sercan bir artçı da ben alabilirim nasıl olsa ibrahim hocamınla birlikte gidiyoruz yollarda ayrıca hafta içinde bir görüşelim sizleri karşılama saat ini falanArkadaslar geziye İzmir den arabasıyla katılacak arkadaşlar lütfen belirtsin, bu arada kardeşim ve iki arkadaşı arabayla gelip, Ayvalık icindeki gezi de bize artcı olacaklar, kim artçı alabilir?????? ve de iki adet kask gerekecek.... bilgilendirirseniz sevinirim....
eyvallah abi sanada hayırlı günler:rendeer:selam arkadaşlar hayırlı günler.
sorularımla ilgilenecek bilgi sahibi sakinleri bekliyorum![]()
ahmedim çaresini buluruz ya, sağımdan gelirsin ben senin debriyajı sıkarım :mrgreen:
teşekkürler aykut kardeşim:cat: 3 toplantı değil ama 2 toplantıya katıldım neyse bu tamam olsa bile bir geziye katılmışlığım yok...Yine de organizatör abilerle irtibata geçerim bu geziyi çok istiyorum çünkü 2 ay sonra yurtdışındayım o zamana kadar bir gezi gerçekleşmezse çok üzülürüm..Saygılarımlasabır kardeşim ben seni bilgilendireyim...
tabiiki her gezide daha önce geziye katılma şartı falan yok böyle olsa kimse geziye katılamazdıama bu gezi biraz özel, kalmalı bir gezi olacak ve mesafe uzun...yani daha önce geziye katılmış sürüş tarzını bildiğimiz insanları bu geziye katılmasını istiyoruz çünkü yol uzun ve yolda herhangibir tatsızlıkla karşılaşmak istemiyoruz...
ayrıca kalmalı ve alkollü(gece otelde) bi gezi olacağı için 3 toplantıya katılma şartı istendi, çünkü mümkün olduğunca birbirini tanıyan insanlarla bu tip kalmalı organizasyonların yapılması daha iyi olur diye düşünüldü...
yukarıda yazdıklarım sana özel veya herhangi birine özel şeyler değil, toplantılarımızda alınmış ortak kararlardır...
senin geziye gelme konuna gelince, ortak alınan bu geziye özel şartları sağlamıyosun ama yinede geziyi organize eden wallace(murat) abin ve uglychild(sercan) abinle bi görüş onlarda gruptan görüş alsınlar...
görüşmek üzere:rendeer:
ahmedim çaresini buluruz ya, sağımdan gelirsin ben senin debriyajı sıkarım :mrgreen:
sen haftaya kadar iyi olmaya bak , geçmiş olsun
İstanbul'dan sadece Ümmet abi ve ben geliyoruz. Malesef İstanbul motorcuları şehir içinde geziyor.
Yine de İstanbul'dan bize katılmak isteyenler sabah 07:00 Yenikapı Feribotuna bilet alabilirler.
İstanbul'dan birşey isteyen varsa şimdiden söylesin![]()
Vasco sen moderatör olsana, ispiyoncu olacagına:mrgreen:sercak çok pis ispiklerim seni bak :mrgreen: PAzar sabahtan bende izmirden çıkabilirim düşünüyorum bişiler :wiinkk: ama en önemli geceyi kaçırıcam aklım size olucak :salut:
bu arada Nişanliım gelemiyor, o yuzden ben de sözlümü alıp gelsem olur mu?![]()
Rahmi abi, gaza gelmeyin, Gülşen de artık siteyi takip ettiği için Sercan ondan izin alıp yapmıştır bu şakayı... Yoksa nerdeeee Sercan'da o mangal.......
Ha baktık bu başkasını aldı geldi, bir telefonluk işi var...
Ali nin efsane motoru, o kadar severdi ki motorunu,,,, hep arabayla gezdirirdi:mrgreen:Motosikleti: XingYue XY 150 ali ben şu motoru bi canlı canlı göremeden ölüp gidecem bu dünyadan :mrgreen:
tesekurler Muhittin abi, biz sabah yola cıkmadan ve son mola yerinde sizi arayıp gerekli bilgileri verecegiz:cat:sercan bir artçı da ben alabilirim nasıl olsa ibrahim hocamınla birlikte gidiyoruz yollarda ayrıca hafta içinde bir görüşelim sizleri karşılama saat ini falan
Chatkut gerekli bilgileri vermis zaten, ama bu durumu yine de aramızda konusuruz... :cat: cuma günü toplantı da ol yeter:cat:sorularımla ilgilenecek bilgi sahibi sakinleri bekliyorum![]()
Ben bir konuya değinmek istiyorum..
Gömlek ve T Shirt getirecekmisin beraberinde?
Selamlar
Vasco sen moderatör olsana, ispiyoncu olacagına:mrgreen:
Ali nin efsane motoru, o kadar severdi ki motorunu,,,, hep arabayla gezdirirdi:mrgreen:
http://youtube.com/watch?v=VvG3_vxDnLA