[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte dostluk budur :cat: izmirin egenin güzel ülkemin GÜCÜ buradan gelir :wiinkk:

sanırım ben tarihlerde istanbulda olacağım... o yüzden maalesef sizlere katılamayacağımm...:salut: orda olmayı çok isterdim.. gezinin keyfini çıkarın doya doya eğleninn. ayvalık hakikaten çok güzel bi yer:cat:...... size iyi eğlenceler..... kazasız belasız gidin gelin inşallah:rendeer:

Aykutum ben erken ayrıldıgım için daha sonra ne konuştunuz neye karar verdiniz değişen bişeyler var mı bilmiyordum ondan öyle dedim
16.00 da bornovadan cıkabilirim ilgilenen arkdaslara duyurulur
Bekir var sadece 2. grupta gelebilirim diyen(2.gruba katılım olmazsa bekir kardeşim beni yalnız bırakmaz zaten o kadar yola yalnız göndermezz :) :wiinkk: )

kardeşim gokalp 4 e kalmayın abicim yap et bişiler 1 saat bari erken çıkın yola

işyerindeki duruma bağlı yogun olursam cıkamam
bende sabahtan gelmek istiyorum ama yapıcak bi şey yok :)

gokalp kardesım sen yıne bak duruma gore erken cıkabılırsek erken cıkarız erken cıkamazsak uyumaya gıderız:mrgreen::mrgreen: yavas yavas kafamıza gore tın tın akarız:cat:

gokalp kardesım sen yıne bak duruma gore erken cıkabılırsek erken cıkarız erken cıkamazsak uyumaya gıderız:mrgreen::mrgreen: yavas yavas kafamıza gore tın tın akarız:cat:

sıkıntı olmaz biliosun işim rahat tahsilatı yaptım mı ben kaçarım,işyerinde babam kalır
benim işyerine senin ev de yakın cıkalım desem 5 dk da gelirsin daha kahveci çayını getirmeden
:queen::queen:

gökalp ve bekir, size izmir hataydan yazıyorum.
benim iş durumları belli değil malum biliosunuz mesleği:p
ayarlarsam bende iş yerine birilerini 2. grup olaraktan yekten kaçarız.
ama sağlam dükkana adam ayarlarsam c.tesi sabahtan kaçarım 1. grupla siz tek tabanca olursunuz :queen:

gökalp ve bekir, size izmir hataydan yazıyorum.
benim iş durumları belli değil malum biliosunuz mesleği:p
ayarlarsam bende iş yerine birilerini 2. grup olaraktan yekten kaçarız.
ama sağlam dükkana adam ayarlarsam c.tesi sabahtan kaçarım 1. grupla siz tek tabanca olursunuz :queen:

sen bılırsın valla benım gıdeceım daha kesın deıl kesınleşınce gokalp le haberlesızır burdan da duyururuz mılletle paslasırız aksam ustu toplanırız bıyerde kacarız

Benim de net değil %99 gidiyorum
ama bazen hayat ayrıntılarda gizli oluyor %1 lik kısım ummadık anda baş yarıyor... ::eek:uups::

Cumartesi erkenci tayfasına katılırım...benim de tahsilat işlerim var :D

Bakajağıızzz...

abilerim bensiz gezi bende gelıyorum firar ediyorum abeyyyyyyyy müdürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:cyclopsan

abilerim bensiz gezi bende gelıyorum firar ediyorum abeyyyyyyyy müdürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:cyclopsan

sen askerliğini yap lem:mrgreen:eek:tur oturduğun yerde sen daha güzel yerdesin sen askersin diye biz rahat rahat geziyoz :mrgreen:bitir gel beraber gene gideriz:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar