[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır görüşemioduk bende bi artçı bulursam bide lastiklerim gelirse o zamana kadar bende ayvalık yolcusu olcam bu arada tabiki yeni motorumla:)

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır görüşemioduk bende bi artçı bulursam bide lastiklerim gelirse o zamana kadar bende ayvalık yolcusu olcam bu arada tabiki yeni motorumla:)

artçı bulursam ne demek..? :silent:
geziye artçısız katılınabiliyor...
ilk sayfayı okumanıda tavsiye ederim bizimle geziye gelmişmiydin daha önce?

biliyorum da canım sıkılır yolda benim:)şaka bi yana gelmek isterim arkadaşlar izmir mt yeter artar bile!!!!

biliyorum da canım sıkılır yolda benim:)şaka bi yana gelmek isterim arkadaşlar izmir mt yeter artar bile!!!!
usta canım sıkılır ne demek yaa:) bi alemsin valla:mrgreen: onca motor onca insan olacak ne sıkıntısı:cat:

valla ben bügün epey yol yaptım az önçede oglan çıktı benzinciye çalıştık bugün

yapma abi yaw...hiç yazmıyon da anlatmıyon da..resim filan çeker insan:p oğlan da çıkar tabi altında motor olacak insanın yerinde mi durur:queen:

Son düzenleme:
doğrusunuz ya o kadar motor o sesleri bi yığın muhabbet deniz kum herşey bak çok heveslendim şimdi inşallah gelirim:)

arkadaşlar herkese ii geceler yarın okul ben yatayım görüşmek üzere

Son düzenleme:
usta canım sıkılır ne demek yaa:) bi alemsin valla:mrgreen: onca motor onca insan olacak ne sıkıntısı:cat:

yapma abi yaw...hiç yazmıyon da anlatmıyon da..resim filan çeker insan:p oğlan da çıkar tabi altında motor olacak insanın yerinde mi durur:queen:

bu günkü gezi amaçlıdeyildi bergamaya gittim fakat birdahaki sefere güzel resimler koyarım :cat:

cakrigo ben seni sadece geçen sene mecitin düzenlediği manisadaki iftara katıldığını biliyorum, başka bi iki toplantıya katılmışsındır belki hatırlamıyorum ama hiç bizimle bir geziye katılmadın.
ki zaten gelmende artçı bulmana bağlıymış diyosun bi gezi için 5 günde yeni bir artçı bulnanda zor olur sanırım

madbikermert (mert) gelip gelmeyeceğini kaç kişi geleceğinizi yazdınmı buraya ?

yeni motor hayırlısı olsun fazer fln alcam diyodun aynı klasmanda sınıf atlamışın.:wiinkk:

Arkadaşlar, Yola Cıkmamıza Sadece 5 Gün Kaldı, Geziye Kesin Katılımda Bulunacak Arkadaşlar Lütfen wallace La Irtibata Geçsin...

Bu Hafta Ki Toplantıda Kesinlikle Grup Sürüşü Ve Yol Bilgisi Hakkında Konuşmalar Olacaktır... ! ! !

rots
ceyz
kolpa,misskolpa
tarık,ebuss
alp_tunay
EliteXC
apv41
csalgın
extreme1925
karmacoma
hızlıcesi8
bekirboy
vasco

listede isimleriniz yok hala...durumu kesinleşen gelip gelmeyeceğini bildirsin
burdan :cat::cat::rendeer::wiinkk:

1.Wallace
2.Uglychild
3.Özer+1
4.Güreli+1
6.ArapKadri
7.Ümmet Perkitan
8.Skullhunter
9.torque35+1
10.Gürkay
11.Raciniski
12.Lodos
13.Mecit
14.linkinpark
15.Gittardando + Serçedando
16.Yurtdaş
17.Zardanadam
18.Chatkut+1
19.Sandman
20.Duyulmaz
21.Hedowich+2
22.Okram ve aşireti(+2)
23.toni
24.Umutus
25.Mecit
26.Memoli35
27. ???
28. ??
29. ?

Son düzenleme:
cakrigo ben seni sadece geçen sene mecitin düzenlediği manisadaki iftara katıldığını biliyorum, başka bi iki toplantıya katılmışsındır belki hatırlamıyorum ama hiç bizimle bir geziye katılmadın.
ki zaten gelmende artçı bulmana bağlıymış diyosun bi gezi için 5 günde yeni bir artçı bulnanda zor olur sanırım

bugüne kadar 4 geziye geldim kısa falandı ama çok eğlendim herkese açık bi gezi sanırım ama sen canını sıkma sana ayak bağı olmam

yeni motor hayırlısı olsun fazer fln alcam diyodun aynı klasmanda sınıf atlamışın.:wiinkk:

Kolpacım baktım fazerı aratmıyo bu makine uygun fiyatta oldu baya aldık işte şimdi memnunum bakalım sen nasıl memnun musun?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar