Öncelikle Doğum günü pastamı yemeye nail olan sevdiklerim ve buradan tek tek cevap veremediğim tüm sevdiklerime Çok Teşekkür ederim iyi varsınız MT İzmir sayesin çok güzel dostluklar kazandım. Tekrar teşekkürler.:rendeer:
Not: Her birinize ayrıayrı teşekkür etmek isterdim ancsak malum AÖF sınavı kapıda hafta sonu sınavım var paçalar tutuştu :queen: çalışmam lazım sınavları bu nedenle nete çok girmiyorum herkese tekrar sevgiler.
tarık sen bu motorculuğu bırak abi hiç bir makineye yakışmıyorsun TANGAi bile sana gitmemiş sana erdem bisiklet versin
Abi Ne biliim ilk defa TANGAi giyiyom aman biniyom :queen: yadırgarım tabi ben tercihim BOxter tipi motor :queen: yanlış anlaşılmasın.
Naapsın adam...YBR ye biniyor.... Motor görünce afallıyor.... :queen::queen::queen:
Abi açtırma azımı Göründe TANGAi elimn ayana dolaştı dokerim şimdi kirli TANGAi anlıarını ortaya..... :queen: bu arada topcaseime verdiğin hasarı bıraktığın derin izlerin acısını ayrıca çıkarıcam hele sennki bi takılsın anladın sen onu