topikte bir cansızlık seziyorum hayırdır inşallahcanlansın biraz yaaw
![]()
bilemiyorum artık tayfun abi:wiinkk:pazar yorgunlugu var herhalde:queen:
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır görüşemioduk bende bi artçı bulursam bide lastiklerim gelirse o zamana kadar bende ayvalık yolcusu olcam bu arada tabiki yeni motorumla![]()
bilemiyorum artık tayfun abi:wiinkk:
usta canım sıkılır ne demek yaabiliyorum da canım sıkılır yolda benimşaka bi yana gelmek isterim arkadaşlar izmir mt yeter artar bile!!!!
valla ben bügün epey yol yaptım az önçede oglan çıktı benzinciye çalıştık bugün
usta canım sıkılır ne demek yaabi alemsin valla:mrgreen: onca motor onca insan olacak ne sıkıntısı:cat:
yapma abi yaw...hiç yazmıyon da anlatmıyon da..resim filan çeker insanoğlan da çıkar tabi altında motor olacak insanın yerinde mi durur:queen:
doğrusunuz ya o kadar motor o sesleri bi yığın muhabbet deniz kum herşey bak çok heveslendim şimdi inşallah gelirim
arkadaşlar herkese ii geceler yarın okul ben yatayım görüşmek üzere
bu günkü gezi amaçlıdeyildi bergamaya gittim fakat birdahaki sefere güzel resimler koyarım :cat:
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır görüşemioduk bende bi artçı bulursam bide lastiklerim gelirse o zamana kadar bende ayvalık yolcusu olcam bu arada tabiki yeni motorumla![]()
cakrigo ben seni sadece geçen sene mecitin düzenlediği manisadaki iftara katıldığını biliyorum, başka bi iki toplantıya katılmışsındır belki hatırlamıyorum ama hiç bizimle bir geziye katılmadın.
ki zaten gelmende artçı bulmana bağlıymış diyosun bi gezi için 5 günde yeni bir artçı bulnanda zor olur sanırım
yeni motor hayırlısı olsun fazer fln alcam diyodun aynı klasmanda sınıf atlamışın.:wiinkk: