[MT İzmir]28 Kasım Cuma toplantısı (Marpuç Cafe)

Arkadaşlar ben gelemiyorum maalesef, yine extra, yine Marmaris diyeceğim bu hafta...

canın sağolsun ali , önce işgüç, sağlık sonra muhabbet :cat:

arkadaşlar benim çok möhem bi işim çıktı sanırım geç gelicem yada gelemicem size iyi eğlenceler :pale:

sohbetimizi yaptık evlerimize döndük...
ümmet abi resimleri bekliyrouz :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dünkü izmir mt marpuç cafe toplantısı çok iyi ve eğlenceli geçti,yeni simalar ve yüzler gelmiş kimisi üye olmuş kimisi olacak,hepside biribirinden değerli,bu sıcak ve samimi ortamı oluşturmak için orda olan herkese candan teşekkürler,eski yüzleride özlemişik hasret giderdik bolbol,başta cesur,aykut ve davut olmak üzere desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim.resimlere gelince önce motorlardan başlayalım

CIMG1051.jpg

CIMG1050.jpg

CIMG1048.jpg

ve işte ögüzel buluşmanın tatlı simaları hepsi bir arada

CIMG1035.jpg

CIMG1036.jpg

aramıza yeni katılan arkadaşlar ve kardeşlerimiz

CIMG1037.jpg

CIMG1038.jpg

CIMG1039.jpg

CIMG1040.jpg

aykut,cesur ve ben

CIMG1041.jpg

aykut kardeşim

CIMG1042.jpg

cesur ve ben

CIMG1043.jpg

CIMG1044.jpg

cesur,davut ve aykut

CIMG1045.jpg

CIMG1046.jpg

kumita45 davut kardeşim tekrardan sapasağlam ve dik olarak karşımızda çok özlemişk onun bu halini gelişi süpriz oldu ayaklarına sağlık.

CIMG1047.jpg

özer ve ben onuda çok özlemişik iyiki gelmiş ayaklarına sağlık

CIMG1052.jpg

CIMG1055.jpg

davut ve değerli nişanlısı

CIMG1056.jpg

Elinize yüreğinize sağlık güzel bi buluşma resimlerdeki o mutluğu görmemek imkansız.Bu arada ümmet abi geçmiş olsun:rendeer: ayırolsun abi kaşın ustunde bandaj görüyoruz...

Güzel toplantı olmuş paylaşım için tşk.

Bu arada ümmet abi kaşına ne oldu :silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Elinize yüreğinize sağlık güzel bi buluşma resimlerdeki o mutluğu görmemek imkansız.Bu arada ümmet abi geçmiş olsun:rendeer: ayırolsun abi kaşın ustunde bandaj görüyoruz...

taksiye binerken ayağım kaydı açık olan kapının kenarına hızlı bişekilde çarptım anında kaşım yarıldı,ama şimdi iyiyim. teşekkürler

ümmet abicim ne iyi ettin de geldin, ayaklarına sağlık...resimler içinde ayrıca çok teşekkürler :rendeer:

tekrar geçmiş olsun valla çizgifilm gibi olay gelmiş başına, muz kabuğuna basıp düşmek ve kaşının açılması büyük talihsizlik acil şifalar dilerim...

gelenlerin ayağına sağlık...pazar günü cızbızda görüşmek üzere...

biz geç kaldık biraz

yok canım:p. arkadaşlar gene bişi buldun aşık mısınız her toplantıda eşyanızı unutuyonuz .belik buldum bitane sahibi bana ulaşsın :wiinkk:

ümmet abim taksicinin bitanesine gıcık olmuş bi kafa çakmış taksisine taksiyi pert etmiş .:rendeer:
adam da işsiz kalmış bis taksici :queen:biz dururken ne işin var be ümmet abim taksiciyle kardeşlerin negine duruyor :rendeer::wiinkk:

Son düzenleme:
yok canım:p. arkadaşlar gene bişi buldun aşık mısınız her toplantıda eşyanızı unutuyonuz .belik buldum bitane sahibi bana ulaşsın :wiinkk:

ümmet abim taksicinin bitanesine gıcık olmuş bi kafa çakmış taksisine taksiyi pert etmiş .:rendeer:
adam da işsiz kalmış bis taksici :queen:biz dururken ne işin var be ümmet abim taksiciyle kardeşlerin negine duruyor :rendeer::wiinkk:

O AŞIK BEN SAYILIRIM XL SİYAH ŞARK MARKA İÇİNE İLAVE CIRT TAKTIRDIGIM BELLİĞİM BELİMDEN KAÇMIŞTIR BULANLARIN İNSANLIK NAMINA ....................TELEFONU ARAMALARI İRİCA OLUR .ne cesur kardeş muhabbetler o kadar güzelki ben birgün kendimi unutabilirim:queen::queen:

dünkü izmir mt marpuç cafe toplantısı çok iyi ve eğlenceli geçti,yeni simalar ve yüzler gelmiş kimisi üye olmuş kimisi olacak,hepside biribirinden değerli,bu sıcak ve samimi ortamı oluşturmak için orda olan herkese candan teşekkürler,eski yüzleride özlemişik hasret giderdik bolbol,başta cesur,aykut ve davut olmak üzere desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim.resimlere gelince önce motorlardan başlayalım

CIMG1051.jpg

CIMG1050.jpg

CIMG1048.jpg

ve işte ögüzel buluşmanın tatlı simaları hepsi bir arada

CIMG1035.jpg

CIMG1036.jpg

aramıza yeni katılan arkadaşlar ve kardeşlerimiz

CIMG1037.jpg

CIMG1038.jpg

CIMG1039.jpg

CIMG1040.jpg

aykut,cesur ve ben

CIMG1041.jpg

aykut kardeşim

CIMG1042.jpg

cesur ve ben

CIMG1043.jpg

CIMG1044.jpg

cesur,davut ve aykut

CIMG1045.jpg

CIMG1046.jpg

kumita45 davut kardeşim tekrardan sapasağlam ve dik olarak karşımızda çok özlemişk onun bu halini gelişi süpriz oldu ayaklarına sağlık.

CIMG1047.jpg

özer ve ben onuda çok özlemişik iyiki gelmiş ayaklarına sağlık

CIMG1052.jpg

CIMG1055.jpg

davut ve değerli nişanlısı

CIMG1056.jpg

ümmet amca iyi yaptın geldin eline koluna saglık resimlerde çok hoş olmuş ayrıca banada TORFİL geçmişsin resimlerde........SAĞOLASIN ÜMMET AMCA:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, chatkut, kumita45
vaybe :bounce:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, oguz çatal, chatkut, kumita45
çatal abide geldi beliyini yarın mangalda alırsın:p

Son düzenleme:
özer abide gelecekti sanırım cesi, liste yapıyosan ekle...:cat:
(mangal topiği diye bura yazmışım :))

sevdigim insanlarla hoş zaman geçirdik
darısı yarının başına kazasız belasız... :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar