(MT İZMİR) 27/01/08 SUBAŞI GEZİSİ (acil)

Moderatör (forrap)
Benim bazı işlerim var abi:)
(En incesinden :p)

Siz nereye gidiyorsunuz,seçin beğenin valla ? :)

Can dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. düştüğüm zaman motoru kim götürecek diye bir ara düşündüm . Eğer Sabri ustanın oğlu gelemem işim var deseydi . o zaman sizlerden birine düşecekti bu iş . Başka güvenebileceğim kimse yoktu ama saolsun Mehmet usta hemen abi lafımı olur deyip geldi. saolsun. Hepiniz saolun Allah sizleri korusun . Amin

Moderatör (forrap)
Yemezler Modum..... :queen::queen::queen::queen:

Neden yemezler abi :cherry:
Modum yok modum yok,müdür var :p Forever müdür..
Mod iyi de um eki olayı sapıttırıyor,hele bir de u su uzarsa:pale:

banlardan banmı beğenin diyon

biz kabamıyız, bizde ince ve nazik insanlarız ama

O kadar inceysen senle takılayım tabi :queen:Ben seni böyle bilmezdim :p Gel bakiiim acık şöööle :p

Can dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. düştüğüm zaman motoru kim götürecek diye bir ara düşündüm . Eğer Sabri ustanın oğlu gelemem işim var deseydi . o zaman sizlerden birine düşecekti bu iş . Başka güvenebileceğim kimse yoktu ama saolsun Mehmet usta hemen abi lafımı olur deyip geldi. saolsun. Hepiniz saolun Allah sizleri korusun . Amin

Tabi ki biz gelicez abi aklına lafı mı olur,her zaman yapabileceğimiz ne olursa olsun yanındayız.Gecenin bir yarısı bile olsa koşup gelecek 50 deli buluruz sana:)
Allah ihtiyaç bırakmasın:rendeer:

Neden yemezler abi :cherry:
Modum yok modum yok,müdür var :p Forever müdür..
Mod iyi de um eki olayı sapıttırıyor,hele bir de u su uzarsa:pale:

Tmm lem kızmaa mod demeyizz zati kısaltılmış şekli o,moderatörüm diyelim amann bu seferde terminatörüm gibi oldu:queen: Neyse müdürüm diyelimmm istediğin gibi olsun:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sen bir ara 3-4 deli toplanıp geliriz.... Hiç çekinmene gerek yok....:rendeer::cat:

Sevgili modum.... Ben modum diiiycem...uu sunu uzatıncanam nooluyo ki?....
Moooddduuuuummmmm..... :queen::queen: Ha ha sanki uzaktan sesleniyomuşum gibim oldu...:cherry::cherry:

ne iş müdürüm subaşındaki naneli şekerlerdenmi aldın sende, senlede kısa bi süre uzak duralım en iyisi. sanada bi lastik bağlasakmı

Abi herkes bir yana darksilence ıma laf ettirmem :) Onun işi uysa gelir bundan eminim :wiinkk: O iş vardiyalarını düzenleyenleri kıstırmak lazım bi tenhada :)

helalin var forrapım...:cat: vallahi Allah sizi inandırsın motora binememekten motor kapı önünde çürüdü...yarın bizim eve götürecem...orda kalsın azıcık..

yaw bi de herşey bi yana sibirya soğukları geldi bea...mont pantolon kar etmediği gibi pantolonun içine kot bile giysem belli bir mesafeden sonra kar etmiyo...:pr:

en azından benim yokuşun sonunda sağlık ocağı var, bu adamın o şansıda yok :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Halaaa Trtarık ı bekliyoruz.... Seslenelim duyar belki....:cat:

Yeni okudum rahmi abi çook geçmiş olsun acil şifalar elimizden ne gelirse söylemen yeterli.

Dedemmmm yeni gördüm çok geçmiş olsun. içim bi tuhaf oldu okurken. aman diyeyim Rahmi abicim kendine dikkat et. üzerine çok basıpda zorlama. lazım o ayak da bize. Tekrardan geçmiş olsun. Semra ablama sevgiler.
En kısa zamanda gelecem ziyaretine.

Çok Geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın, rahmi amcama en içten dileklerimle acil şifalar :rendeer:

rahmi abicim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...:rendeer:
umarım birisi yüzünden olmamıştır yoksa eminim ayak nasıl olursa olsun bi karete, judo bişeyler yapardın...adama yazık olurdu :rendeer:

Dedemmmm yeni gördüm çok geçmiş olsun. içim bi tuhaf oldu okurken. aman diyeyim Rahmi abicim kendine dikkat et. üzerine çok basıpda zorlama. lazım o ayak da bize. Tekrardan geçmiş olsun. Semra ablama sevgiler.
En kısa zamanda gelecem ziyaretine.

Yaw murat dedem diye diye beni bu hale getirdin :queen: Beklerim Muratcım

rahmi abicim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...:rendeer:
umarım birisi yüzünden olmamıştır yoksa eminim ayak nasıl olursa olsun bi karete, judo bişeyler yapardın...adama yazık olurdu :rendeer:

hayır birisi olsaydı, yarım ayak bile olsa yırtmaya çalışırdım .kazık fren yapınca durdum, durduğum yerde yattım, ayak motorun altında kalıdı.

Yeni okudum rahmi abi çook geçmiş olsun acil şifalar elimizden ne gelirse söylemen yeterli.

saol Kolpa teşekkürler biliyorum.

Çok Geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın, rahmi amcama en içten dileklerimle acil şifalar :rendeer:

teşekkürler Tarık çiçekler çok güzel

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar