[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz hep beraber gelip 1 saat çalışsak senin 1 haftalık işini bitiririz. ne dersin?

hedowich
farklı bi kişilik ,ermiş ermiş ::puro:: ::sapkaa:: ::friends:

kimse bu hedowich nerden geliyor demiyor:) maça bakar gelirim ben hemen:) buarada cumartesi hava 19-21 C ye dusuyor pazar da malasef yağmur ihtimali var:(

murat abi buarada pazar kacta yola cıkalacak donus ıcın

buarada pazar gunu ayvalıktan saat kaç gibi donus yoluna cıkılacak?

murat abi buarada pazar kacta yola cıkalacak donus ıcın

yani kesin bir karar yok ama güneş batmadan çıkarız diye düşünüyorum. yani grupla konuşalım ama benim fikrim 16 gibi en geç çıkalım yola. karanlıkta sürmeyelim

erkmen bi soru 1 kereden fazla sorulmaz :p

bütün giden arkadaslarıma hayılı yolculular diliyorum bizim içinde gezin
biz geç kaldık yeni haberim oldu artık bidaki sefere :)

dostlar motorumu sattım ben... ama umut mecitin artçısı... bende umutun motoruyla katılıyorum.. murat abimle özelden görüştük burdanda geleceğimi herkez bilsin die yazaım dedim.. sonra buda nerden çıktı demeyin:)) bu arada bağlamayı getireyimmi?

getir eren bağlamayı bence otelde kendi müziğimizi kendimiz yapacağız nasıl olsa...getirirsen iyi olur hatta:rendeer:

basma kısmına varım da, yanma kısmını unutsak, insanın her yanı su topluyo, soora ayvalıkda sutopu diye oynarlar bizimle :p

Ki yanma ve su topu sevdiğimiz spor dalları arasında olmadığından tüm basmalar ertelenmiştir...:queen::queen::queen:

Haberlerde yurdun batısı haftasonu yağışlı olacak diyor ammmaa bi bakalım.Geçen sene ki çeşme gezisi gibi ertelemek zorunda kalmayız umarım

Son düzenleme:
ertelenme falan olmaz duyulmazım...yağmur dediğin nedir ne erir ne paslanırız :p

hava şartlarına göre son dakika karar veririz. bizi yapmur çamur bozmaz ama yine de grup kararı almakta fayda var.

hava şartlarına göre son dakika karar veririz. bizi yapmur çamur bozmaz ama yine de grup kararı almakta fayda var.

yağmur falan olursa biz çıkarız senle bi ayvalığa kadar yol şartlarına falan bakarız, yolculuk yorarsa cmtsi kalır pazar döneriz.haftayada grupla gideriz :queen::queen:

olur kardeşim bana uyar. duyulmaza da kesin uyar. gerisine bakarız.

yurdum batısı hafta sonu yağmur ihtimali can sıkıyor yaws
bakın neşemize su katmaya, ihtimali bile yetiyor...
oysa ki 2 haftadır +40 demir atlı çocuklar gibi şendik
arkadaş yağmasın yaw yağmur çamur parkur çekilmez olur
serin olsun bulutlu olsun eğlene eğlene gidelim işte
zaten yağmazsa 19-21 derece sıcaklık lokum gibi bir sürüş sıcaklığı zannımca
yani bu gezi dadundan yenmez wallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar