manisasız, havranlısız, sensiz, sercansız ayvalık demsiz çaya benzer kardeşim.:cat::rendeer:
bi şarkı da benim için çalıver şimdi. ezginin günlüğünden leyla:cat:
Merhaba arkadaşlar,
bu gezi gerçekten çok güzel olacağa benziyor. gelebilmek için can atıyorum. cumartesileri çalışıyorum ama izin almak için elimden geleni yapacağım olmadı yarım gün çalışırım zaten ekibin aliağa önünden geçmesi öğleyi bulur. tabi bu geziye büyüklerim beni kabul ederse, yoksa benimkisi biraz hayal oluyor.
herkese iyi hafta sonları...
abilerim bensiz gezi bende gelıyorum firar ediyorum abeyyyyyyyy müdürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:cyclopsan
hele ben olmazsam o çay hiç içilmez değilmi wallece.:mrgreen:
bende yeni girebildim forma ama %90 bende katılırım
silah1 de gelebilir skull,izmir tayfası yerlerimiz hazır demi otelde,sercan bunu okursa kesin anlarİstanbul'dan sadece Ümmet abi ve ben geliyoruz. Malesef İstanbul motorcuları şehir içinde geziyor.
Yine de İstanbul'dan bize katılmak isteyenler sabah 07:00 Yenikapı Feribotuna bilet alabilirler.
İstanbul'dan birşey isteyen varsa şimdiden söylesin![]()
İstanbul'dan sadece Ümmet abi ve ben geliyoruz. Malesef İstanbul motorcuları şehir içinde geziyor.
Yine de İstanbul'dan bize katılmak isteyenler sabah 07:00 Yenikapı Feribotuna bilet alabilirler.
silah1 de gelebilir skull,izmir tayfası yerlerimiz hazır demi otelde,sercan bunu okursa kesin anlar![]()
İstanbul'dan sadece Ümmet abi ve ben geliyoruz. Malesef İstanbul motorcuları şehir içinde geziyor.
murat bende varım kardeşim fuar yorgunluğundan sonra böylebir gezi iyigelecek sayenizde
silah1 de gelebilir skull,izmir tayfası yerlerimiz hazır demi otelde,sercan bunu okursa kesin anlar![]()