[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,
bu gezi gerçekten çok güzel olacağa benziyor. gelebilmek için can atıyorum. cumartesileri çalışıyorum ama izin almak için elimden geleni yapacağım olmadı yarım gün çalışırım zaten ekibin aliağa önünden geçmesi öğleyi bulur. tabi bu geziye büyüklerim beni kabul ederse, yoksa benimkisi biraz hayal oluyor.
herkese iyi hafta sonları...

kardeşim ne demek bekleriz. kesin geleceksen mutlaka bana bildirde rezervasyonumuzu ayarlayalım

abilerim bensiz gezi bende gelıyorum firar ediyorum abeyyyyyyyy müdürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:cyclopsan

aman kardeşim yakma askerliğini

hele ben olmazsam o çay hiç içilmez değilmi wallece.:mrgreen:

evet rahmi amca sensiz o çay hiç çekilmez

Son düzenleme:
ÖNEMLİ DUYURU

Katılımcı listesi güncellenmiştir. Kesin gelecekler buradan kontrol etsinler ve eksiklik halinde bana bildirsinler ki otel rezervasyonunda sıkıntı yaşamayalım.

Havranlı motor dostları, sizden kaç kişinin kesin olarak geleceğini bilemediğim için sizleri şu an için listeye ekleyemedim. Bana kesin gelecek kişilerin isimlerini özelden mesaj atarsanız çok sevinirim.

İstanbul MT, aynı durum sizler içinde geçerli. skull bu konuda da senden haber bekliyoruz.

Gezi için buluşma, check point, mola yerleri detayları belirlendi. Sercana bu konuda bir kez daha teşekkür ederim. emeği büyüktür. Bu açıklamalarda ilk mesaja eklendi

biraz daha beklesin bu topic haftaya nasıl olsa sayfalar 5'er 5'er artacak :queen:

arkadaşlar ben malesef katılamayacağım,çok istiyordum fakat işimle ilgili gelişmeler var,muhtemelen o haftasonu izmirde olmayacağım,size bol eğlenceli bir yolculuk ve aktivite dilerim,fotolarınızı sabırsızlıklıa bekleyeceğim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İstanbul'dan sadece Ümmet abi ve ben geliyoruz. Malesef İstanbul motorcuları şehir içinde geziyor. :)
Yine de İstanbul'dan bize katılmak isteyenler sabah 07:00 Yenikapı Feribotuna bilet alabilirler. :p
İstanbul'dan birşey isteyen varsa şimdiden söylesin :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İstanbul'dan sadece Ümmet abi ve ben geliyoruz. Malesef İstanbul motorcuları şehir içinde geziyor. :)
Yine de İstanbul'dan bize katılmak isteyenler sabah 07:00 Yenikapı Feribotuna bilet alabilirler. :p
silah1 de gelebilir skull,izmir tayfası yerlerimiz hazır demi otelde,sercan bunu okursa kesin anlar:p

istanbulda ne kadar motorcu varsa al gel yeter erhan başka bir şey istemiyoruz :wiinkk:

tek tek isim yazmayalım şimdi;gürkan,olcan,gökhan,pınar,jesse,M ün,tuğce,ihsan,hakan,metehan,hale,jale,bütün mahalle :queen:

silah1 de gelebilir skull,izmir tayfası yerlerimiz hazır demi otelde,sercan bunu okursa kesin anlar:p

hazırdır abicim sen dert etme

ciddi mi? yoldan topla toplayabildiğini gelin abicim. süper olacak

Son düzenleme:
murat bende varım kardeşim fuar yorgunluğundan sonra böylebir gezi iyigelecek sayenizde

ben size söyleyeyim kalacağımız otelin restorantının kapasitesi bizim grubu (mt-türkiye) karşılamaz :)
ne mutlu bize,
bu organizasyon izmir mt' nin öncülüğünde tüm türkiye'ye yayılmış bi hal aldı .
Dostlar birbiri ile hasret gidermek için sebep arıyormuş :cat:

inşallah tüm dostlar gönlünce eğlenir ve devamı gelir :rendeer:

deli Mavili ve bambam hasan damı?:cyclopsan İstanbuldan bana moto guetta ayakkabı koruyucu varsa getirirmisin.. cok güzel bi ürün.. almak istiyorum:)

şaka bi yana, sen bay bayan t.shirt getirsene, arkadaslar sorup duruyor... bi liste yapalım hattabiz aramızda.. gelirken getirirsen guzel olur:rendeer:

Anladım ben abi... o dedigin de olacak insallah...:cherry: yanlış anlasılmasın televizyon istiyor da:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar