[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji

malesef ben katılamadım :( çok istiyodm aslında ama olmadı.
Eminim çok keyifli geçiyodur şu an...

Herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım

Moderatör (forrap)
Çok güzel bir kortej oldu,katılım gösteren herkese teşekkürler :cat:

Yeni tanıştığımız arkadaşları da tekrar aramızda görmek isteriz.

Kavurma içinde emeği geçenlere teşekkürler :)

Son düzenleme:
Ben tanışamadım sizlerle ama çok güzel bir gün oldu inciraltında herkes kayboldu bi anda ya kaldım orda sap gibi:mrgreen:

Bu arada fotolar nerde?

rif

bende 2 tane foto war onları koyarım şimdi.Diğer fotoğraf ve video çeken arkadaşlar vardı.Onlarda kısa sürede burda paylaşırlar heralde :) aranıza katılmak güzel :)

Moderatör (forrap)
Biz geziden yeni döndük,hala dönmeyenler var.Fotoğraflar gelecektir,biraz daha beklemek lazım.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim,bu tarz bir günü bile rant kapısı gibi görüp,birşeyleri üstüne almaya çalışan insanları görmek gerçekten üzücü,orada olmanın amacı gövde gösterisi -şov yapmak- değil günün anlamına uygun bir kortej yapmaktı.Keşke bu tarz şeyler yaşanmasa,ama her yıl yaşıyoruz buna benzer olayları.
Grubumuz olması gereken şekilde kortejini yaptı,aslında gerisi önemli değil,ama sinek küçük de olsa mide bulandırdığı bir gerçek.

harika bi gündü kortej çok güzeldi..
ayrıca kavurma çok güzeldi emeği geçenlere çok teşekkürler.Tekrarlayalım en kısa zamanda:cherry:

Katılan herkese çok teşekkürler :rendeer:

Tuncerim sıkma canını bunun gibi olayları cok gördük biz hala burdayız,sesini yükselten öncülük yapmaya niyetlenen çok oldu oldukları yerde kaldılar,bu grup herkesin grubu kabullenen kalır kabullenmeyen yolunu alır gider :wiinkk:

kavurmaya gelemedim özel işlerim nedeniyle,yiyenlere afiyet olsun :cat:
kazasız belasız İzmire yakışan,İzmirlilerin tüylerini ürperten desteklenen alkışlanan bir organizasyondu önümüzdeki sene valilik iznini deneyelim izin alabilirsek Mertin de duydugu üzere polis arkadaslar korteje girebilecegimizi söyledi

Allah tekrarını nasip etsin bu coşkuyu tekrar tekrar yaşayalım
Katılan katılamayan herkesin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN!... :rendeer:

rif

Katılan herkese çok teşekkürler :rendeer:

kazasız belasız İzmire yakışan,İzmirlilerin tüylerini ürperten desteklenen alkışlanan bir organizasyondu önümüzdeki sene valilik iznini deneyelim izin alabilirsek Mertin de duydugu üzere polis arkadaslar korteje girebilecegimizi söyledi

Allah tekrarını nasip etsin bu coşkuyu tekrar tekrar yaşayalım
Katılan katılamayan herkesin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN!... :rendeer:

evet tamamen katılıyorum.İnşallah bir dahaki organizasyonda izin alınırsa çok daha iyi olacaktır.

evet tamamen katılıyorum.İnşallah bir dahaki organizasyonda izin alınırsa çok daha iyi olacaktır.

umarım istedigimiz gibi olur,sizinle tanışamadık sanırım ilk toplantıda görüşmek dileğiyle :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------

@ alp_tunay:
Abi bayrak için teşekkür ederim,ayrılırken sana vermeyi unuttum.yıkatıp işyerine bırakıcam acelesi yok dersen ilk toplantıya getirebilirim:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel bir gündü.... Muhteşem bir kortej oldu....Herkesin tekerine sağlık...

Kortejden sonra Çeşmealtı Kavurması da harikaydı... Bidahakine hazırlıklı gelicem.... Herkese güzel gezi için teşekkürler....

umarım istedigimiz gibi olur,sizinle tanışamadık sanırım ilk toplantıda görüşmek dileğiyle :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------

@ Alp_Tunay:
Abi bayrak için teşekkür ederim,ayrılırken sana vermeyi unuttum.yıkatıp işyerine bırakıcam acelesi yok dersen ilk toplantıya getirebilirim:cat:

Dursun sende... Geri vermene gerek yok..Hatıra kalsın.... :cat::rendeer:

fotoğrafları video şeklinde de atacağıım. sayfayı diğer türlü kastırırız. şimdi yükleniyor. ben cumhuriyet meydanına iniyorum. 00.00 da resimler sitede olur. saygılar..

Kortej gerçekten çok güzeldi inanılmaz bi kalabalık olduk arabamızda kıyaktı hani:p

Gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler:rendeer:

Tuncer olaylar sana anlattığım gibi gelişti neyse konuşuruz bi ara:cat:

Bende makina bozulana kadar toplanma yerlerinden bi kaç kare var koyucam birazdan diğer resimleri elinde olanlar ilerleyen vakitlerde paylaşır:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar