[MT-İZMİR] 29 mayıs Çayır Çimen Toplantısı

Selam Arkadaşlar..

2 haftada bir yaptığımız toplantılarımızın vadesi geldi çattı :p
Bu haftada bir önceki toplantı ile aynı yerde buluşalım, öncekine ben katılamamıştım ama katılanlar memnun kalmış yine aynı yerde toplanalım...

Toplanma Yeri : İnciraltı (turkuaz kafenin karşısı çayır çimen sahil deniz kenarı)
Toplanma Günü :29 mayıs 2009 Cuma
Toplanma Saati: 19:00

Herkesi bekliyoruz...:bounce:

Servis Almak Mecburi Değildir...Dışarıdan yiyecek içecek getirmek serbesttir...Börek, çörek, kek vs. getirmek isteyen getirebilir...:queen:

gelmeye çalışıcam yine biraz erken kaçıyorum ama olsun en azından görüşüyoruz sohbet muhabbet çağardek kola güzel oluyo:cat:

bu defa şehir içindeyim, geçen toplantıda kaçırdığım ambiyansı yakalayacağım.
aha parmaklar ::xrock:: cuma görüşürüz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende buralardayım orda olmaya çalışacağım kısmetse görüşürüz.

gelmeye çalışıcam yine biraz erken kaçıyorum ama olsun en azından görüşüyoruz sohbet muhabbet çağardek kola güzel oluyo:cat:

gel tabi bi yeni saçlarını görelim :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

bekleriz ümmet abicim:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

bu defa şehir içindeyim, geçen toplantıda kaçırdığım ambiyansı yakalayacağım.
aha parmaklar ::xrock:: cuma görüşürüz.

yediğin içtiğin sana kalsın, gezip gördüklerini anlatırsın :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cumartesi orada olacağımızdan kaçırdık yani tüüh :pale: Herkese iyi eğlenceler :rendeer: En azından İzmir'de olucizz ::haapppy:

her zamanki gibi ordayım konuşulcak şey var kaçırmayın fıstıklar benden hemide yer fıstığı :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 PM ----------

bekleriz ümmet abim :cat:

kıskanıyorum sizleri....:pr: ya gelirsem::cheeeeer varmı ..soğuk olanın dan...:queen:

topiği erken açtık başka program yapmayın diye :p tam kadro görüşelim cuma yaz planları yapalım :mrgreen:

seni gördük yaw, görmediklerimize diyorum :p

gelde şu yeni makinana bi bakalım :mrgreen:

2-3 yıldır gezi ve toplantı yazılarınızı imrenerek okuyorum :) 2 hafta önce motor sahibi oldum. Yarın orda bulunmayı istiyorum akşam vaktimde çok az ama bi gelir sizlerle tanışır dönerim olmadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar