Arkadaşlar ben gelemiyorum maalesef, yine extra, yine Marmaris diyeceğim bu hafta...
ana sölemedi arkadaş hiç, karamanlardaydım bilgisayar bozuldu onu garantiye bırakmaya gitmiştim ümmet abim yaw
Elinize yüreğinize sağlık güzel bi buluşma resimlerdeki o mutluğu görmemek imkansız.Bu arada ümmet abi geçmiş olsun:rendeer: ayırolsun abi kaşın ustunde bandaj görüyoruz...
Güzel toplantı olmuş paylaşım için tşk.
Bu arada ümmet abi kaşına ne oldu :silent:
taksiye binerken ayağım kaydı açık olan kapının kenarına hızlı bişekilde çarptım anında kaşım yarıldı,ama şimdi iyiyim. teşekkürler
biz geç kaldık biraz
Güzel toplantı olmuş paylaşım için tşk.
Bu arada ümmet abi kaşına ne oldu :silent:
yok canım. arkadaşlar gene bişi buldun aşık mısınız her toplantıda eşyanızı unutuyonuz .belik buldum bitane sahibi bana ulaşsın :wiinkk:
ümmet abim taksicinin bitanesine gıcık olmuş bi kafa çakmış taksisine taksiyi pert etmiş .:rendeer:
adam da işsiz kalmış bis taksici :queen:biz dururken ne işin var be ümmet abim taksiciyle kardeşlerin negine duruyor :rendeer::wiinkk:
dünkü izmir mt marpuç cafe toplantısı çok iyi ve eğlenceli geçti,yeni simalar ve yüzler gelmiş kimisi üye olmuş kimisi olacak,hepside biribirinden değerli,bu sıcak ve samimi ortamı oluşturmak için orda olan herkese candan teşekkürler,eski yüzleride özlemişik hasret giderdik bolbol,başta cesur,aykut ve davut olmak üzere desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim.resimlere gelince önce motorlardan başlayalım
![]()
![]()
![]()
ve işte ögüzel buluşmanın tatlı simaları hepsi bir arada
![]()
![]()
aramıza yeni katılan arkadaşlar ve kardeşlerimiz
![]()
![]()
![]()
![]()
aykut,cesur ve ben
![]()
aykut kardeşim
![]()
cesur ve ben
![]()
![]()
cesur,davut ve aykut
![]()
![]()
kumita45 davut kardeşim tekrardan sapasağlam ve dik olarak karşımızda çok özlemişk onun bu halini gelişi süpriz oldu ayaklarına sağlık.
![]()
özer ve ben onuda çok özlemişik iyiki gelmiş ayaklarına sağlık
![]()
![]()
davut ve değerli nişanlısı
![]()
özer abide gelecekti sanırım cesi, liste yapıyosan ekle...:cat:
(mangal topiği diye bura yazmışım)
sevdigim insanlarla hoş zaman geçirdik
darısı yarının başına kazasız belasız... :wiinkk: