[MT İZMİR] 28.03.208 CUMA TERAS KAFEDE "Güle güle mart hoşgeldin Nisan" Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bir kısım fotolar...

1001741ff3.jpg

1001742wk6.jpg

1001743ia7.jpg

1001746ew4.jpg

1001751kl9.jpg

1001748py9.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kız bitanede şööle güzel bi resmimi çekin yaaa..... :pr::pr:

Yaaa benide şebek gibin çıkarmışın Ebru yaaa:pr:
yapılırmı bana bu :pr:

Şebeklikde varmış içimde demekki :p:queen:

ama erdem öle deme :salut: o sırada ben senin karşında oturuodum amaaa :salut: şimdi en afilli fototların geleceka ma sen merak etmeee..affetireceğims ana kendimii:rendeer:

Fazlamı sert çıktık ne :silent:
Ellerine sağlık şimdikilerde diğerleride çok güzel resimler :cat::
Cengiz Abi doğru demiş mal neyse onu çekmiş makine :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok aga.... Foto çekinmiyceem bidaaa.... Bu ne yaaa... :pr::pr:

tarık sen bu motorculuğu bırak abi hiç bir makineye yakışmıyorsun TANGAi bile sana gitmemiş sana erdem bisiklet versin :p

Öncelikle Doğum günü pastamı yemeye nail olan sevdiklerim ve buradan tek tek cevap veremediğim tüm sevdiklerime Çok Teşekkür ederim iyi varsınız MT İzmir sayesin çok güzel dostluklar kazandım. Tekrar teşekkürler.:rendeer:

Not: Her birinize ayrıayrı teşekkür etmek isterdim ancsak malum AÖF sınavı kapıda hafta sonu sınavım var paçalar tutuştu :queen: çalışmam lazım sınavları bu nedenle nete çok girmiyorum herkese tekrar sevgiler.

tarık sen bu motorculuğu bırak abi hiç bir makineye yakışmıyorsun TANGAi bile sana gitmemiş sana erdem bisiklet versin :p

Abi Ne biliim ilk defa TANGAi giyiyom aman biniyom :queen: yadırgarım tabi ben tercihim BOxter tipi motor :queen: yanlış anlaşılmasın.

Naapsın adam...YBR ye biniyor.... Motor görünce afallıyor.... :queen::queen::queen:

Abi açtırma azımı Göründe TANGAi elimn ayana dolaştı dokerim şimdi kirli TANGAi anlıarını ortaya..... :queen: bu arada topcaseime verdiğin hasarı bıraktığın derin izlerin acısını ayrıca çıkarıcam hele sennki bi takılsın anladın sen onu :p

sen bana teşekkür etmedin ya dua et başına ben gözetmen olarak gelmeyeyim. bittin sen kardeşim

bu resim olmadan TERAS ta eğlence olmaz gönülden bizimle KARDEŞİM :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vallaha özledik yaaaa.... Neşesi bile yeter di..... :rendeer::rendeer:
Neyse yakında aramızda olucak..... :wiinkk::cat:

bu resim olmadan TERAS ta eğlence olmaz gönülden bizimle KARDEŞİM :rendeer:

Vallaha özledik yaaaa.... Neşesi bile yeter di..... :rendeer::rendeer:
Neyse yakında aramızda olucak..... :wiinkk::cat:

Burada sözü geçen arkadaş benmiyim acep :silent: Valla bende çok özledim eski günleri ama az kaldı yakında bitecek bu özlem :cat: (sözü geçen arkadaşı kendim kabul ediyorum :queen: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar