Benim bazı işlerim var abi
(En incesinden)
Siz nereye gidiyorsunuz,seçin beğenin valla ?![]()
Yemezler Modum..... :queen::queen::queen::queen:
banlardan banmı beğenin diyon
biz kabamıyız, bizde ince ve nazik insanlarız ama
Can dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. düştüğüm zaman motoru kim götürecek diye bir ara düşündüm . Eğer Sabri ustanın oğlu gelemem işim var deseydi . o zaman sizlerden birine düşecekti bu iş . Başka güvenebileceğim kimse yoktu ama saolsun Mehmet usta hemen abi lafımı olur deyip geldi. saolsun. Hepiniz saolun Allah sizleri korusun . Amin
Neden yemezler abi :cherry:
Modum yok modum yok,müdür varForever müdür..
Mod iyi de um eki olayı sapıttırıyor,hele bir de u su uzarsaale:
Can dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. düştüğüm zaman motoru kim götürecek diye bir ara düşündüm . Eğer Sabri ustanın oğlu gelemem işim var deseydi . o zaman sizlerden birine düşecekti bu iş . Başka güvenebileceğim kimse yoktu ama saolsun Mehmet usta hemen abi lafımı olur deyip geldi. saolsun. Hepiniz saolun Allah sizleri korusun . Amin
Abi herkes bir yana darksilence ıma laf ettirmemOnun işi uysa gelir bundan eminim :wiinkk: O iş vardiyalarını düzenleyenleri kıstırmak lazım bi tenhada
![]()
tunay ankara kaç km sen koşmaya başla istersen:mrgreen: yada sana bundan alalım bir tane seninkinden hızlı kaçar :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=ZNwmpLPhoHw
Dedemmmm yeni gördüm çok geçmiş olsun. içim bi tuhaf oldu okurken. aman diyeyim Rahmi abicim kendine dikkat et. üzerine çok basıpda zorlama. lazım o ayak da bize. Tekrardan geçmiş olsun. Semra ablama sevgiler.
En kısa zamanda gelecem ziyaretine.
rahmi abicim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...:rendeer:
umarım birisi yüzünden olmamıştır yoksa eminim ayak nasıl olursa olsun bi karete, judo bişeyler yapardın...adama yazık olurdu :rendeer:
Yeni okudum rahmi abi çook geçmiş olsun acil şifalar elimizden ne gelirse söylemen yeterli.
Çok Geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın, rahmi amcama en içten dileklerimle acil şifalar :rendeer: