0006kd.jpg

dsc0021jh.jpg

dsc0063pw.jpg

dsc0066yn.jpg

dsc0068jd.jpg

dsc0116gq.jpg

dsc0105ew.jpg

dsc0153hw.jpg

dsc0155hh.jpg

dsc0231te.jpg

dsc0234b.jpg

dsc01091i.jpg

dsc0058ze.jpg

dsc0082by.jpg

dsc0089jr.jpg

dsc0141uo.jpg

dsc0149ta.jpg

dsc0169kl.jpg

dsc0151zo.jpg

dsc0174f.jpg

dsc0181yi.jpg

dsc0170us.jpg

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar güzel,ellerine sağlık :cat:
Benimkilerin devamını müsait bi zamanda alayım :)

Moderatör (forrap)
Filli iyidir :) Bu aslında bi viral reklam gibi bişey,çaktırma erhan dan habersiz reklam alıyorum Gökhan :mrgreen:

yine resimler DOĞAN da kaldı ( kısaca HAYAL oldu ) demek :pr:

yine resimler DOĞAN da kaldı ( kısaca HAYAL oldu ) demek :pr:

DOĞAN Sen bizim herşeyimizsinnn, DOĞAN sen bizim herşeyimizsinnnn lay lay lay lommmmm DOĞAN sen bizim herşeyimizsinnnn :flower:

DOĞAN seni çoookkk seviyoruz; Ancak yükleyeceğin fotoğrafları daha da çokkk seviyoruzz,Fakat en kısa zamanda resimleri yüklersen işte o zaman seni hem çokkkk seviyoruzzzz hemde kocamannnn öpüyoruzzzzz (Muck):thumleft::queen::queen::queen:

---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

DOĞAN Özelliklede hani beni altdan,üstden,yandan,ortadan,kenardan vede tepeden çektiğin fotoğrafları merakla bekliyoruz. :queen::queen::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen:
DOĞAN Sen bizim herşeyimizsinnn, DOĞAN sen bizim herşeyimizsinnnn lay lay lay lommmmm DOĞAN sen bizim herşeyimizsinnnn :flower:

DOĞAN seni çoookkk seviyoruz; Ancak yükleyeceğin fotoğrafları daha da çokkk seviyoruzz,Fakat en kısa zamanda resimleri yüklersen işte o zaman seni hem çokkkk seviyoruzzzz hemde kocamannnn öpüyoruzzzzz (Muck):thumleft::queen::queen::queen:

---------- Post added at 10:20 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

DOĞAN Özelliklede hani beni altdan,üstden,yandan,ortadan,kenardan vede tepeden çektiğin fotoğrafları merakla bekliyoruz. :queen::queen::rendeer:

Mucuk mucuk ne ayak amcaaaa..... :queen:

Moderatör (forrap)
Amca ile Emre aynı odada kaldılar otelde,ama ben Doğan a bakışlarını da görmüştüm şimdi anlam kazanıyor herşey :queen: :queen: Amca çok tehlikelisin :queen:

Amca ile Emre aynı odada kaldılar otelde,ama ben Doğan a bakışlarını da görmüştüm şimdi anlam kazanıyor herşey :queen: :queen: Amca çok tehlikelisin :queen:

Yok artık daha neler :sunny:

Benim gibi bal şeker bir adamın kötülükle ne işi olur ki :silent:

Tek sıkıntılı taraf parmak TEK buna ben bile dikkat ediyorum kaşıma saçıma takılmasın diye :joker: :queen::queen::queen:

Doğanı ellemeyin sadece beni çektiği 4X4 çekimleride yükle dediydim birde öpüverdim.Fenamı ettik :thumright:thumleft:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok artık daha neler :sunny:

Benim gibi bal şeker bir adamın kötülükle ne işi olur ki :silent:

Tek sıkıntılı taraf parmak TEK buna ben bile dikkat ediyorum kaşıma saçıma takılmasın diye :joker: :queen::queen::queen:

Doğanı ellemeyin sadece beni çektiği 4X4 çekimleride yükle dediydim birde öpüverdim.Fenamı ettik :thumright:thumleft:

Lan bu ne demek?.... Kimseye elletmem mi diyorsun?...... :cherry:

DOĞAN, kaç aklın varsa grup senin yüzünden birbirine girecek :santa:

DOĞAN mahvettin bizi valla sabırla ve sabırsızlıkla esas sona sakladığın o muhteşem resimleri yüklemeni bekliyoruz.Bak biz bekliyoruz inan tüm forum üyeleride bekliyor 70 il sabırsızlanıyor :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
DOĞAN mahvettin bizi valla sabırla ve sabırsızlıkla esas sona sakladığın o muhteşem resimleri yüklemeni bekliyoruz.Bak biz bekliyoruz inan tüm forum üyeleride bekliyor 70 il sabırsızlanıyor :queen::queen::queen:

Çok tehlikeli adamsın vesselam...
Tam AMCA lakabına uymuş şimdi işte....

Gazozon yanındamı bari.... :queen:

DOĞAN ın resim sergisinde görürsünüz artık resimleri :queen:

ya kusura bakmayin soyledigim yanlis anlasilmis daha fotograf var derken tuncer,caner ve amca nin tek fotograflarini cekmistim onun icin yazmistim. tuncer ve canere ulastirdim amca mail adresini bana yolla bi sekilde sana da yollayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

DOĞAN ın resim sergisinde görürsünüz artık resimleri :queen:

bu seneki sergide motosiklet fotograflari olmayacak daha farkli seyler dusunuyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar