[MT İzmir]28 Kasim Carsamba Gittardando ve Kumita45' in Dogum gunu partisi

Arkadaşlar birazdan karaburuna gitcem.Akşama yetişmeye çalışcam.Ama eğer gelemezsem burdan tekrar kutluyorum kumita45 ve gittardando nun doğumgünlerini :rendeer:

kumita45 ve gittardando, doğumgününüz kutlu olsun..Herşeyin istediğiniz gibi olduğu bir hayat geçirmenizi dilerim.. :cherry:

Doğum günün banaaaa geldiğin gündüüü... yok bu ters oldu yaa.
Nice yıllara arkadaşlar.

mümkündür abicim bülent ablamızın arkasında takılırım:)

Allah Tellerine zeval vermesin Ali,Allah gitarınızın akordunu kaçırtmasın,klavyesini eğmesin...Allah uzun ömürler versin

Davut doğum günün kutlu olsun.Sana da Allah uzun ömürler versin.

Tekerinize taş değmesin...Doğum gününüze katılamayacağım,sınavlarımdan ötürü...Sınavlar bitmedi delirecem,ama Cuma gününden sonra boşuz,toplantıda görüşecez inşallah

Hadi kendinize iyi bakın

tekrar teşekkürler arkadaşlarr iii dilekleriniz içinn akşam görüşmek üzere, olmadı cuma günü, hadi oda olmadı pazar günü yolda görüşürüzz.....:cat:

heraLLL....rrrrııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnnnrrrrr......pat pat...

(az daha çalışıyordu cengis abeee...)

:queen:

gittardando ve kumita45 , akşam partiye katılamayacağım ama size uğur böceklerimi gönderiyorum. :p yeni yaşınızda şansınız bol ,tüm dilekleriniz gerçek olsun :rendeer:

Davut kardeşim kusura bakma çok istememe rağmen bugün bu mutlu gününüzde aranızda iş nedenlerimden dolayı olamayacağım.
sana ve Ali arkadaşımızın doğum gününüz kutlu olsun. sevdiklerinizle nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler geçirmeniz dileğiyle.. sevgiyle mutlu kalın..

Hakkaten isteklerinizi yazın da bende yoksa bile bulayım öğreneyim :) bu arada mekanın tarifini veriyorum, yeri çok basit, küçük, şirin bir mekan...

Bu arada o gece birkaç psikolog arkadaşım da gelecek, danışmanlık yapıyorlar Manisa Ruh Sağlığı Hastanesinde, içip dağıtırlar falan, kusura bakmayın :)

abi benım bildiğim İŞ BANKASI ne zaman İŞ KANKASI oldu:silent::silent:

bunenb7.jpg

:queen::queen::queen:

Davut kardeşim kusura bakma çok istememe rağmen bugün bu mutlu gününüzde aranızda iş nedenlerimden dolayı olamayacağım.
sana ve Ali arkadaşımızın doğum gününüz kutlu olsun. sevdiklerinizle nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler geçirmeniz dileğiyle.. sevgiyle mutlu kalın..

kardeşim sen dert etme düşünmen yeterr...

cbf nasıl sen ondan haberr verr problemleri hallettiysen yolaa bekleriz tabikideee...:cat::cat::cat:

abi benım bildiğim İŞ BANKASI ne zaman İŞ KANKASI oldu:silent::silent:

bunenb7.jpg

:queen::queen::queen:

bekir çokkk iii yaa ben bu ayrıntıyıı kaçırmışımmm....:pr::pr::pr::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar