[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugüne kadar 4 geziye geldim kısa falandı ama çok eğlendim herkese açık bi gezi sanırım ama sen canını sıkma sana ayak bağı olmam

topik açılmadan önce bu gezi planlanırken alınan karardan bahsettim sana , herkese açık bi gezi diil bu o zamanda cagriko için bööle bi karar alalım diye kimsenin aklının ucundan geçmedin sana özel bir durum diil yani, kimse bana ayak bağı falan olmaz,
demekki karşılaşmamışız, sen grup sürüşünde seni gözlemleyen birilerine yazdır adını

bugüne kadar 4 geziye geldim kısa falandı ama çok eğlendim herkese açık bi gezi sanırım ama sen canını sıkma sana ayak bağı olmam

konuyu uzatıp polemik doğma olasılığını ortadan kaldırmak için gezi katılımınla ilgili buraya daha fazla bişey yazma bence...
cuma toplantıda konuşuruz bunları...toplantıya bekliyoruz :cat:

Manisa Mt ilgilenecektir sanırım. Arkadaşla.

Anneme ayvalığa gideyimmi dedim anlattım ee ben sana dolma yapayım börek yapayım arkadaşlarınla yersin diyor kadıncağız yaw bak sizi bile düşünüyor :mrgreen: ama ben c.tesiden gelemiyorum maalesef ühühühüüüü :salut:

sağolun arkadaşlar size ii eğlenceler motorcu ruhunu gördüm bazı arkadaşlarda fazla söze gerek yok

manisa-mt katılım listesi

mecit
mert(madbikermert)
umutus
eren
gürkay
iskender(racingiski)
kemal
lodos

benim bildiğim ...

bornovadan yola çıkacaklar sabah özkanlar migrosta buluşalım ordan beraber gecerız karsıyakaya

sorularımla ilgilenecek bilgi sahibi sakinleri bekliyorum:)

Sabırküpü, seninle tanıştık kaynaştık ama ayvalık için kriterler biraz farklı. uzun ve konaklamalı gezi olduğu için grup içi kararlar öne çıkıyor. en az 3 toplantı ve bir kısa gezi şartını sağlamayan üyelerimizi alamıyoruz. üzgünüm ama buradan sakın alınganlık yapma. her zaman bekleriz. bu kararlar kişisel değil oldumu kardeşim. yani sana özel bir durum yok

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır görüşemioduk bende bi artçı bulursam bide lastiklerim gelirse o zamana kadar bende ayvalık yolcusu olcam bu arada tabiki yeni motorumla:)

çağriko kusura bakma kardeşim kontenjanımız doldu.

biliyorum da canım sıkılır yolda benim:)şaka bi yana gelmek isterim arkadaşlar izmir mt yeter artar bile!!!!

izmir Mt için övgülere teşekkürler. ama dediğim gibi iş kontenjanla kısıtlı

en son manisa dönüşü grup sürüşünde çok problem yaşamıştık diye hatırlıyorum. ramazan ayında iftar dönüşü. ve bu üslubları izmir mt topiclerinde onaylamıyoruz. Bilgin olsun:farao::farao::farao:

Son düzenleme:
Ben gelmiyorum aykutum chatkut um onun için isimlistesine yazmadım adımı...Ceyz birazdan ekler adını sanırım...
size şimdiden hayırlı yolculuklar fotoğrafları bekliyorum...

Ben gelmiyorum aykutum chatkut um onun için isimlistesine yazmadım adımı...Ceyz birazdan ekler adını sanırım...
size şimdiden hayırlı yolculuklar fotoğrafları bekliyorum...

gelebilseydin keşke ya :pale:
neyse içimden sen gece çıkar gelir bi sürpriz yaparsın gibi geliyor...:p

ceyzi ekler wallace şimdi :cat:

Şimdilik böyle chatkut'um...
Cagriko yersiz alınganlık ve suçlama yapmanın bir anlamı yok bizleri yakından tanımadığın için sanırım yanlış bir anlama var. Genel düzeni korumak ve yol güvenliğini sağlamak için bazı kurallardan taviz vermemek gerekiyor.
Kişisel bir durum değil.cuma toplantıya gelirsen hem tanışmış oluruz hemde durumu daha iyi anlamış olursun.
Yeni motor almışsın sanırım hayırlı olsun bu arada.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizde ayvalıktan pazar kahvaltıdan sonra yola çıkçaz istanbula doğru

izmir den gelecek olan bazı arkadaşlar vardı bana toplantılarda gelecez demişlerdi. Onların yerlerini ayırdım kesinleştiyse lütfen bana bildirin ki sayıyı tam belirleyelim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
cumartesi ümmet abim ile birlikte geliyoruz kısmetse.
Getirebildiğim kadar tshirt getireceğim.
Görüşmek üzere

slm mutosiklet net aylesi guzel bir gezi hazirlamissiniz yaza merhaba demek icin umarim iyi eglenirsiniz herkese simdiden iyi eglenceler arkadaslar:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar